Elutasítva Melissa Hatcher - Arzen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JOCIKA

Barangoló
Támogató
2019. 03. 16.
119
86
LV karakter
Demar Hoard
zoldlogo.png

Neved:
< Melissa Hatcher >

A ban időpontja:
< 2020-10-28 23:20:32 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Arzen >

A ban oka:
< Vagyonátruházás >

Amiért szeretnéd az unbant:

<

Sziasztok, előszőr is azzal kezdeném, hogy nagyon sajnálom ami történt, megbántam ezt a dolgot, ez az 1hónap nagyon szomorúan telt, és minden nap párszor arra gondolok, hogy milyen jó lenne újra SeeMTA Las Venturas közösségben lenni sok haverral rpzni satöbbi. Az ok amiért kaptam a bant bővebben: 3man (Bob) (Owen) (én) bementünk a kaszinóba én és Owen úgy voltunk vele, hogy nem szeretnénk kaszinózni, vagyis bukni Aztán azt mondta Bob, hogy ad nekünk fejenként 100.000$-t hogy és vigyük fel neki a pénzét (Mert még régebben sokat nyertünk kaszinóba és azt hitte hogy feltudjuk neki vinni) Aztán hát elbuktuk a pénzét, közben ő is játszott, és követett minket, szóval mindannyian elbuktuk a pénzt. Úgy volt vele hogy már nincs kedve seezni a bukás miatt volt 2 autója és egy háza, és azt mondta odaadja nekem s Owen-nek ezt a vagyont, én hülye tökre örültem, hogy lesz egy házam és nem gondoltam bele hogy ebből még más rossz gondom is lehet. Szóval, átírta haveromra a 2autóját, rám pedig a laspayadasi házát. Aztán történt ami történt, kibannoltatta magát Súlyos DM Indokkal. Aztán elgondolkodtunk rajta, hogy ezért egy bant fogunk kapni vagyonátruházás miatt. Meg is kaptuk a bannunkat amit elismerünk hogy jogosan kaptuk. + Infó: Kaszinózás után, mikor Bob úgy gonolta hogy átír mindent, elindítottam egy videót, és van bizonyíték az-az utánikról. Esetleg ha lehetséges unbannról szó akkor egy 1000-Perces Jail-t is leülnék érte nagyon megköszönném.(TeamSpeak-en az egész ügyet el tudnánk mondani barátommal hogy mi hogyan volt pontosan) Szóval mégegyszer nagyon sajnálom az esetet, és köszönöm hogy végigolvastad, további szép napot :)
>

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Erre az indokra nincs unban.

• Tetszik
Reactions: PENCZ
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.