Melina Wiedeman jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Patrikus

Újonc
2020. 08. 09.
58
68
Klagenfurt
V2 karakter
Devajee Davenport
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Patrik. ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 16 leszek nemsokára. ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 41.764 perc. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://kepkuldes.com/image/1KY0VP ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://kepkuldes.com/image/1KY0VP ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék rendvédelemben elhelyezkedni, és NAV-hoz jutott a választásom. Mindig is érdekelt a munkájuk, mint játékon belül, mint IRL. ~

[#7] Miért téged válasszunk?
~ Elég ambíciót érzek magamban, hogy megálljam itt a helyem. Hamar beilleszkedem egy új környezetbe, új társágba. Könnyen tanulok, biztos vagyok benne, hogy aktívan, szorgalmasan tudnám segíteni a navosok munkáját. ~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Nem voltam még sajnos. ~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 5 órát minimum szerintem. Hétvégén még többet akár. ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Patriknak hívnak, nemsokára 16. életévemet fogom betölteni. Jelenleg Ausztriában élek egy nagy városban. Gimnáziumba jártam eddig, kitűnő tanuló vagyok, pedig egy mukkot se szoktam tanulni szinte. Elég segítőkész vagyok, barátságos. Hamar betudok illeszkedni egy adott társaságba, a rám bízott feladatokat mindig jól teljesítem. Rossz tulajdonságomnak mondanám, hogy csendes természetű vagyok, de igazából kinek mi. Hobbim a foci, illetve a gépezés. Meg jártam pár akadémiát focit illetően, jól is ment a "karrierem" ám sajnos abba kellett hagynom, egy ritka betegség miatt, amit már majdnem 4 éve vizsgálnak, csak nem jöttek rá, hogy mi ez. Emiatt elég sokat vagyok beteg is.. A közeljövőben szeretnék újra focizni, mert ez az életem egyik része. Sokat járok bulizni, ami a korona miatt most elmarad, de szerencsére a szilveszterre már készen állok. Rengeteg dolgot elértem már ezen a szerveren, szép kis vagyonnal rendelkezem, sok barátra leltem, adminsegédként is kipróbálhattam magam, ezekre mindre nagyon büszke vagyok. Nagyjából úgy ennyit tudok írni magamról, remélem tetszik, pacsi. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Melina Wiedeman ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1997.03.23, Los Santos kórház. ~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://kepkuldes.com/image/1KCB6c https://kepkuldes.com/image/1KC4At ~

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határok ellenőrzése, csempész áru ellenőrzése, pénzügyek, cégek bejelentése, adó-val kapcsolatos dolgok, adó visszatérítés- visszaigénylés. ÁFÁ-s számla ellenőrzése. Ne legyenek hamisítvány dolgok. Csalások, visszaélések megelőzése. ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és környéke, falvai. ~

[#6] Előző munkahelyei?
~ Kamion sofőr, Benzin szállító. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem. ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Sziréna, villogó, majd megaphone mondanám, hogy álljon félre, és állítsa le a motort, majd szálljon ki. Ezek után a járdára állnánk, vagy az út szélére. Mind ezek után rádióznám, hogy az egységünk éppen igazoltatja, ezt meg ezt a rendszámú autót. Ezek után köszönök, tisztelet tudóan elkérem a papírjait, jogosítvány, forgalmi, személyi. Amint átadja, megnézném, hogy érvényesek-e. Amint ez megvan, felnyittatom a csomagtartót, és átkutatom mi van benne. Ha nincs EÜ doboz, akkor sajnos meg kell büntetnem, vagy netán lejárt papírokkal közlekedik, vagy akármi rosszabb is elő fordulhat. Ha nincs semmi probléma, elköszönök, majd útjára engedem az illetőt, és folytatom tovább a munkám. ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert alkalmasnak érzem magam, feladatomat jól végzem, gyorsan tanulok, hamar beilleszkedem. És érdekel ez a téma, szeretném a munkámat. ~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Csak is kizárólag felszólítás után. ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ Melina Wiedeman, 23 éves fiatal hölgy vagyok, 1997.03.23-kor láttam napvilágot egy Los Santos-i kórházban. Jelenlegi lakhelyem: Los Santos, Commerce 10. Sokan vagyunk mi testvérek, senki se választhat el minket, míg a világ világ lesz, össze tartozunk, nagy a család, szeretnék a családi kasszába egy kis pénzt hozni. Iskolai végzettségeim, rendészeti szakgimnázium, majd főiskola, mellette szerelői tanfolyam. Elérhetőségeim: Melina.w@seemai.com oder telefonszám: 153294. Jelenlegi munkahelyem nincs. Hobbym: Fitness-be járás, sport, kocsik. Nyelvtudásaim: Magyar, Német, Angol, Orosz. Szoktam látni, hogy hírdetik, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba embereket keresnek, és akkor eldöntöttem, hogy szeretnék ide jelentkezni. Elég ambíciót érzek magamban, biztos vagyok benne, hogy munkámra igényes ember vagyok. Tisztelettel: Melina Wiedeman ~

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Melina Wiedman!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az Ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük, hogy Hétfő 17:00-kor jelenjen meg a Nemzeti Adó-és Vámhivatal portája előtt.((TeamSpeak 3 - Leader váró))

Tisztelettel:

Lola Mawyd

Vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.