[ELFOGADVA] Melina Stavros jelentkezése az LVMS állományába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LPappas31

Újonc
2022. 07. 10.
25
30
V4 karakter
Lina Pappas
LV karakter
Melina Stavros
lvms-logo.png)

Jelentkezési formanyomtatvány új jelentkezők részére.​

In Character​

Személyes adatok és leírás.

Teljes neve: Melina Stavros
Anyja neve: Eleni Stavros - Dimitriou
Születési hely és idő: Kerkyra, 1994. június 1.
Személyigazolvány száma: 447618MN
Jogosítvány száma(ha van): 696932SN
Bejelentett lakcím vagy tartózkodási hely:
Rockshore West 17.
Állampolgárság:
Görög - Amerikai

Magasság:
180 cm
Testsúly:
75 kg
Nem:

Férfi[] Nő[X]
Etnikum:
európai

Képzettség.

Legmagasabb Iskolai végzettség:
Egyetemi diploma, agrár szakirány
Intézmény neve:
Los Santos University
Végzettség megszerzésének ideje:
2022. május 25.

Munkaviszony.

Előző munkahelye:
Las Venturas Parking Enforcement
Munkaviszony kezdete és vége:
2023. 08. 21 - 2024. 03. 03. illetve 2024. 05. 06. - 2024. 11. 02.
Munkaköri leírás:
Szabálytalanul parkoló gépjárművek elszállítása illetve a szabálytalanságok szankcionálása a helyszínen
Miért hagyta ott előző munkahelyét?
Az őszinte igazat megvallva belefásultam a munkámba, nincs új kihívás a jelenlegi munkáltatómnál, így szeretnék váltani.

Out Of Character​

Neved: Feri
Életkorod: 39 év
Mióta játszol különböző Roleplay szervereken?

idejét sem tudom, még a SeeRPG-vel kezdtem el annak idején, aztán 2015-ben egy nagyobb megszakítást követően szinte folyamatosan, kezdetben V4-en, majd 2022 óta V4 LV-n.

Voltál-e már valamelyik frakció tagja a szerveren? Ha igen, meddig voltál tag, és miért hagytad ott? Ha még nem voltál frakcióban miért nem?

LV szerveren a Parking Enforcementben kezdtem, nagyjából egy évet lehúztam, végigjártam a ranglétrát, majd egy kisebb Jesse Car Service-beli kitérőt követően visszatértem korábbi munkahelyemre. A Parking Enforcement-től azért távoztam, merrt a létszám teljesen kicserélődött, számomra nem volt összeegyeztethető az új vezetés és a tagság hozzáállása a frakcióhoz. A Jesse Car Service-nél pedig az akkoriban fennálló munkahelyi problémák miatt nem állt rendelkezésemre elegendő idő a kötelező normák teljesítésére. Jelenleg a munkaviszonyom időbeosztása már lehetővé tesz több szerveren töltött időt, viszont egyedi a munkaidőbeosztásom a munkakörömből adódóan.
Voltál már egészségügyi frakció tagja?

Még nem voltam.
Milyen tapasztalatod van egészségügyi RP-vel kapcsolatban?

Alapvető dolgokkal vagyok tisztában, de szeretek új dolgokat megtanulni, megtapasztalni.
Miért gondolod, hogy érdemes lenne veled dolgozni?
Sablonosnak tűnhet a válaszom, de mivel egy félkatonai jellegű szervezetnél teljesítek szolgálatot, mindent pontos utasítások alapján végzek, ez az, ami közel áll hozzám. Minden rám bízott munkafolyamatot, feladatot a tőlem telhető legjobb tudásom szerint végrehajtok, a hibáimből tanulok.
Csatolj UCP képet a kitiltásokról, adminjailekről, és névváltásokról.
Mesélj magadról pár mondatban.
Feri vagyok, 39 éves, budapesti lakos vagyok. 10 éve a MÁV -nál dolgozom, kezdetben pénztáros munkakörben, jelenleg pedig forgalmi szolgálattevő vagyok. Munkámból adódóan szeretem a minél egyszerűbb, lényegre törőbb utasítások alapján történő munkavégzést. Ami engem illet, én egy segítőkész, udvarias, nyugodt, végtelen türelmű ember vagyok, viszont minden új helyzetben hajlamos vagyok kicsit túlizgulni a helyzetet, ami aztán ha felveszem a ritmust, el is tűnik. Szorgalmas és lelkes embernek tartom magam, pláne olyan dolgokban, amik igazán érdekelnek is engem. Szeretek és tudok is csapatban dolgozni, de ha úgy adódik, akkor önállóan is helyt állok. Nem igazán tudok magamról "ömlengeni", mesélni, ha bármire kiváncsiak vagytok velem kapcsolatban, azt inkább konkrét kérdések formájában kérdezzétek nyugodtan!
Mutasd be az általad alakított karaktert pár mondatban.

Melina, vagy becenevén Lina egy harmincas éveiben járó fiatal lány, aki az egyetemi diploma megszerzése után kezdetben kisebb munkákkal, később pedig komolyabb állami szervezeteknél próbálja bebiztosítani a megélhetését. Csendes, visszahúzódó karakter, aki szeret segíteni polgártársain. Nem él kicsapongó életet, a munkáján kívül a hobbijainak él. Családja Görögországban maradt, gyakran jár haza hozzájuk. A városban nincs kapcsolata, gyakorlatilag egy magányos farkas.

Egészségügyi kérdések​

Írja le milyen szemmel nem látható sérülésekre gyanakszik egy nagy erejű autóütközésnél.
Agyrázkódás - esetleg komolyabb koponyaűri sérülés, belső sérülések - belső vérzés, a gerincvelő sérülése, zúzódások, csontrepedések
Írja le vázlatpontokban a nyomókötés felhelyezésének menetét alkarra.

Mindenekelőtt, szem előtt tartva a higiéniát, gumikesztyűt húzunk.

Vénás vérzés esetén:
a sérültet nyugalomba helyezzük, a sérült testrészt szív fölé emeljük,
a sebet fertőtlenítjük, majd mull-lappal fedjük, mullpólyával rögzítjük.
A mull lapot három körkörös menettel rögzítjük, biztosítuk vele a nyomást.
A seb fölé egy összetekert pólyát helyezünk.
Az összetekert mullpólyát kalászkötéssel rögzítjük.

Artériás vérzés esetén:
a sérültet nyugalomba helyezzük, a sérült testrészt szív fölé emeljük
a vérzésnek megfelelő nyomáspontot elnyomjuk
Ha van rá lehetőség, fertőtlenítsük a sebet, de ez elengedhető lépés
Nyomjunk a sebbe gézgombócot, ezzel tamponáljuk a sebet, majd fedjük mull-lappal
A mull lapot három körkörös menettel rögzítjük.
A seb fölé egy összetekert pólyát helyezünk.
Az összetekert mullpólyát kalászkötéssel rögzítjük.

Írja le röviden, vázlatpontokban a laikus újraélesztés menetét.

A helyszín biztosítása
A sérült vizsgálata (légzés és pulzus)
A környezetemben lévőktől segítség kérése az újraélesztéshez és a segélykéréshez
A sérültet hátára fektetni, a szabad légút biztosítása a fej hátraszegésével, valamint esetlegesen a szájüreg megtisztításával
Mellkasi kompresszió alkalmazása, gyors ütemben 30 mellkaskompresszió és 3 befúvás orr/szájüregbe (előzetesen gézlappal lefedni)
Mindaddig folytatni kell, amíg bírjuk, majd segítséget kérni a folytatáshoz, amíg a mentők a helyszínre érnek
(Amennyiben van a környéken elérhető defibrillátor, az azon szereplő utasításokat követve folytatni az újraélesztést)
Egy motorbaleset szemtanúja, a sérült segítségére siet. A motor mellett egy középkorú férfi fekszik a hátán, védőfelszerelésben, eszméleténél van, erősen beverte a lábát, amely enyhén vérzik, mit tenne ebben az esetben?
A vérzést ellátom, a sebet fertőtlenítem és kötözöm, majd a végtagot rögzítem.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2024.11.01.
Aláírás: Melina Stavros

• Tetszik
Reactions: Fecsu

Viki0717

Újonc
2023. 06. 27.
26
27
20
LV karakter
Nicol Oakwood
lvms-logo.png

fejlec.png

Tisztelt Jelentkező,

A Las Venturas Medical Services Human Resource and Finanace Department megkapta és feldolgozta a jelentkezési formanyomtatványt.
A jelentkezés kiértékelése a Directorate jóváhagyásával megtörtént. A
jelentkezését elfogadtuk, megfelelt az elvárásoknak.
Kérjük a továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékes Mentorral vagy az Instuctorok egyikével.
Zane Wright Station Manager, MED Mentor.
Mack Thompson Operation Manager, MED Instuctor.
Shanw Gibson Shift Manager, MED Instuctor.
Lisa B Twain Manager, MED Instuctor.

Amennyiben valamilyen komplikáció lép fel a felvételi eljárás folyamán, vegye fel a kapcsolatot a Directorate egyik tagjával.
Dr. Justin Harris Chief Executive Director, Chief Of MAN
Dr. Nicol Oakwood Medical Director, Chief Of MED

• Fire
  • Imádom
Reactions: LPappas31 és Angel
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.