Még egy szerelőtelep megnyitása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Én ahogy elnéztem az elmúlt egy évben mióta újra aktívan játszok eddig nagyrészt eltudták látni a feladatukat teljesen tökéletesen, általában ilyenkor eventek idején amikor mindenki megy mint az ökör, és csattogtatja a 9 millió venomos szekerét az utakon akkor van ennyire tele a telep. Egyébként én személy szerint kedveltem amikor két telep volt még annak idején.

Jack

Pötyögtető
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
525
373
22
Gyöngyös
V4 karakter
Jack D Alvarez
LV karakter
Jack D Alvarez
"A cím elmond mindent..." ez tetszett.. Mellesleg van fent folyamatosan 400-500 player akik folyamatosan jönnek, szereltetni, mert eventezik mndenki és törik rommá a kocsikat. Na most nálunk sem végtelen az állomány, illetve mi is szeretnénk eventezni. Fél óránként van kb 2 perc amikor üres a sor, aztán kezdődik előlről.Event ideje alatt ne is csodálkozz ha ez van. :) Remélem viccnek szántad.

Oli

Kritikus
TS-SA
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 08.
1 783
2 479
Veszprém
V4 karakter
Oliver Sean
LV karakter
Oliver Sean
Nagy odaadással dolgozik a csapat, tudom jól.
Az event sok játékost vonz fel, és most a sajnálatos vírus végett is az egész szerveren több forgalmas ponton,kisebb-nagyobb káosz uralkodik. Illetve, továbbra is azt gondolom egy szerelőtelepen nem annyi történik, hogy bemész - kimész végeztél. ( Várakozol )

Utoljára szerkesztve:

fcksociety

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
344
155
V4 karakter
-
LV karakter
dustin cruz
V2 karakter
-
Tudtommal nem azért lett kivéve a roosevelt mert nem fért meg a 2 hanem leaderi problémák voltak.

dagika

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
738
4 429
Las Venturas.
LV karakter
cruz_ireneo
Én úgy tudom hogy "hagyják érvényesülni a másik szerelotelepet" de lehet hogy én tévedek. Viszont akkor sincs akkora player szár hogy keljen egy másik.. Az event miatt sok a kocc és ezért is vannak a gyakori szereltetések..

• Tetszik
Reactions: Jack

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Nem feltétlenül az 1 szerelőtelep a hibás véleményem szerint, pár órában igencsak kevés a szerelő.

fcksociety

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
344
155
V4 karakter
-
LV karakter
dustin cruz
V2 karakter
-
350-500 playerszám.
Tudna ervenyesulni mindketto telep, regen is megoldottak.

• Tetszik
Reactions: Wexen

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Éppen rossz hullámot fogtál ki szerintem. Nálam is volt hogy km-es sor állt viszont egy 30 perc múlva nem volt senki.

• Tetszik

Dave

Klaviatúra gyilkos
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Az eventek azok napok,annyit ki lehet bírni..
Viszont a jelenlegi helyzet miatt senki se tudhatja,hogy az a +100-150 ember meddig lesz aktívan jelen a szerver életében..
Szerintem,ahogy régebben most is elférne egy másik telep,természetesen kisebb létszámmal illetve boxxal.
Természetesen nem a Redline hibája,hogy nem mindig azonnal tudnak mindenkit beengedni,viszont szerintem jó lenne ha megoszlanának az autók és ezzel több szabadideje lenne az alkalmazottaknak,nem kellene folyton mindenkinek szerelni.
Viszont @Paki ötlete megoldás lehetne ilyen gondokra..

Utoljára szerkesztve:

Its lit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
384
1 598
V4 karakter
theo.byrdston
LV karakter
kostas.byrdston
Sajnos event nélküli estéken is belefutok,hogy vhig ér a sor,a hajnali órákban pedig elég gyakran nincs szerelő.Saját véleményem szerint nem szükséges egy másik frakció erre a szándékra,elég lenne kibővíteni egy kicsit a redline területét,illetve a tagok számát.

Jack

Pötyögtető
LV
2019. 01. 10.
525
373
22
Gyöngyös
V4 karakter
Jack D Alvarez
LV karakter
Jack D Alvarez
Egy-két dolgot azért tisztázzunk. Éjfél után nem kötelező a duty,szóval ez a hajnali órában nincs szerelő, ezt nem is értem... A másik, nem véletlen lett létrehozva a gyorssáv ami 5 ezer dollárba kerül és elsőbbséged van. A harmadik pedig az, hogy mindenki azt hiszi, hogy beállok a kapuhoz, bemegyek majd pikk-pakk kész vagyok. Ahogy elnézem ennek annyi értelme volt, hogy a topik létrehozója hirtelen felindulásból megmondja a nagyot így estére. :)

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
606
208
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Végigolvasva a hozzászólókat, elég vegyes érzéseim vannak. 3 éve vagyok a szerelőknél leader, ennyi idő alatt elég sok mindent láttam már. Voltak nehezebb és könnyebb időszakok. De szerintem ez mindenhol így van. Sok eventet/iskolai szünetet megéltem már itt, így bátran mondhatom, ilyenkor elég nehéz.
Nem csak a szerelőknek nehéz, de néha a playereknek is. A szerelőknek azért, mert kimaradnak valamiből, vagy csak kevés időt tudnak fordítani olyasvalamire ami egy évben egyszer van (event). Másrészt a playereknek azért nehéz, mert kicsivel többet kell sorban állniuk. Mi minden event/szünet előtt igyekszünk felkészülni, több embert felvenni, annak érdekében, hogy ne legyen nagy fennakadás a folyamatban.

Nekünk abba nincs beleszólásunk, hogy hány szerelő telep van/lesz a szerveren, és nem is szeretnénk. Jelenleg az event és a vírus miatt elmaradó iskola miatt megnőtt a player létszám, de tudjuk, hogy ez nem marad így örökre, és el fog jönni újra az a szakasz, amikor elvétve betévednek a telepre az autók, és a szerelők néha 10-15 percet is várnak és állnak egy helyben, mire egy autó hozzájuk jut. Ezt is szó nélkül csinálják, hisz azért lettek azok amik, hogy a playereket segítsék. Nagyon könnyű rávágni azt, hogy "Legyen még egy szerelőtelep.", mert épp olyan időszakban jönnek, amikor erős a forgalom a telepen, de sajnos abba nem gondolnak bele páran, hogy se az event, se az iskolai szünet nem tart örökké.
Elég sokszor kaptuk meg iskola időben is azt, hogy éjszaka/hajnalban miért nincs szerelő. Sajnos, vagy nem sajnos, de az élet rendje az, hogy az ember iskolába, valamint munkába jár, így nem mindig tudjuk megoldani azt, hogy éjszaka legyen szerelő. Ennek ellenére, nem egy olyan tagunk van aki nagyon sokat van fent az éjszakai órákban is, és bent telepen várja a betévedő playereket.

Én szeretném megköszönni mindegyik szerelőnek a munkáját, hisz jóban-rosszban odateszik magukat, és akár még az eventekről is lemaradnak csak azért, hogy a Ti kocsitok meg legyen szerelve.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Eventkor érthető miért van ekkora káosz, de átlag napokon néha elég nagy a lappangás..

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Mi (Renzo-TOW Company) Már elindítottunk egy petíciót arról hogy egy szerelőtelepet nyithassunk, Ebben összesen 119 válasz jött, (104 igen , 15 nem). Nyilván egy olyat ami nem rondít bele a Redline életébe, viszont egy legalább két boxos szerelőt szerettünk/szeretnénk. Ami kiegészítő szerelőtelepnek jó lenne. VISZON! A mi Imidzsünk a vontatás, és LEGFŐKÉPP vontatófrakciót akarunk. Amiben van MAXIMUM 2 box van amibe eltudnánk vinni és a saját vontatásainkkal a lerobbant autókat megszereltetnénk, és úgy mehet dolgára az ügyfél vagy szimplán lappangáskor bejöhetne egy arra járó szerelni ha tegyük fel nagy a sor a Redlineba.. Félreértés ne essék, tisztelem a Redline leadereit, és dolgozóit mert szépen vezetik a frakciójukat ők is, de ehez a játékos számhoz már kevesek, hogy elbírják könnyedén gördülékenyen, mi ebbe segítenénk be.
Viszont azt is érdemes hozzátenni hogy tavaj óta valóban megnövekedett a játékosszám, a vírus miatt pedig átlag a 450+ játékos a szerveren.
Itt a KÉP a szavazatokról.

Mi kiépítettünk így NS frakcióhoz képest egy olyan rendszert ami megállja a helyét egy igazi F3 FK ként is, Autómata leadandó rendszer, rádiórendszer, szabályzatok, rangok, saját discord, 1,5 éve működő infrastruktúra, név.

A vontató/szerelő telepet már sokszor próbáltuk kérni eddig sajnos egyszer sem jártunk vele sikerrel, mert a fejlesztők el sem olvasták sajnos az üzenetünket, viszont mi kitartóan próbálkozunk.
Mi mindent megteremtettünk, és létrehoztunk egy megfelelő kiegészítő fkhoz.
Nem akarjuk a Redline munkáját elvenni, szimplán a játékosok gördülékenyebb gyorsabb vontatását/szerelését intéznénk.

Mi készek vagyunk az új szerelőtelep FK-hoz.
Várjuk a fejlesztők hozzászólását is.

Utoljára szerkesztve:

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Mi (Renzo-TOW Company) Már elindítottunk egy petíciót arról hogy egy szerelőtelepet nyithassunk, Ebben összesen 119 válasz jött, (104 igen , 15 nem). Nyilván egy olyat ami nem rondít bele a Redline életébe, viszont egy legalább két boxos szerelőt szerettünk/szeretnénk. Ami kiegészítő szerelőtelepnek jó lenne. VISZON! A mi Imidzsünk a vontatás, és LEGFŐKÉPP vontatófrakciót akarunk. Amiben van MAXIMUM 2 box van amibe eltudnánk vinni és a saját vontatásainkkal a lerobbant autókat megszereltetnénk, és úgy mehet dolgára az ügyfél vagy szimplán lappangáskor bejöhetne egy arra járó szerelni ha tegyük fel nagy a sor a Redlineba.. Félreértés ne essék, tisztelem a Redline leadereit, és dolgozóit mert szépen vezetik a frakciójukat ők is, de ehez a játékos számhoz már kevesek, hogy elbírják könnyedén gördülékenyen, mi ebbe segítenénk be.
Viszont azt is érdemes hozzátenni hogy tavaj óta valóban megnövekedett a játékosszám, a vírus miatt pedig átlag a 450+ játékos a szerveren.
Itt a KÉP a szavazatokról.

Mi kiépítettünk így NS frakcióhoz képest egy olyan rendszert ami megállja a helyét egy igazi F3 FK ként is, Autómata leadandó rendszer, rádiórendszer, szabályzatok, rangok, saját discord, 1,5 éve működő infrastruktúra, név.

A vontató/szerelő telepet már sokszor próbáltuk kérni eddig sajnos egyszer sem jártunk vele sikerrel, mert a fejlesztők el sem olvasták sajnos az üzenetünket, viszont mi kitartóan próbálkozunk.
Mi mindent megteremtettünk, és létrehoztunk egy megfelelő kiegészítő fkhoz.
Nem akarjuk a Redline munkáját elvenni, szimplán a játékosok gördülékenyebb gyorsabb vontatását/szerelését intéznénk.

Mi készek vagyunk az új szerelőtelep FK-hoz.
Várjuk a fejlesztők hozzászólását is.
Ramirez nagy részben leirta azt amit énis, és a szavazatok alatt mások is gondolnak. A RENZO-TOW Companynak, mint szerelőtelep szerintem kéne adni egy esélyt. A csapat rengeteget aktív és mégjobb lenne, ha nem csak a vontatás téren, de szerelés ügyileg is képesek lennénk ellátni a játékosokat. Sajnos a Redlinennál tegnapis a kereszteződésig ért a sor és gyakran lassan megy az. Nyílván nem a Redline ellen vagyunk, de be kell látni, hogy kéne még egy szerelőtelep. Ennyi a véleményem.

Utoljára szerkesztve:

PotatoSh4dee

Újonc
2019. 05. 17.
3
3
V4 karakter
Shade Harris
Szerintem felesleges, az, hogy most ebben a krízishelyzetben kicsit megugrott az átlag játékosszám, csatlakozva hozzá az event nem azt jelenti, hogy a srácok nem tudják rendesen elvégezni a dolguk. Emberek ők is, de ne várd el, hogy sorbaállást követően 2 percen belül már vh előtt tudj száguldozni. Bőven elég 1 telep, kicsit vigyázz a tütüre jobban. Nagy -

Shao

Barangoló
Támogató
2019. 02. 02.
85
68
LV karakter
Deon Mendoza
Event van, mindenki száguldozik, átvágva hegyen dombon, ha akkor annyira siet, akkor telep előtt is tud várni 3-4 percet, nem fog belehalni az illető. Mellesleg, legalább hátha jobb hatással van rá, hogy várni kell 3-4 percet, és így legalább átgondolja, hogy megéri-e száguldozni.

• Tetszik
Reactions: Jack és Leen
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.