- 2020. 12. 31.
- 18
- 20
- V4 karakter
- Pedrag Velibor
- LV karakter
- Richter Escobar
- V2 karakter
- Richter Vincenzo
Név
- Medve -
Életkor
- 17 -
Mesélj magadról
17 éves vagyok, Miskolcon élek, és versenyszinten foglalkozom MMA-val. A sport számomra nemcsak egy hobbi, hanem egy életmód, ami megtanított kitartásra, céltudatosságra és problémamegoldásra. Az edzéseimen mindig arra törekszem, hogy fejlődjek és túlszárnyaljam a korábbi teljesítményemet. Csapatban is jól tudok dolgozni.
Ifjúsági képviselőként gyerekekkel is foglalkozom, mert fontosnak tartom, hogy példát mutassak, és támogassam őket céljaik elérésében.
Miért szeretnél Adminisztrátornak jelentkezni?
Azért szeretnék adminisztrátornak jelentkezni, mert megbízhatóságommal és szervezőkészségemmel szeretném támogatni a csapat munkáját, és hozzájárulni a hatékony működéshez. Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, és könnyen alkalmazkodom a változó helyzetekhez, amit a sport és az ifjúsági képviseleti tapasztalataim során is fejlesztettem. Szívesen dolgozom emberekkel, jól tudok csapatban együttműködni, és úgy érzem, hogy ez a pozíció lehetőséget nyújt arra, hogy tovább fejlődjek és új kihívásokat vállaljak.
Mennyire tudsz csapatban dolgozni? (Fejtsd ki pár mondatban)
- Jól tudok csapatban dolgozni, mivel mindig is fontosnak tartottam az együttműködést. Tapasztalataim során megtanultam, hogy a csapatmunka elengedhetetlen a fejlődéshez és a sikerhez. Nyitott vagyok mások véleményére, szívesen támogatom a társaimat, és igyekszem a közös célokat szem előtt tartani. Emellett az ifjúsági képviseleti munkám során is tapasztaltam, hogy a közös munka és a jó kommunikáció kulcsfontosságú a hatékony eredmények eléréséhez. -
Játszott percek
- 16514-
Adminjalilok [UCP kép]
- -
Ban [UCP kép]
- -
Rendelkezel TeamSpeak3-al és mikrofonnal?
- Természetesen -
Sorolj fel 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságodat
Pozitív:
- Jó problémamegoldó képesség.
- Csapatjátékos.
- Elhivatott
Negatív:
- Néha nagyképű.
- Néha hevesebb vagyok
- Kapkodás.
Volt Adminisztrátori neved (Amennyiben voltál Adminisztrátor)
- Nem volt még. -
Utoljára szerkesztve: