Elutasítva Meddison Rawlings unban kérelme Davee felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

csartai

Újonc
2021. 04. 21.
43
95
LV karakter
Meddison Rawlings
zoldlogo.png

Neved:
< MEddison Rawlings >

A ban időpontja:
< 2021-10-29 01:08:57 >

A ban időtartama:
< 2021-12-28 00:08:57 >

Neve, aki bannolt:
< Davee >

A ban oka:
< Hanyag előrp rablásnál és súlyos UCP >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Átbeszéltük Davee-el a dolgot, amit nagyon szépen köszönök! Tudom hibáztam de megbántam. A 2 hónap "Ban" számomra nagyon sok azok után, hogy milyen kapcsolatokat építettem ki másokkal, milyen vagyont szereztem össze. Már pár nap után is mondhatni remeg a kezem, hogy felléphessek, hiányoznak a jó rp-k, a barátok, hiányzik az üzletelgetés és a sok sok élmény. Ilyen jellegű "Ban-om" vagy "Jail-em" nem volt, mostmár tudom mit hibáztam és legközelebb figyelni fogok rá, hogy ilyesmi meg ne történjen újra. A jövőben figyelni fogok a "Jail-ek" és a "Ban-ok" elkerülésében. Válaszotokat előre is köszönöm szépen! >

• Tetszik
Reactions: bencce és Soares

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Szia, mint már TS-en is elmondtam, nem fogok magamból viccet csinálni azzal hogy kitiltalak, majd feloldalak pár nap után.
Több adminnal is átbeszéltem és egyhangúan arra jutottunk hogy jogosan érik/érett neked az a ban. 26-os szinten 11 jail illetve ezen kívül 1 ban, elég súlyos ucp szóval nem tudom mit vártál, hogy "túl sok neked ez a 2 hónap". Az hogy mennyi vagyonod van/lett a szerveren nem tartozik ide. Illetve az "előrp"-ről tudhattad volna hogy brutálisan gyenge mivel saját elmondásotok szerint is már többször is raboltatok másokkal csoportosan. Szerintem várjunk még azzal az UB-val, ez az én véleményem.

• Tetszik
Reactions: csartai és Burak
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.