mar igazan kivehetnek, semmi melysege nincs a mapnak mivel nincsen szin kulonbseg es mindenhol fenylik a map. En szemelyszerint nem egyszer mentem mar neki olyan helyeknek amik amugy lathatoak ha nincs ho, plusz kisuti a szememet nappalCsak tippelgetni lehet. Mivel ez a péntek az utolsó péntek Januárban, így feltehetőleg most Pénteken, de ez nem biztos, senki sem tudja fixre, hogy mikor is kerül ki.
Nem a legjobban van kivitelezve a dolog, vagy csak számomra szokatlan, nem tudom.mar igazan kivehetnek, semmi melysege nincs a mapnak mivel nincsen szin kulonbseg es mindenhol fenylik a map. En szemelyszerint nem egyszer mentem mar neki olyan helyeknek amik amugy lathatoak ha nincs ho, plusz kisuti a szememet nappal
az a baj hogy szerintem sem fog, meg irl is esik a ho. Szoval turjuk sracok ameddig tudjuk, nappal meg hunyoritsunk mert konkretan egy flashbang az egeszSzerintem ne számítsunk még arra hogy kikerül.
Napfény-t ha bekapcsolod akkor eltűnik, bár eléggé szedi az fpst úgyaz a baj hogy szerintem sem fog, meg irl is esik a ho. Szoval turjuk sracok ameddig tudjuk, nappal meg hunyoritsunk mert konkretan egy flashbang az egesz
Igen, annyit nekem nem er sajnos mar az alapbol 50-40 fpstbol leszed 5 fpst:/Napfény-t ha bekapcsolod akkor eltűnik, bár eléggé szedi az fpst úgy
Hát nemtom, ha azt bekapcsolod eltűnik gyakorlatban, de attól még a hó mod fut és zabálja az FPS-ed, továbbá a napfény beállítás is. Nekem annyit nem ér, hogy ne havazzon nálam.Napfény-t ha bekapcsolod akkor eltűnik, bár eléggé szedi az fpst úgy
OkIgen, annyit nekem nem er sajnos mar az alapbol 50-40 fpstbol leszed 5 fpst:/
Hát ez szomorú, mert igazán ideje lenne már. Kb mindenki megunta márSzerintem ne számítsunk még arra hogy kikerül.
Egyébként szerintem senki nem gondolta volna hogy addig van hó ameddig nem veszik ki, mekkora észrevétel!Feltehetőleg addig lesz hó, amíg ki nem veszik.
Miért zavar mindenkit? Ha irl nem sűrűn látunk havat, legalább itt lássunk.
Engem legfőképp azért zavar mert megyek pl este a semmi közepén és fényes, laggoltat is, meg ezzel vannak olyan dolgok az utakon amelyeket nem veszünk észre és tropára megy a futómű.Feltehetőleg addig lesz hó, amíg ki nem veszik.
Miért zavar mindenkit? Ha irl nem sűrűn látunk havat, legalább itt lássunk.
akkor meg a jatekot nem latomFényerőt vegyetek le homegomban és látod a mapot
oksyEgy 5-10%ot lejjebb veszed simán látsz, ha nem vagy képes erre akkor így jártál, csak segíteni akartam. Én így játszok és működik nekem.
nagyon hasznos tipp volt koszonjukEgy 5-10%ot lejjebb veszed simán látsz, ha nem vagy képes erre akkor így jártál, csak segíteni akartam. Én így játszok és működik nekem.
Nekem ugyanígy világít a hó mint eddigEgy 5-10%ot lejjebb veszed simán látsz, ha nem vagy képes erre akkor így jártál, csak segíteni akartam. Én így játszok és működik nekem.