Meddig van hó?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fadam78

Barangoló
2019. 03. 15.
115
82
V4 karakter
Gerard S Howard
LV karakter
Benito Bocelli
V2 karakter
Chou Li
Meddig szokott hó lenni az utóbbi évek alapján?

• Tetszik
Reactions: Macseek

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
576
1 182
17
V4 karakter
rune geijer
LV karakter
louie wuhan
Csak tippelgetni lehet. Mivel ez a péntek az utolsó péntek Januárban, így feltehetőleg most Pénteken, de ez nem biztos, senki sem tudja fixre, hogy mikor is kerül ki.

durk

Zöldfülű
2019. 06. 30.
155
366
-
youtube.com
V4 karakter
Freya Lindgren
LV karakter
Darkeen Garett
V2 karakter
-
Csak tippelgetni lehet. Mivel ez a péntek az utolsó péntek Januárban, így feltehetőleg most Pénteken, de ez nem biztos, senki sem tudja fixre, hogy mikor is kerül ki.
mar igazan kivehetnek, semmi melysege nincs a mapnak mivel nincsen szin kulonbseg es mindenhol fenylik a map. En szemelyszerint nem egyszer mentem mar neki olyan helyeknek amik amugy lathatoak ha nincs ho, plusz kisuti a szememet nappal

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
576
1 182
17
V4 karakter
rune geijer
LV karakter
louie wuhan
mar igazan kivehetnek, semmi melysege nincs a mapnak mivel nincsen szin kulonbseg es mindenhol fenylik a map. En szemelyszerint nem egyszer mentem mar neki olyan helyeknek amik amugy lathatoak ha nincs ho, plusz kisuti a szememet nappal
Nem a legjobban van kivitelezve a dolog, vagy csak számomra szokatlan, nem tudom.

Én reménykedtem, hogy a PP akcióval együtt kikerül, de nem. Na majd most, pénteken. Talan.

• Tetszik
Reactions: jimre

fadam78

Barangoló
2019. 03. 15.
115
82
V4 karakter
Gerard S Howard
LV karakter
Benito Bocelli
V2 karakter
Chou Li
az a baj hogy szerintem sem fog, meg irl is esik a ho. Szoval turjuk sracok ameddig tudjuk, nappal meg hunyoritsunk mert konkretan egy flashbang az egesz
Napfény-t ha bekapcsolod akkor eltűnik, bár eléggé szedi az fpst úgy

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 470
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Napfény-t ha bekapcsolod akkor eltűnik, bár eléggé szedi az fpst úgy
Hát nemtom, ha azt bekapcsolod eltűnik gyakorlatban, de attól még a hó mod fut és zabálja az FPS-ed, továbbá a napfény beállítás is. Nekem annyit nem ér, hogy ne havazzon nálam.
Igen, annyit nekem nem er sajnos mar az alapbol 50-40 fpstbol leszed 5 fpst:/
Ok
Szerintem ne számítsunk még arra hogy kikerül.
Hát ez szomorú, mert igazán ideje lenne már. Kb mindenki megunta már

• Vicces
Reactions: Bimbosz és Korton

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
723
1 080
V4 karakter
Ethan Chambley
Feltehetőleg addig lesz hó, amíg ki nem veszik.
Miért zavar mindenkit? Ha irl nem sűrűn látunk havat, legalább itt lássunk.

durk

Zöldfülű
2019. 06. 30.
155
366
-
youtube.com
V4 karakter
Freya Lindgren
LV karakter
Darkeen Garett
V2 karakter
-
Egyébként szerintem senki nem gondolta volna hogy addig van hó ameddig nem veszik ki, mekkora észrevétel!
Azért zavar mindenkit mert fényes, laggoltat, nincsen melysege a terep dolgoknak miatta.

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 470
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Engem legfőképp azért zavar mert megyek pl este a semmi közepén és fényes, laggoltat is, meg ezzel vannak olyan dolgok az utakon amelyeket nem veszünk észre és tropára megy a futómű.

• Imádom
  • Vicces
Reactions: Korton és durk

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
768
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Fényerőt vegyetek le homegomban és látod a mapot

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
768
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Egy 5-10%ot lejjebb veszed simán látsz, ha nem vagy képes erre akkor így jártál, csak segíteni akartam. Én így játszok és működik nekem.

durk

Zöldfülű
2019. 06. 30.
155
366
-
youtube.com
V4 karakter
Freya Lindgren
LV karakter
Darkeen Garett
V2 karakter
-
10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 30 büntetőpont. - justcody
Egy 5-10%ot lejjebb veszed simán látsz, ha nem vagy képes erre akkor így jártál, csak segíteni akartam. Én így játszok és működik nekem.
oksy

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
425
1 940
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Emlékeim szerint volt olyan év, amikor 3 hónapig is bent volt a hó, decembertől egészen február végéig. Olyan év is volt, amikor csak pár hétig.

Szerintem a téli időszakra kell a hó a szerverre, nem is értem mi a probléma vele. Nyilván okoz nehézségeket, de megadja a téli időszak hangulatát. Viszont úgy gondolom, hogy talán az lenne a legjobb megoldás, ha időnként váltakozna. 1x van hó, 1x nincs, akárcsak IRL. See-n jelenleg 1x berakják és addig van, amíg ki nem veszik. Az se lenne rossz, ha 2 típus váltakozna időnként. Lenne a jelenlegi meg lenne egy olyan, amikor mindenhol van hó, csak úton nincs.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.