/me láthatósága interiorban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Szerintem ez csak az esetben lenne jó, ha a bejárat körzetében lenne csak, mert ha a ház túloldaláról is látnád az rp-t ott felmerülhet akár MG lehetőség is, akarva, akaratlanul, viszont ha a me illetve do parancsot lehetne látni az ajtóban akkor, ha valaki olyat rp-z (pl.: me megnézi hogy nyitva van e az ajtó), akkor az egy olyan cselekmény amit észlelhetünk ha ott vagyunk a közelben.

Utoljára szerkesztve:

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
pl.: me megnézi hogy nyitva van e az ajtó
Ez például egy pont olyan szituáció, amire jó lenne ez.
Ha megnézed, hogy nyitva van az ajtó, akkor annak hangja lesz, vagy megmozdul a kilincs, amit észlelhetnek a házban tartózkodók.

• Tetszik
Reactions: PENCZ

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de pont hogy ezt pozitívumként hiztwm fel, hogy akkor, ez esetben jó lenne.

davegitics

Barangoló
2019. 01. 16.
142
160
21
LV karakter
Shane Booker
Szerintem eléggé furcsa lenne ez.Már csak az MG miatt is. De lehetne pl olyat csinálni,hogyha mozgás van oda kint. Akkor a rendszer figyelmeztessen minket valami rp sorral,hogy oda kint mozgás van. Illetve ha pl megnézik azt ,hogy nyitva van e a ház ajtaja akkor lehetne ugyszint egy értesites hogy megrezzent a kilincs vagy valami hasonló. Sztem felesleges ez az ötlet. Mármint nem felesleges,csak az mg miatt nem lenne jó. Mg szitu pl. hogy most te elszöktél zsekák elől,rádtaláltak a házadba, beáll a csavo a cpbe nyom egy binded ahogy előveszi a fegyvert,neked ezt feldobja a chat bent a házban,hopp te tudod is már egyből hogyan cselekedsz,mire számíthatsz. Aztán ennyi

Adom @adamkavbro
Ez például egy pont olyan szituáció, amire jó lenne ez.
Ha megnézed, hogy nyitva van az ajtó, akkor annak hangja lesz, vagy megmozdul a kilincs, amit észlelhetnek a házban tartózkodók.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Támogatom teljes mértékben.

• Tetszik
Reactions: dagika

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Maga az ötlet jó! Sokan írták hogy nagyon erősen felmerül ilyenkor az MG lehetősége, így én ezt egy kicsit másképp oldanám meg.

Amikor valaki megnyomja az "E" betűt akkor ha várva van az ajtó akkor autó rp "megpróbált valaki bejönni az ajtón",ha pedig nyitva van és bement akkor "valaki bejött az ajtón". Nem kell se né, se semmi csak az információ.
Lehetne az ajtóban kopogni mikor belépsz az ajtó előtti kis ikonba akkor ott nem csak az jönne föl hogy"nyomja meg az "E" a belépéshez" lenne ott egy plusz " Nyomja meg az "F" a kopogáshoz" ekkor az ingatlanon belül autó rp valaki kopog az ajtón.
Ezen a logikán elindulva lehetne hogy "G"-vel megnézni hogy nyitva van e az ajtó és itt is autó rp végezné a dolgát mint két oldalon.

Szerintem ennyire "egyszerűen" meglehetne úgy oldani a dolgot hogy esély se legyen az MG-re

• Tetszik
Reactions: Morozno

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Valóban működik a /kopog, /csenget parancs, viszont én örülnék, ha nem csak a hangot játszaná le, hanem egy automatikus /do is tartozna hozzá, mert ha éppen nincs az ember fején a headset, vagy valami okból nem hallja a hangot, akkor nem tudja, hogy kopogtak vagy csengettek a háznál.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.