MDC IC-OOC hiba

heixemter

Újonc
2021. 07. 07.
24
1
V4 karakter
Santi M Queza
a7ad47c33c8c8be856508d69e05822b6.png

InGame neved:
Santi M Queza

Az észrevétel időpontja:
2025.03.12

Kép, videó:

Részletes leírás:
Közúti igazoltatás során elkérték irataim. Megkérdezték nevem, válaszoltam: Santi Iago Almas. Irataim ezt a nevet tartalmazták(névváltás előtti név). Az MDC erre nem adott ki nevet és okmányszám alapján megállapították hogy ez nem én vagyok. Irataim érvényesek március 25-ig, az MDC-ben mégsem létezik, úgy mint Santi Iago Almas. Az okmányok érvényessek, ergó, a név létezik, MDC-ben is szerepelnie kellene a névnek. Panaszom lényege, hogy az MDC OOC információt használ, miközben ennek IC információkat kellene tartalmaznia, hiszen létezik érvényes személyi, amelyen 'Santi Iago Almas' szerepel.

Időpont:
2025.03.12

Egyéb megjegyzés:
Őszintén, nem az volt a problémám, hogy ülnöm kellett, vagy fizetnem, csak szimplán nem értek egyet ezzel a rendszerrel, ahogy ez így működik. Örülnék ha valaki értelmesen és részletesen eltudná nekem magyarázni.

heixemter

Újonc
2021. 07. 07.
24
1
V4 karakter
Santi M Queza
Nem állt szándékomban kibújni. A jelenlegi scripttel nem értek egyet. Nem tudom régen hogy működött, de nem tartom reálisnak a mostani scriptet. Vagy azon kellene változtatni, vagy szimplán, ha az embernek történik egy névváltása, akkor automatikusan érvénytelenítse az "okmányiroda" az iratokat. Nem értek együtt azzal, hogy az irataim érvényesek, amit az okmányiroda, az állam állított ki az én részemre, holott a rendvédelmi MDC-ben nem létezem.

Andypapa

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2023. 09. 04.
713
904
29
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
Épp ez a lényege, hogy ilyenekkel ne lehessen kibújni büntetés/csekk és egyebek alól. Ha ez így működnek, akkor egy névváltás után mindenki ezt csinálná, kvázi szellemként létezhetne.

• Tetszik
Reactions: MatthewDiamond

heixemter

Újonc
2021. 07. 07.
24
1
V4 karakter
Santi M Queza
Névváltás után egyszerűen csak érvényteleníteni kellene az iratokat, megoldódna a probléma. Így viszont a kettő üti egymást. Egyik rendszerben "létezem", másikban nem? Büntetés/csekk és egyebek alól pedig nem lehet kibújni. Szimpla RP-vel ugyanúgy berakhatnak, megbüntethetnek.

• Fájdalmas
Reactions: ifjuben

Nagy Gergő

Újonc
2020. 04. 30.
59
58
Székelyudvarhely
V4 karakter
Montrell Dante
Logikusan az új karakterednek nyilván nem kéne a zsebében lennie a régi karakterednek az iratai. Ha oda is adod igazoltatásnál, OOC szólsz, hogy névváltásod volt, de ezzel nem bújhatsz ki. Ha valami hülyeséget csináltál úgy is bevisznek.