Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Maya Roseberg Rendfokozat:
Főtörzsőrmester Egység főkódja és egységszáma: T-4 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Bruno P Black Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Freya Nielsen Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 83.1 § Illegális fegyver birtoklás - Kézifegyver (IFBKF) Az intézkedés részletes leírása:
T-4-es egységként voltunk jelen, amikor rádión jeleztek hogy szükség lenne az egységünkre. Vissza jeleztünk majd elindultunk a megadott helyszínre, ahol egy hölgyet kellet átnézni a ruházatát. Ruházat átvizsgálás során találtam egy kést amire nem volt engedélye. Közben átadták a hölgy iratait és tovább mentek a kollégák akik félre állították a hölgyet. A hölgy felé közöltük hogy előfogjuk állítani, majd elindultunk a Los Santosi Kapitányságra. Elfoglaltuk az egyes kihallgatót, ahol feltettünk pár kérdést hogy mért is volt a hölgynél kés. A hölgy válaszként pedig csak annyit mondott hogy bejgli vágásra használta. De jeleztük felé hogy a kés amit magánál tart az engedély köteles és csak így nem tarthatja magánál. Amikor a kérdések végére értünk akkor közöltem a vádat és hogy mennyi börtön büntetés és pénzbírságot fog kapni. Az elkobzót tárgyat leadtuk, ezután a cellákhoz kísértük majd rabosításra került sor. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $48,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 30 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Carbon Knife (x1) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Főtörzsőrmester Egység főkódja és egységszáma: T-6 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Augustus Peetu Őrmester
Vance Hunter Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Frederico Prado Sato Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mercedes Benz E-Class W210 - LEHNERT3 Körözést elrendelő neve:
Dena Wrenle Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.02.19. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 79 § Cserbenhagyás (CSH) Az intézkedés részletes leírása:
T-6-es egységként voltunk jelen, jelezték hogy apms szerelőtelepnél tartozkodik egy cserbenhagyásért körözött jármű. Rádió jeleztük hogy útnak indultunk a szerelőtelep felé, ahol ki tessékeltük a sorból. Megkezdtük a szükséges intézkedéseket, közöltük a helyzetet majd kocsiba raktuk és elindultunk a kapitányságra. Elfoglaltuk a kettes kihallgatót, ahol megkezdtük a kihallgatást. felvételt megmutattuk neki de tagadta hogy ő vezette volna a járművet azon a napon. Mivel a felvételen nem lehetett látni hogy éppen kivezette a kocsit ezért nem hittünk neki. Közöltem a vádat, majd rádión kértem hogy vonják be a jogosítványát, közben az iratot megsemmisítettem. Cellák felé vettük az irányt ahol rabosításra került sor. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $52,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 75 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Főtörzsőrmester Egység főkódja és egységszáma: T-6 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Fouzi Rajab Saadallah Őrmester ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Efe Sahin Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
- Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 79 § Cserbenhagyás (CSH) Az intézkedés részletes leírása:
T-6-es egységként voltunk jelen San Fierro körforgalomnál amikor hátulról nekünk jött egy Fekete Bmw M8. Gyors szóváltás után megtudtuk hogy mindenki jól van, majd kértem hogy álljon félre mivel le szerettük volna igazoltatni. Félre álltunk majd a szokásos módon megkezdtük az igazoltatást, ahol kiderült hogy az úrnak be van vonva a jogosítványa. Kiszálltam majd közöltem hogy forduljon meg és közöltem vele hogy befogjuk vinni mivel bevont jogosítvánnyal vezetett. Los Santos kapitányságra megérkezve elfoglaltuk az egyes kihallgatót ahol megkezdtük az úr kihallgatását, kihallgatás során nem tagadta elkövetett vádat, sőt még be is ismerte hogy ha kiszabadul akkor tovább fogja folytatni ezt a tevékenységet. Közöltem a vádat, majd a cellák felé vettük az irányt ahol rabosítás történt. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $32,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 60 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
- Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
- Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg: -