Az ügy azzal kezdődött, hogy te indoktalanul menekülni kezdtél Adam_Reyes elől, amire ő admint hívott, viszont mire az admin kiért, te már nem voltál a szerveren, leléptél.
Ezekután visszatértél és megbeszéltetek egy tervet, hogy eddig biztosan körözés van rajtad, így elintézitek a PD-t.
A klippeket áttekintettem, a rendvédelem nem követett el Derby-t. Időrendben az első klippen láthatni a beállást a jármű elé, ami valóban nem volt túl ésszerű, de admin helyett megkaptátok a lehetőséget, hogy folytassátok és ti éltetek ezzel a lehetőséggel, akkor nem problémáztatok, utólag hoztátok fel, hogy ez nektek nem tetszett. A második klippen (gyárnál) Adam_Reyes a pushbarral kényszerített megállásra, hisz hiába tartották hárman rátok a fegyvert, ti mentetek így is tovább és itt van a PG része felőletek, azon felül, hogy mentetek tovább, társad kiszállt egy TEC-9-el lövöldözni, te meg szintúgy hajtottál tovább.
És akkor térjünk rá az AFK-ra. Nem lett volna ebből semmi gond, ha korrekt módon jelzed legalább OOC chaten, hogy neked erre nincs időd / menned kell. Azonban ez nem történt meg, csak annyit kaptunk 5 perc AFK után, hogy: [14:29] Maxwell Diego: (( na itt vagyok ))
Logokat kértem tőled, beküldted a pastebin oldalát (home page). Szóltam, hogy ez nem lesz jó, megpróbáltad más oldalra feltölteni, de ismételten sikertelenül. Ezután se szó, se beszéd 47 perc afk-ra tetted magad ami ebből a szempontból egyáltalán nem volt felőled korrekt, de ezek ellenére is mi vártunk rád 47 percet (és itt nem rajtam van a hangsúly, hanem a rendvédelmis srácokon - voltak olyan türelmesek ott ülni, várdni RÁD).
Én örülnék a három hónappal helyedben, hisz ez az egész egy felesleges üldöztetés / lövöldözés generálás volt. További szép napot!
Nincs unban.