Elutasítva Maxwell Cook -> Nash.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
zoldlogo.png

Neved:
< Maxwell Cook >

A ban időpontja:
< 21.09.04. >

A ban időtartama:
< Perma. >

Neve, aki bannolt:
< Nash. ( 4 ) >

A ban oka:
< " OOC kereskedelem " >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Először is, szia Nash!
A történteket leírtam már egyszer InGame, természetesen egyettértek azzal, amit elmondtál, nem kelett volna ilyet csinálni. Tisztában vagyok azzal is, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy én valaha a See-Game-System játékszerverein valaha is játszhassak a történtek után. Szeretnék nyíltan bocsánatot kérni tettemért, előbb kelett volna gondolkodni. Mint a Discord beszélgetésben is látható volt, ( kérésre csatolom újra PM-ben. ) nem nagyon szerettem volna belemenni a dologba, nagy nehezen sikerült rávennie. A dolog vége az lett, hogy elutaltam neki a pénzt, 3x is. Először kétszer nem "barátilag", ezért azt visszatérítette. Ezekután elküldtem neki rendesen, természetesen egy Discord tiltás, és egy játékból való kilépés fogadott. Ekkor hívtam egy adminisztrátort, és tudattal arra, hogy megkapom az örökös kitiltást, bevallotam a dolgot, nem kerestem kifogásokat, és most sem tervezek. Tehát, ezáltal nem kaptam semmit a játékban, így " OOC kereskedelem szándéka " címre módosítanám a ban-t, ettől függetlenül a dolog jogos volt. Átgondoltam egy bő fél óra alatt a történteket, rájöttem arra, hogy óriási nagy baromság volt belemenni. Elég sok időt öltem a szerverbe, frakciókban is voltam, "segítettem a közösséget fentartani." Tulajdonképpen azért írom ezt a kérelmet, mivel szeretnék visszatérni a szerverre, a barátaimmal RP-zni, egy két órácskát, eltölteni az időmet, segíteni más játékosokon. Elég sok "boldog" pillanatot okozott a szerver. Annak tudatában írom ezt a kérelmet, hogy egy óriási baromságot követtem el. Nem szeretném tovább húzni az idődet, hibáztam, szeretnék kérni egy legutolsó esélyt. Köszönöm hogy elolvastad a kérelmem, válaszodat előre is köszönöm.
( Természetesen, utolsó esélyes fiók, vagy 600 perc AdminJail ellenében is elfogadom az UnBan-t. Esetleges enyhítést is megköszönök az UnBan helyett. )>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.