Elutasítva Maxwell Cook -> Nash (5)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
zoldlogo.png

Neved:
< Maxwell Cook >

A ban időpontja:
< 21.09.04. >

A ban időtartama:
< Permanent. ( Örök ) >

Neve, aki bannolt:
< @Nash GameAdmin [5] >

A ban oka:
< "OOC Kereskedelem" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Nash! Nem tudom, még emlékszel e az esetemre, ezért inkább leírom.
Egy sráctól IC kívántam megvásárolni egy autót, mikor felkínáltam neki lehetőségként, hogy 10.000 kuponpontot is adok neki személyreszolóan járművéért cserébe, ekkor pedig OOC chat-en, elkérte a Discord-om. Megadtam neki, elfogadtam a Friend Request-ét. Elkezdett, megprobálni meggyőzni arról, hogy azt a pénzt, melyből a felajánlott PP-t vásárolnám, inkább PayPal-on utaljam át neki, mert egy másik Online játékba vinné át. Elég fáradt is voltam, nem volt a legjobb napom, sajnos belementem a dologba, és elutaltam neki ezt az összeget, PayPal-on. ( 10. 000 FT. ) Kilépett a játékból, leblock-olt. Ekkor hívtalak téged Nash, elmondtam a történteket.. Ezáltal véleményem szerint OOC Kereskedés önmagában nem történt, mivel a szerveren nekem ebből semmiféle hasznom nem származott, viszont a rávételnek köszönhetően a szándékom valóban megvolt rá, melyet nem is tagadok. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni arra, hogy a barátaimmal játszhassak, és eltölthessem időmet a SeeMTA Las Venturas szerverén.
Ha a kitiltás feloldására soha nem fog sor kerülni, kérlek azt jelezd felém, mert nem húzom a te idődet sem, a további kérelmek megírásával, abban az esetben.
Köszönöm hogy elolvastad, további szép napot. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.