Panasztevő InGame neve:
► Maximiliano Lorenzo ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Toby Gilbert , Joshua F Cortez, Ehsan Qadir ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nonrp. Az eset leírása a következő: Járkáltunk autóval a városban céltalanul, amikor egy TEK-es megjelent a hátunk mögött,és felszólított,hogy húzódjak az út közepére. Idő közben megérkezett egy civil rendőr egység, akik szintén bekapcsolódtak az intézkedésbe. Az intézkedés annyiból állt, hogy átnézték az autót, illetve az inventoryt, majd a TEK-es beszállt a kocsiba és elment, teljesen ignorálva a kérdéseimet. Ezután Joshua F COrtezhez, illetve Toby Gilberthez fordultam, mivel az eset előtt kb 10 perccel ENGEM raboltak ki, és bejelentésre nem jöttek ki, így gondoltam, hogy náluk szeretnék bejelentést tenni, illetve megkérdezni, hogy mégis miért lettünk a földre teperve, illetve amikor a földön hasalunk, és motoznak át, akkor mi értellme van még ránkfogni a fegyvert, amikor magatehetetlenül fekszünk. A bejelentési szándékommal nem foglalkozva beszálltak a kocsiba, illetve amikor elkezdtem sorolni a panaszaimat, akkor egy "kussolj már nigger" válasszal el lettem intézve. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy milyen karaktert RP-z, de úgy gondolom, hogy van egy határ. Csak azért, mert civil rendőr attól még nem engedhet meg magának mindent. Undorító, hogy egyes emberek el vannak szállva maguktól, mivel rendvédelembe vannak és játszhassák a civil kommandóst, akárhogy beszélhetnek az emberrel, leignorálhatják, kérdőre nem vonhatók, és bármit megtehetnek. Ez már túllő minden határon. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/2N0Ktemh ◄
Megjegyzés:
► - ◄