Maximiliano Lorenzo - Tailor D Costa [Tuba]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

maxilorenzo54

Újonc
2024. 03. 15.
1
3
V4 karakter
Maximiliano Lorenzo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Maximiliano Lorenzo

Panaszra tett személy InGame neve:
Tailor D Costa

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP-s tuninggal való átverés, kilépés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A mai napon, meghírdettem a BMW f11 autómat, majd kaptam egy SMS-t, miszerint egy "'dudán kívül fulos" R8 lenne cserébe, illetve készpénz. Az adásvétel után állítgatni akartam az airrideot és felkapcsolni a neont, de ezek nincsenek az autóban. MIkor írtam neki SMS-t, hogy adjon még pénzt, azt mondta, "esélytelen", majd pár percre rá lecsatlakozott. Az ezzel a probléma, ha már tudja, hogy nem úgy adta el az autót, ahogy kellett volna, teljesen elzárkózott attól a lehetőségtől, hogy legalább valamit kialkudjunk, mivel lelépett.Vito, Tuba tanácsára nyílt meg a panasz.

Utoljára szerkesztve:

Tuba

liverpool
2019. 07. 23.
296
488
V4 karakter
-
LV karakter
Kavion Palmer
V2 karakter
nincs
Csá! A panaszt én fogom bírálni, várjuk Tailor_D_Costa válaszát 24 órán belül!

Tuba

liverpool
2019. 07. 23.
296
488
V4 karakter
-
LV karakter
Kavion Palmer
V2 karakter
nincs
Cső ismét!
Letelt a 24 óra, így megérkeztem a bírálattal.
Tailor nem válaszolt a panaszkönyvre, így nem tudtok meg hogy szándékosan csinálta -e hogy a járművet így adta el e neked, vagy neki a fullos nem jelentette az airrideot. Nyilván ha IC találkoztok, és megtudjátok normális ember módjára beszélni valami módon akkor oké.
Te részedről pedig mint amikor ott is megbeszéltük hogy mindenki számára mást jelent a "fullos" kifejezés egy autón, valakinek alapból csak a 8 venom, valakinek az hogy minden prémium benne így ez a te felelősséged lett volna hogy utánna járj mi számít fullosnak.
Így ez alapján hogy nem tudtuk meg a miértjét a panasznak, illetve az hogy miért lépett le, nem gondolom hogy szándékosan tette.. A panaszkönyved jogtalan!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.