Maximiliano Lorenzo - Emily Haldwig [Marquez]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

maskoff99

Újonc
2023. 08. 12.
10
24
V4 karakter
Maximiliano Lorenzo
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Maximiliano Lorenzo

Panaszra tett személy InGame neve:
Emily Haldwig

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp? Eset leírása: Déli benzinkúton ácsorogtam a szabályosan parkolt autóim előtt, azon fundálkozva, hogy hová vigyem el őket, ahol ha kilépek nem bugolnak bele. Egyszer csak felbukkant egy rendőrségi packer, majd odatolatott az autóm mögé, és kiszállt belőle a rendőr. Oda akartam menni, hogy mégis mi történik, mert láttam, hogy el fogja szállítani az autóm, és megszólítottam. Semmi sem történt, így többször is hozzá szóltam IC, OOC is egyaránt, de a játékos egy GÉP módjára csak megcsinálta amit a script megkíván és már ment is az autóval. Kérdem én, hogy ez hol állja meg a helyét? Könyörgöm, egy IRL-re alapuló szerveren játszunk, így hol marad a köszönés / tájékoztatás, hogy ki ő, miért viszi el az autóm, mi fog történni vele és hogyan tudom visszaszerezni? Se IC, se OOC nem szólalt meg, a társa még ki sem szállt. Mi ez a "stílus", hogy mindne interakció nélkül felpakolja a kocsim és viszi, mintha valami scriptelt munak lenne, vagy egy dolog amit farmolni kell? Már nem divat valamit RP-zni, avgy legalább hozzászólni a másik játékoshoz? Nem az a bajom, hogy elvitte az autóm ,mert biztos van valami oka, de az, hogy lenézően még csak hozzám sem szól se IC, seOOC az már több, mint felháborító. Utána visszajött az Audiért is, mögé tolatott,de látta, hogy benne ülök, így elhajtott, rá fél percre már más autóját szállította.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ha már egy textrp szerveren vagyunk, legalább szóljunk már a másikhoz, és ezt a lenéző hozzá sem vagyok hajlandó szólni stílust, meg a lefoglalás farmolást hanyagoljuk már

• Vicces
Reactions: aronxd és Csabi12
2021. 10. 22.
133
284
V4 karakter
Giuseppe Franzese
Helló, én fogom bírálni a panaszkönyvet, várom az érintett fél válaszát.

Szélvédős

Fórum Mester
2019. 02. 09.
1 648
3 252
V4 karakter
Emily Haldwig
LV karakter
Saladin Bagheri 🇮🇷
V2 karakter
-
Szia, elsősorban nem én foglaltam le a kocsit, bár tény én is ott voltam. Megszólítottad az illetőt, aki intézte a lefoglalást, de ahogy én tudom nem jelezted sehogy sem felénk, hogy a tied a kocsi, ebből következőleg foggalmunk sincsen, hogy most kié mié a kocsi miért szólsz hozzánk, illetve, megjegyzésképpen, nálam ennyi látszik te rólad:

[2023-08-12 18:30:31] [Output] : Maximiliano Lorenzo: (( hahó? ))

egy másodpercet nem beszéltél velem ic. OOC-ra pedig nem vagyunk kötelesek reagálni, bár tény később is vettem észre azt, hogy te egyáltalán OOC írtál nekünk.

maskoff99

Újonc
2023. 08. 12.
10
24
V4 karakter
Maximiliano Lorenzo
LV karakter
-
V2 karakter
-
Érdekes módon, odamentem az autó mellé és a rendőr mellé is és ott szóltam hozzá, ami látszik is a képen az IC chaten.
Szerintem ésszerű, hogy ha valakinek az autóját pakoljátok fel és odamegy beszélni (amit mégegyszer kiemelek, ott van IC chaten) akkor nem valami idegen vagyok, hanem közöm van az autóhoz

edit: Légyszíves, taggeld be a kollégád, mert akkor rá szól a PK, aki nem reagált semmit ic.

Szélvédős

Fórum Mester
2019. 02. 09.
1 648
3 252
V4 karakter
Emily Haldwig
LV karakter
Saladin Bagheri 🇮🇷
V2 karakter
-
Kismilliószor előfordult már velem hogy olyan ember szólított le a lefoglalandó autó mellett, aki nem is ismeri a tulajt. Mellesleg ic ügy hogy most mi reagálunk rád ic vagy sem, az ooc meg pláne, ooc-ra egyáltalán nem vagyunk kötelesek reagálni. Ic szitu, de legközelebb mint mondtam, elsőnek jelezzed hogy tied a kocsi, és akkor meglehet beszélni a helyszíni bírságot.

aronxd

Aktív fórumozó
2019. 02. 24.
273
771
V4 karakter
Eino Valbe
edit: Légyszíves, taggeld be a kollégád, mert akkor rá szól a PK, aki nem reagált semmit ic.
szevasz, én intéztem a lefoglalást @Szélvédős -nek maximum annyi "köze" volt az egészhez, hogy ült a Packerben. egy full ic szituációról beszélünk, semmi nem kötelez arra szabályzat szerint hogy IC, vagy OOC jelezzek neked bármit is, ezért nem is értem egyáltalán hogy miért tettél panaszt. ha meg úgy érzed hogy köteles vagyok neked bemutatkozni autólefoglalásnál úgy hogy a szituáció végére tudom meg hogy egyáltalán a tiéd az autó, akkor itt tehetsz felülvizsgálatot. Többet nem kívánkozok ideírni, felőlem megbeszélhetjük teamspeaken is.

maskoff99

Újonc
2023. 08. 12.
10
24
V4 karakter
Maximiliano Lorenzo
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ott van, hogy mondtam, hogy inkább fizetni szeretnék. Nem gondolnám ic ügynek, hogy nem szóltok még hozzám sem, mivel ez már gyomorforgató,hogy arra nem képes valaki, hogy legalább szóljon, hogy miért van elszállítva az autó.
Mellesleg nem csak megszólítottam, hogy "heló", hanem szóltam, hogy inkább fizetnék ,illetve kérdeztem hogy ez most mi?
De válaszra várhattam ic ooc egyaránt.
Nem gondolnám, hogy nem vagy köteles valamit csak odaböfögni, mert nagyon nem életszerű a szituáció. IRL is csak a tulaj mellől felkapnák az autót minden szó nélkül? Nem. Továbbra is azzal van a problémám, hogy mint egy gép mindne szó nélkül otthagytál. Volt már v3-ban, hogy elvitték az autóm de ott legalább hozzámszóltak és megértettem, hogy mi történt.
Elég szomorú, hogy frakciós létedre annyira nem vagy hajlandó,hogy hozzászólj valakihez.

2021. 10. 22.
133
284
V4 karakter
Giuseppe Franzese
Pedig IC ügy az egész szituáció, de leírtam már neked ezt egyszer, amikor kimentem hozzád.

Előtted lévő úriember mindent leírt, amennyiben továbbra sem értesz ezzel együtt, amit leírtak a srácok, akkor nyiss felülvizsgálatot.
Jogtalan a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.