Panasztevő InGame neve:
► Maximiliano Lorenzo ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Emily Haldwig ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nonrp? Eset leírása: Déli benzinkúton ácsorogtam a szabályosan parkolt autóim előtt, azon fundálkozva, hogy hová vigyem el őket, ahol ha kilépek nem bugolnak bele. Egyszer csak felbukkant egy rendőrségi packer, majd odatolatott az autóm mögé, és kiszállt belőle a rendőr. Oda akartam menni, hogy mégis mi történik, mert láttam, hogy el fogja szállítani az autóm, és megszólítottam. Semmi sem történt, így többször is hozzá szóltam IC, OOC is egyaránt, de a játékos egy GÉP módjára csak megcsinálta amit a script megkíván és már ment is az autóval. Kérdem én, hogy ez hol állja meg a helyét? Könyörgöm, egy IRL-re alapuló szerveren játszunk, így hol marad a köszönés / tájékoztatás, hogy ki ő, miért viszi el az autóm, mi fog történni vele és hogyan tudom visszaszerezni? Se IC, se OOC nem szólalt meg, a társa még ki sem szállt. Mi ez a "stílus", hogy mindne interakció nélkül felpakolja a kocsim és viszi, mintha valami scriptelt munak lenne, vagy egy dolog amit farmolni kell? Már nem divat valamit RP-zni, avgy legalább hozzászólni a másik játékoshoz? Nem az a bajom, hogy elvitte az autóm ,mert biztos van valami oka, de az, hogy lenézően még csak hozzám sem szól se IC, seOOC az már több, mint felháborító. Utána visszajött az Audiért is, mögé tolatott,de látta, hogy benne ülök, így elhajtott, rá fél percre már más autóját szállította. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Ha már egy textrp szerveren vagyunk, legalább szóljunk már a másikhoz, és ezt a lenéző hozzá sem vagyok hajlandó szólni stílust, meg a lefoglalás farmolást hanyagoljuk már ◄