Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Attilának hívnak (Ati)// Maximiliano Antonio. Jelenleg 17 éves vagyok, Augusztus végén töltöm a 18-at. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap kitöltésekor 56.522 játszott percem van.>>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdéseire választ adni a legjobb tudásod szerint. Valamint kisebb kéréseknek eleget tenni, pl. Discord invite. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékosoknak, a játékosok kérdéseit/gondjaid megoldani a szerveren töltött időm során. Szeretnék egy jó közösséghez tartozni, valamint törekedni, hogy a tőlem telhető maximális segítőkézséget nyújtsam. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, mivel már elég magas szintű vagyok a szerveren, ezért segíteni tudnék a szerver játékosain az általam gyűjtött tapasztalatokból.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-6 órát. Nyilván ez évszaktól, munkaszüneti napoktól függ. Valamikor kevesebb, vagy több. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam. Link: >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos voltam már. Link: >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim: Őszinte, megértő, és jószívű vagyok. Negatív: Elég maximalista vagyok, mert ha egy adott válasz nem megfelelő , akkor addig javítgatom a szöveget, vagy akár újra is írom, ameddig szerintem nem lesz tökéletes. Néha elég túlbuzgó tudok lenni. Nehezen meggyőzhetőnek tartom magam, mivel nagyon sokáig ki tudok állni a saját igazam mellett. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék a jövőben adminisztrátor lenni. Amióta a szerveren játszom nem egyszer kellett adminisztrátori segítség, és volt pár alkalom, amikor 20-25 perccel később, vagy nem is válaszoltak az adminok. Ez a feladat elég felelősségteljes, és úgy gondolom megértem már a feladatkör vállalásához. Egy másik nagyobb (200+) játékosszámmal rendelkező szerveren és volt már esélyem szerencsét próbálni. Véleményem szerint betölteni az adminisztrátori szerepkört egy elismerés, ráadásul jó érzéssel tölt el, amikor egy kezdő játékosnak tudok segíteni a szerver elkezdésében. Ha lesz alkalmam a csapatba bekerülni, biztosan nem fogom elhalasztani ezt a hatalmas lehetőséget, és élni fogok vele, mert ez a mindnekori álmom, hogy a SeeMTA V3 szerverén betölthessem ezt a pozíciót. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia! A szerver Role Play alapokra épül, melynek az a lényege, hogy élheted a második életedet. Vannak fontos szabályok, melyeket be kell tartani, de ha sikerül őket megérteni, akkor garantáljuk, hogy jól fogod amagadat érezni. A karaktered a "T" betű lenyomásával tud "beszélni", míg ha te,. mint felhasználó szeretnél valamit mondani azt a "B" betű lenyomásával tudod megtenni, Pl.: Hogy tudom megnyitni az Invetoryt. A szerveren a elgyakrbban a /me és a /do-t parancsokat használjuk, mivel a karaktered cselekvéseit, és történését tudod kifejezni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Amennyiben nem történne BUG, abban az esetben nem adhatok neki, mivel ez IC ügy. De ha Például kibuggolt az interiorból, akkor megfelelő bizonyítékkal adok neki egy spawn-t>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia. Amennyiben sima fegyverrel történt ez, akkor nem történt szabályszegés, viszont ha Prémium Pontból vásárolt tárgyról, abban az esetben szabálysértés történt.>>