Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Iskinek hívnak, IG nevem Maximilian Schumacher. 17 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelen állásban 22.362
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH feladata az új vagy akár kezdő játékosok segítésé olyan szituációban ahová még nem szükséges Adminisztrátori segítség. Akár kérdések megválószólása vagy személyes tanácsok fogadása, ezen belül is az egyik legfontosabb a segítség nyújtás. De a legfontosabb hogy segítsék az Adminisztrátorok munkáját!
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Mindig is egy szempont volt számomra hogy támogassam vagy segítsem játékostársaim, ez jelen állás szerint sincs másképp. Ezért is szeretnék jelentkezni az SGH csapatba. Kiszeretném magam próbálni a másik oldalt is, mivel már jó pár szituációt meg éltem úgy érzem ezt itt tudnám és szeretném is hasznosítani.
Miért pont téged válasszunk?
Nyugodt és visszafogott személyiség vagyok, jól tudom kezelni a felmerülő problémákat esetleges szituációkat. Kommunikatívnak is tartom magam és SGH feladatkörben tökéletesen tudnám hasznosítani mind ezen jellemzőimet. Szerveren többféle személyiséggel is találkoztam amiből sokat tanultam, ez a feladatkör is egy tanulási/okulási lehetőség számomra és szeretnék maximalista lenni ezen a téren is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 3-4 óra.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem, nem voltam.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, voltam, amit természetesen megbántam és át gondoltam, tanultam hibáimból.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Kezdeném a pozitívval.
Maximalista és tanulékony vagyok minden téren amit igyekszem be is bizonyítani.
Kommunikatív képességeim kiemelkedőek, hamar szót találok az emberekkel, könnyen veszem fel a ritmust.
Minden helyzetben előjön a probléma megoldó képességem, igyekszem mindig a legjobban és leghelyesebben el járni.
És akkor folytatnám a Negatívakkal.
Ahogyan ezt fentebb is írtam sajnos a maximalizmusom miatt sokszor túlgondolok dolgokat.
Könnyen elengedem magam egy jó társaságban ez lehet akár negatív és pozitív is, számomra ez néha negatívnak érződik.
Könnyen köteleződök el akár egy-egy feladathoz vagy ez is szerintem két oldalú lehet!
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Ha az itt elvégzett munkám pozitívnak minősült és lehetőségem nyílna erre természetesen igen!
Mindenképpen szeretném kivenni a részem az adminisztrátori feladatokból, szívesen kezelnék adott szituációkat vagy szabálysértéseket. Mindig az volt számomra az első hogy a lehető legjobbat hozzuk ki az adott szituációkból, hiszen a szabályok betartása a szerven illetve a segítség nyújtás prioritás számomra. Ezért is szeretnék Adminisztrátori szerepkőrt betölteni a szerveren.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Utoljára szerkesztve: