Maximilian Schumacher jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tomiiski

Újonc
2023. 06. 08.
53
112
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Wagner
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?

Iskinek hívnak, IG nevem Maximilian Schumacher. 17 éves vagyok.

Hány játszott perccel rendelkezel?

Jelen állásban 22.362

Mi egy SGH adminsegéd feladata?

Az SGH feladata az új vagy akár kezdő játékosok segítésé olyan szituációban ahová még nem szükséges Adminisztrátori segítség. Akár kérdések megválószólása vagy személyes tanácsok fogadása, ezen belül is az egyik legfontosabb a segítség nyújtás. De a legfontosabb hogy segítsék az Adminisztrátorok munkáját!

Miért szeretnél SGH tag lenni?

Mindig is egy szempont volt számomra hogy támogassam vagy segítsem játékostársaim, ez jelen állás szerint sincs másképp. Ezért is szeretnék jelentkezni az SGH csapatba. Kiszeretném magam próbálni a másik oldalt is, mivel már jó pár szituációt meg éltem úgy érzem ezt itt tudnám és szeretném is hasznosítani.

Miért pont téged válasszunk?

Nyugodt és visszafogott személyiség vagyok, jól tudom kezelni a felmerülő problémákat esetleges szituációkat. Kommunikatívnak is tartom magam és SGH feladatkörben tökéletesen tudnám hasznosítani mind ezen jellemzőimet. Szerveren többféle személyiséggel is találkoztam amiből sokat tanultam, ez a feladatkör is egy tanulási/okulási lehetőség számomra és szeretnék maximalista lenni ezen a téren is.

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

Napi 3-4 óra.

Voltál már kitiltva? (UCP kép)

Nem, nem voltam.

Voltál már adminjailben? (UCP kép)

Igen, voltam, amit természetesen megbántam és át gondoltam, tanultam hibáimból.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

Kezdeném a pozitívval.
Maximalista és tanulékony vagyok minden téren amit igyekszem be is bizonyítani.
Kommunikatív képességeim kiemelkedőek, hamar szót találok az emberekkel, könnyen veszem fel a ritmust.
Minden helyzetben előjön a probléma megoldó képességem, igyekszem mindig a legjobban és leghelyesebben el járni.
És akkor folytatnám a Negatívakkal.

Ahogyan ezt fentebb is írtam sajnos a maximalizmusom miatt sokszor túlgondolok dolgokat.
Könnyen elengedem magam egy jó társaságban ez lehet akár negatív és pozitív is, számomra ez néha negatívnak érződik.
Könnyen köteleződök el akár egy-egy feladathoz vagy ez is szerintem két oldalú lehet!

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?

Ha az itt elvégzett munkám pozitívnak minősült és lehetőségem nyílna erre természetesen igen!
Mindenképpen szeretném kivenni a részem az adminisztrátori feladatokból, szívesen kezelnék adott szituációkat vagy szabálysértéseket. Mindig az volt számomra az első hogy a lehető legjobbat hozzuk ki az adott szituációkból, hiszen a szabályok betartása a szerven illetve a segítség nyújtás prioritás számomra. Ezért is szeretnék Adminisztrátori szerepkőrt betölteni a szerveren.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is megkérdezném tőle rendelkezik-e TeamSpeak 3 vagy Discord platformok egyikével, fel ajánlanám neki hogy szívesen elmagyarázom neki a szerver lényegét,esetleges kérdéseit megválaszolnám, elindítanám egy irányba személyes tapasztalataim alapján. Ha esetleg nem rendelkezik egyikkel sem írott formában magyaráznám el neki a következőket: Elmagyaráznám neki hogyan is működik a Roleplay, hogyan alakíthatja ki a saját karakter történetet amit a későbbiekben személy szerint alakíthat és folytathat tovább és hogy ez miért is éri meg neki és hogyan szellemülhet át. Mindenféleképpen felhívnám a figyelmét hogy az adott UrmaTrans nem épp a legfelelőbb pénz forrás hosszútávra ezért amint tud és lehetősége nyílik rá jelentkezzen egy adott frakcióba(lehet az akár személyes vállalkozás erre is ki térnék). De a legfontosabbak egyike hogy mindenképp hívjuk fel a figyelmét a Szerverszabályzat átolvasására!

Utoljára szerkesztve:

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 468
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
szia,
a lapodat nem támogatom többszöri helyesírási-fogalmazási hibák miatt és az elég csúnya priuszod (gyakorlatilag van olyan jailed, amit kevesebb mint 3 hete kaptál) végett.
Megjegyezném, hogy amit írtál a legutóbbi kérdésre eléggé kevés, gyakorlatilag nem is magyarázod el a szerver alapjait csak arra térsz ki, hogy hová hívnád fel beszélni. Illetve, ahogy látom egyik Frakciódban sem töltöttél el túl sok időt, ennek nem tudom mi lehet az oka, te hagytad ott önként, vagy eltávolítottak, de szerintem az S.G.H-t is megunnád hamar.
E.: továbbá az sem árul el túl sok jót, hogy miután megírtam ezt a hozzászólást, amiben egy tök normálisan megfogalmazott építőjellegű kritikát leírok neked ( amiből tanultál is mert írtad utóbbi hsz-edben, hogy javítottad azokat amiket említettem) ráteszel az én lapomra egy nevetős emojit, majd rám írsz privát üzenetben itt fórumon, köszönés nélkül belém állsz, hogy az én lapom márpedig mégrosszabb mint a tied (holott véleményem szerint az egy bőven, szépen kidolgozott lap lett, [nem csak összedobtam 10perc alatt, hanem 1 órába telt kb mire megírtam] és nem csak én vagyok így ezzel, hiszen több ember is támogatja a lapomat) és leírod, hogy nem vagy bosszúálló típus ezért nem írod oda a véleményedet, de azért rám írsz privátban és nekem esel, egy ilyen normális kritika végett. Ha ennyire nem bírod elviselni a kritikát, és azt, hogy valaki kifejti a véleményét, úgy gondolom nem neked való az SGH, mivel ott is lennének ilyen szituációk, és ott is neki esnél a játékosnak?

Utoljára szerkesztve:

Tomiiski

Újonc
2023. 06. 08.
53
112
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Wagner
szia,
a lapodat nem támogatom többszöri helyesírási-fogalmazási hibák miatt és az elég csúnya priuszod (gyakorlatilag van olyan jailed, amit kevesebb mint 3 hete kaptál) végett.
Megjegyezném, hogy amit írtál a legutóbbi kérdésre eléggé kevés, gyakorlatilag nem is magyarázod el a szerver alapjait csak arra térsz ki, hogy hová hívnád fel beszélni. Illetve, ahogy látom egyik Frakciódban sem töltöttél el túl sok időt, ennek nem tudom mi lehet az oka, te hagytad ott önként, vagy eltávolítottak, de szerintem az S.G.H-t is megunnád hamar.
szia
Első sorban is igyekeztem ki javítani itt-ott ahol problémát találtam.
Nem feltétlen gondolnám hogy a két fkjump miatt amiből ez egyik abból adódott hogy nem tudtam feljönni a szerverre a másik pedig frakció váltás miatt történt ne lennék alkallmas.
Attól hogy az ember követ el hibákat és egy pk alapján végül úgy lett meg ítélve hogy szankciót kell kapjak,nem feltétlen ér fel azzal hogy ne tudnám mérlegelni ezeket a történéseket vagy ne tanultam volna hibáimból.
Ui:Nem neked estem , a véleményem mondtam el, ha neked ennyire az esett le hogy ezzel neked akartam menni akkor elnézést kérek😁.

Utoljára szerkesztve:

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 468
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Örülök hogy ennyi időd van hogy editelgesd a válaszod ,nincsen több hozzáfűzni valóm ,nem a te véleményed fog számítani hogy te támogatod-e vagy nem.
Ahogy mondod, az én véleményem nem befolyásolja az SGH vezető bírálatát semmiben, ezért nem is értem, miért lovagolsz még mindig az én hozzászólásomon, én csak a véleményem közöltem, ami legjobb tudomásom szerint nem tiltott.

Örülök hogy ennyi időd van hogy editelgesd a válaszod
Ahhoz képest neked is lehet elég sok időd, mivel több üzenetben is rám írtál privátban ahol minősítetted az én lapom, aztán benevetős emojiztad azt.

Elmondtam privátban hogy nem fogok oda írogatni inkább a lapod alá, mivel inkább itt fejtem ki neked, de sajnálom ha megsértettelek valamelyik hozzászólásommal
elmondtam a véleményem privátban, nem tehetek róla hogy pont te vetted magadra és fújtad fel a témát és editelgeted a válaszod.
Igen, elmondtad privátban a véleményed a lapomról, csak sajnos nem sikerült megfogalmaznod egy normális kritikát az én jelentkezési lapomról, csak a bosszú miatt írtál rám és kezdted el minősíteni a lapomat. De én vállalom a kritikát, életünk szerves része. Nem sértődök meg egyetlen kritikán sem, főleg nem egy olyanon amiben egy olyan érvet közölsz velem, amit én is tudok (hogy elég kevés a játszott percem) és rajtad kívűl még 3-4 ember leírta azt.
Nem vettem magamra a "kritikádat". Én azért editelem a hozzászólásomat mert tudod a szabályzat szerint nem lehet egymás után több hozzászólást írni. Az, hogy te ezt nem tudod és most sem tartottad be, szomorú...

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
80
260
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Szia!
Összességében szép lapot írtál de azt nem értem, hogy miért álltál bele a másik játékosba. Ha valaki véleményt formáz rólad esetleg a lapodról , nem kell egyből letámadni az övét.

Ezeket elnézve szép lapot írtál. TÁMOGATOM.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.