Maxii jelentkezése Globális Moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
21
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
gmod.png

MAXII JELENTKEZÉSE GLOBÁLIS MODERÁTORNAK

› Játékbeli, és fórum neved ‹

A szerveren Maximilian de Martel, fórumon pedig Maxii néven tevékenykedek.

› Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni? ‹

Nagyjából 2016-2017 környékén regisztráltam a szerverre és kisebb-nagyobb kihagyásokkal karöltve azóta is játszom rajta. A fórumot nagyjából 2018 közepén kezdtem el használni, viszont aktívan csak 2018 végétől használom.

› Miért szeretnél Globális Moderátor lenni? ‹
A szerveren volt lehetőségem kipróbálni magam adminisztrátor és frakció leader pozícióban is. Úgy gondolom, hogy a szerveren a számomra kitűzött célokat elértem, így szeretném ezt más területeken is érvényesíteni. Már az előző jelentkezési ciklus idején is fontolgattam a jelentkezést, viszont akkor ez elmaradt.

› Miért pont téged válasszunk? ‹
Ahogy azt már az előző pontban is említettem, volt lehetőségem kipróbálni magam több pozícióban is. Az itt megszerzett tapasztalataimat szeretném kiragadni és átvinni egy új platformra. Ezek mellett úgy gondolom, hogy könnyen alkalmazkodok az új feladatokhoz és az emberekkel is könnyen ismerkedek. Saját véleményem szerint a csapatmunkában megállom és kiveszem a saját részemet, így úgy gondolom ezzel nem akadnának problémáim pályafutásom során.

› Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? ‹

Egyértelműen függ attól, hogy éppen hétköznapról vagy hétvégéről beszélünk. Hétközben átlagosan 1-2 akár 3 órán keresztül böngészgetem a fórumot. Hétvégén ez az idő egyértelműen sokszorozódik a több szabadidőmnek köszönhetően.

› Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak) ‹
2018 és 2020 között adminisztrátorként tevékenykedtem a szerveren, illetve eközben lehetőséget kaptam arra, hogy frakció leaderként is kipróbáljam magam. Az admin és leader pályafutásomat követően immár 2 éve csatlakoztam a Rendőrségbe ahol több mint 1 éve tisztikarosként végzem feladataim. TeamSpeak-en jelenleg is ötös moderátorként tevékenykedem 2021.05.26 óta egy rövid 1-2 hónapos szünetet követően. Nagyjából 1.5 éve szerencsém volt egy hasonló felépítésű XenForo fórummal is foglalkozni, így a felület és annak kezelése sem idegen számomra.

› Rendelkezel TeamSpeak3-al? ‹

Természetesen, a moderátori rangomnak köszönhetően minden nap aktív és elérhető vagyok.

› Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? ‹
Elsőként ismertetném vele a fórum szabályzatát és bemutatnám neki azokat a lényegesebb topicokat, amiket a jövőben érdemes ismerni. ( Segítségkérés, Hírdető részleg, Frakció részleg) Ezt követően rendelkezésére állnék a felmerülő kérdések megválaszolására és ismertetném vele a teljes interface-t is.

› Ismeretséged a csapaton belül? ‹
A jelenlegi moderátorok közül több embert is ismerek, viszont senkivel nem állok baráti vagy haveri kapcsolatban.

› Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános) ‹
Milánnak hívnak és 19. életévem töltöm jelenleg. Születésem óta Szentendrén élek és itt végeztem tanulmányaim is. Immáron érettségizett "felnőttként" dolgozok, viszont célom, hogy szeptembertől visszatérhessek az iskolapadba és megkezdhessem tanulmányaim a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Általános iskola 6. osztályában ismerkedtem meg a kosárlabdával és ezt a sportot 4 évig űztem versenyszerűen, viszont egy sérülésnek köszönhetően fel kellett hagynom vele. Jelenleg edzőteremmel próbálom pótolni a kimaradó testmozgásom, illetve gyakran kapok lehetőséget, hogy segédedzőként edzhessek egy U8-as csapatot Budapest egyik külső kerületében. Mindig is vonzott a motorozás, viszont a korlátozások miatt sajnálatos módon még nem volt lehetőségem megszerezni az erre előírt jogosítványt. Az edzés mellett gyakran oktatom magam a média világában is. Sok időt szoktam azzal eltölteni, hogy tanulmányozzam egy program felületét és annak használatát. Úgy gondolom, hogy korrekten járok el az olyan ügyekben ahol az azonos korrektséget kapom meg a másik féltől. Ha valakivel problémám van általában én vagyok az a személy aki kezdeményezi a konfliktus megbeszélését.

Utoljára szerkesztve:

WC

Nevet és titulust szeretnék
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
591
1 113
Budapest
V4 karakter
William F Brasco
LV karakter
William F Brasco
Mint a sima modit, admint akármit, ezt is simán vennéd. Sok sikert pajti!

• Tetszik
Reactions: aricsi

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Hatalmas tudással rendelkezel, odaadóan és kitartóan csinálod amit csinálsz, szívedet-lelkedet beleteszed. Több helyen bizonyítottad, hogy semmilyen pozícióra nem vagy rossz választás és a terhelhetőséged kimagasló.
Hajrá Maxi!

Alan

X/0
v4
2019. 01. 17.
977
4 570
V4 karakter
Finley Payton
LV karakter
Cayo Carminero
Amennyire unszimpatikus voltál régen mostmár olyan szoros baráti kapcsolatot ápolunk évek óta, minden tekintetben alkalmas vagy a feladatra, jó lenne lilában látni!

Zoliii

Invictus maneo
v4
2019. 07. 28.
3 031
4 741
V4 karakter
Flavio F Luchese
Sok sikert Maxi pajtárs, biztos vagyok benne, hogy beleadnál apait anyait!

• Tetszik
Reactions: Jackie1129

Scottie.

csaó
2019. 01. 11.
143
475
22
V4 karakter
Scottie G Ross
Biztos vagyok benne, hogy ezt is olyan lelkiismeretesen csinálnád mint az évek alatt elvállalt szerepköreidet, sok sikert. :)

• Tetszik
Reactions: Ricco

Sógi

Írnok deák
2019. 09. 15.
663
1 186
Mordor (Miskolc)
V4 karakter
Dr Shadrias Starsky
Teljesen megérdemelnéd ezt a szerepkört is. Ahogy a srákok is leírták, amit vállaltál eddig, azt teljes beleadással csináltad, itt se lenne máshogy, ebben biztos vagyok. Sok sikert haverszeletem!

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
Szia Maxii.
Ha választhatnék egy tuti befutót az szerintem te lennél. Eddig mindent megtoltál amit elvállaltál így ez is menne könnyedén.
Sok sikert kívánok.

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
826
2 219
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
Támogatlak, századosom. ?

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Maxii King aki már nem kinder, tudjuk hogy menne.
Am már a titulusoddal meggyőztél. ?

• Imádom
Reactions: Maxii

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Örömmel tájékoztatunk, hogy jelentkezésed elnyerte tetszésünket, ezért továbbjutottál egy második körös TS3 meghallgatásra! ?
A meghallgatási időpontot hamarosan közzétesszük!

Egyéni megjegyzés: Összeszedett lap lett. Várunk TS-re.

Üdvözlettel:
SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.