Maxi Wagner - Maercy Pat [marcy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tomiiski

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2023. 06. 08.
55
122
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Duka 🇦🇱
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Maxi Wagner

Panaszra tett személy InGame neve:
Maercy Pat

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM, szócsata miatt lő le

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Munyoz javaslatára írom a pk-t,vállalta az ügyet a szeveren de Maercy Pat már nem volt fent

így az ő oldalát nemtudtuk meghallgatni

Utoljára szerkesztve:

Szaby00

Újonc
2021. 06. 22.
43
177
V4 karakter
Svea Sverne
Hali
Nem a szócsata miatt lettél lelőve, hanem azért mert egy Viperával, ami töri az ember kezét, lábát ütötted azt, akivel én érkeztem a buliba.

Tudtommal nem odabent lőttünk rád, ezen felül pedig el lett mondva már régebben, amint te fegyvert rántasz (igen, a Vipera is az mivel töröd az ember kezét, lábát és nulla esélyt adsz neki lereagálni.) lehet lőni.
Mellesleg, végig fenyegettetek minket hogy ,,így fogtok ti is járni" amikor eltörted valaki csontját már.

Tomiiski

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2023. 06. 08.
55
122
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Duka 🇦🇱
Kinek törtem én el a csontját akivel te jöttél ? Akárki is lett bent “megverve” általam az verekedett bent. De egyébként is utánna ugyan úgy oda jöttetek arcoskodni miközben ott állt az NNI-s. És még utánna lövöldözést is generáltál úgy hogy meg ugyanúgy kint volt az NNI. Akinél meg vipera volt bent mindenki a secu tagja és okkal tette azt amit tett. Ha át ugráltok a kordonon és be szaladtok motozás nélkül ne csodálkozzatok ha oda megy hozzátok valaki. De látszik a logban is hogy végig kelltetted/kelltették a feszültséget szokásosan mint az összes bulin. Egyébként én egy embernek törtem el bármilyét is, akinek meg kifizettem a mentő árát mivel nem őt akartam megütni😃

Szaby00

Újonc
2021. 06. 22.
43
177
V4 karakter
Svea Sverne
Ez nem pontosan így volt ahogy te leírtad itt, az egyik társad ott fenyegetőzött, hogy ez meg az lesz, ki álltam a társaimért, mint ahogy leírtam a VIPERA is egy fegyver, a kordonos dologról én semmit nem tudok, és ahogy te le írtad ott voltak az NNI-ek, hamarabb le lettél volna lőve csak ott voltak ők, pont ezért vártam ennyit, nem tovább a feszültség keltésre mentem, még az ic beszólásaitok rá tettek egy pontot az i-re.
Próbálsz olyan dolgokkal dobálózni, Ez az NNI-s mellett lövöldözés generálás, nem hinném ha ez megtörtént is én lettem volna a kezdeményezője, a társad kezdte ott is.

Tomiiski

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2023. 06. 08.
55
122
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Duka 🇦🇱
Ha a társam fenyegetőzött miért én voltam a célpont ? Sok alkalmatok lett volna elkapni. És ha már ic beszólás, alapból ti kezdtétek az egészet hogy így úgy szar a klubb és társai. De ez mellékes ahogy látom hogy nem én/mi kezdtük.
További hozzászólni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: ChipZ

Szaby00

Újonc
2021. 06. 22.
43
177
V4 karakter
Svea Sverne
Le írtam nagyjából mindent, nem csak az egyik társad volt a '' bűnös'' hanem te is, de mikor már oda mentünk a klubhoz a motozásnál is pickelt rám, gondolom az is a múltkori esett végett ahol szabályosan lett le számytógépezve.

Ez hogy megint próbálod bemagyarázni magadnak, hogy ismét csak mi vagyunk ebben a storyban a bűnbakok, ez sem teljesen igaz, hisz ahogy itt felül leírtam direkt pickelt ránk a társad.

Az hogy más úton módon kapjunk el IC, az nem tudott volna létrejönni, mert ott voltak az NNI-ek is, és valószínűleg az lett volna annak a vége, hogy futtok az NNI-hez.

További hozzá fűzni valóm nincs, ha szükséges akkor az a személy akinek eltörted a kezét, leírja a szemszögét, akár bizonyítéka is lehet, ezt nem tudom, ha pedig nem szükséges, akkor ezesetben várom én is a bíráló adminisztrátor válaszát.

Megjegyzés: Fent ahogyan még egyszer átolvastam a válaszaid egyik szavad-al ütted a másikat.

Tomiiski

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2023. 06. 08.
55
122
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Duka 🇦🇱
Nem teljesen értem miből vetted ezt le ,de ezt én nemtudom meg ítélni hogy pickelt-e rád vagy nem.

A társamra értettem, hogyha ennyire nem értettetek egyet miért nem vele rendezted le ?

Az hogy kint állsz a kordonnál és direkt kelted a feszültséget szintén nem az én problémám, ne várd már el hogy ti nem álltok hozzánk normalisan akkor mi úgy kezeljünk titeket.

Ahogy fentebb is elmondtam a srácot akit véletlen bent megütöttem ,adtam neki pénzt az ellátás fedezésére, többet nemtudok hozzáfűzni, a részemről ennyi.

• Tetszik
Reactions: ChipZ

Szaby00

Újonc
2021. 06. 22.
43
177
V4 karakter
Svea Sverne
Vissza térve a feszültség keltésre, nyilván mi/én keltsük/keltem a feszültséget úgy hogy megírod a PK-t és a válaszaimat próbálod úgymond kifigurázni, folyton pörgeted itt a röhögös emoteokat, ahelyett hogy megpróbálnál valami össze szedett választ írni, mint mondtam nekem nem áll össze itt az egész amit írsz, egyik percben te nem tettél semmit, másik percben pedig már tudod kit ütöttél és azt is tudod hogy miért.

Részemről ennyi, nem kívánok többet válaszolni, kivéve ha a bíráló adminisztrátor kéri azt.

Utoljára szerkesztve:

Tomiiski

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2023. 06. 08.
55
122
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Duka 🇦🇱
Vissza térve a feszültség keltésre, nyilván mi/én keltsük/keltem a feszültséget úgy hogy megírod a PK-t és a válaszaimat próbálod úgymond kifigurázni, folyton pörgeted itt a röhögös emoteokat, ahelyett hogy megpróbálnál valami össze szedett választ írni, mint mondtam nekem nem áll össze itt az egész amit írsz, egyik percben te nem tettél semmit, másik percben pedig már tudod kit ütöttél és azt is tudod hogy miért.

Részemről ennyi, nem kívánok többet válaszolni, kivéve ha a bíráló adminisztrátor kéri azt.

Mert az hogy a frakciótók végig nevetőzi a PK-t az nem az ? Mostmár csak próbálsz belekötni valamibe, ez igazán felesleges volt úgy gondolom.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 295
18 296
V4 karakter
Aristide Nease.
Nem kell a továbbiakban veszekedni, csak a bírálatot teszitek nehezebbé a fölösleges hozzászólásokkal. Maercy logját még megvárom és elbírálásra kerül még a mai nap, vagy legkésőbb holnap.

• Tetszik
Reactions: FreaK. és kalobone

marcy.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 295
18 296
V4 karakter
Aristide Nease.
Ha csak eltörte a társad egyik végtagját (jogosan), mert verekedett, akkor mi szükség volt arra, hogy te mindenáron lelődd a klubb előtt?

• Hűha
Reactions: FreaK.

Szaby00

Újonc
2021. 06. 22.
43
177
V4 karakter
Svea Sverne
Heló, próbálom rövidre fogni válaszom és a lényegre kitérni. Egy illegális frakció tagja vagyok, ahol egy mindenkiért mindenki egyért alapon működik a dolog IG, de sokan már OOC is elég jó kapcsolatot ápolunk egymással de ez itt nem releváns. El törte az úgymond "családtagom" kezét egy viperával , ezzel nyomós sérüléseket kéztörést okozva neki ami IRL alapon hónapokon keresztűl ápolásra szükséges. Próbálom mindig meggoldolni az ilyen szituációkban a dolgokat hiszen ez is eléggé szubjektív, viszont ha nem én akkor a társam lőtte volna le az adott embert csak ugye erre nem volt neki lehetősége, atörött keze miatt. Próbáltam a legmegfelelőbb pillantban cselekedni, hogy ne is kapjanak el az NNIsek, és sikerrel is jártam mivel szárazon megúsztam. Úgy gondolom, hogy elég okom volt rá a meggyilkolásra, DE nem állítom azt, hogy ezt feltétlen szükséges volt megtennem, arra ki térnék még, hogy ha mindenkit ütögetsz a viperával, utána ne csodálkozz, hogy ha más illegális frakció tagjai le fognak lőni, rengetegen így döntöttek volna.

Tomiiski

Újonc
See Game Helpdesk
v4
2023. 06. 08.
55
122
Szentmártonkáta
V4 karakter
Maxi Duka 🇦🇱
Heló, próbálom rövidre fogni válaszom és a lényegre kitérni. Egy illegális frakció tagja vagyok, ahol egy mindenkiért mindenki egyért alapon működik a dolog IG, de sokan már OOC is elég jó kapcsolatot ápolunk egymással de ez itt nem releváns. El törte az úgymond "családtagom" kezét egy viperával , ezzel nyomós sérüléseket kéztörést okozva neki ami IRL alapon hónapokon keresztűl ápolásra szükséges. Próbálom mindig meggoldolni az ilyen szituációkban a dolgokat hiszen ez is eléggé szubjektív, viszont ha nem én akkor a társam lőtte volna le az adott embert csak ugye erre nem volt neki lehetősége, atörött keze miatt. Próbáltam a legmegfelelőbb pillantban cselekedni, hogy ne is kapjanak el az NNIsek, és sikerrel is jártam mivel szárazon megúsztam. Úgy gondolom, hogy elég okom volt rá a meggyilkolásra, DE nem állítom azt, hogy ezt feltétlen szükséges volt megtennem, arra ki térnék még, hogy ha mindenkit ütögetsz a viperával, utána ne csodálkozz, hogy ha más illegális frakció tagjai le fognak lőni, rengetegen így döntöttek volna.
Egyébként melyik társadnak törtem én el a kezét ? Csak úgy kíváncsiságból. Mivel akinek én eltörtem a kezét annak adtam 20.000. dollárt kórházi ellátásra mivel őt nem akartam megütni. Ha nem ő volt a társad akkor nemtudom kit ütöttem meg. Ha pedig ez az a srác volt aki verekedett bent akkor úgy gondolom hogy ezen sok mindent nincs beszélni. Nyilván nem fogja a secu hagyni hogy tovább folytassa, ok nélkül nem lett sem ő sem senki megütve bent . Hiába vagy egy illegális frakcio tagja az nem jogosít fel mindenre. Ha meg illegális frakció tagja vagy alapból nem az az első hogy felhívod magadra a figyelmet ahogyan ezt ti is csináltàtok. De ez már csak a személyes meglátásom. Amikor kint van a rendvédelem nem fogsz elkezdeni lövöldözni úgy hogy razzia is volt mostanában. Először át is kell értékelned hogyha nem tudsz tiszta maradni mik lesznek a következmények ami úgy gondolom egy elég necces szituáció. De egyébként gondoltam hogy azért nem mész be bentre mert fegyver van nálad , így a kutatáson nem mentél volna át. Így igazad van nem tudtál bent le lőni. A ti részetekről ez az egész csak erről szól hogy fel legyen lőve az egész vagy hogy balhét generáljatok.
Várom Marcy bírálatát.

Szaby00

Újonc
2021. 06. 22.
43
177
V4 karakter
Svea Sverne
Én át mentem a kutatáson nem is volt nálam fegyver, azt kértem mástól. - DM indokolatlan ölést jelent, én nekem szerintem bőven volt indokom lelőni, ezen felül már csak IC várnám a következményeit, ha látta valaki FK társad vagy esetleg be jelentene valaki és nyomozni kezdenének, bár ennek már befellegzett a PK-d miatt. Várom Marcy válaszát énis.

• Tetszik
Reactions: tigusz.

marcy.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 295
18 296
V4 karakter
Aristide Nease.
Egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell folyamatosan szétbaszni a bulikat.
Maxi az egyik szervező volt és egyben biztonsági ember is, nem véletlenül volt nála vipera. Verekedés volt, így tudta megoldani a konfliktust, hogy viperával csap szét az emberek között (ehhez minden joga megvan IC, a biztonságis embereknek engedélyezett ilyenkor a vipera viselete)

Mellesleg, végig fenyegettetek minket hogy ,,így fogtok ti is járni" amikor eltörted valaki csontját már.
[2024-01-11 20:51:24] [Output] : Friedhelm Werner mondja: Így fogtok egyessével járni.

Az hogy más úton módon kapjunk el IC, az nem tudott volna létrejönni, mert ott voltak az NNI-ek is, és valószínűleg az lett volna annak a vége, hogy futtok az NNI-hez.
Mert miért nem? Nincsen több nap a szerveren amikor ezt ellehetett volna intézni? Minek kellett feltétlenül klubb előtt elintézni a dolgot és fejbelőni? Még magát a fejbelövést is túlzásnak tartom a fent leírtak alapján, ha ennyira zavarta volna a pici szívedet a dolog egy másik nap egy nagyobb társasággal szétveritek és ennyi. "Egy illegális frakció tagja vagyok, ahol egy mindenkiért mindenki egyért alapon működik a dolog IG" ilyen alapon megütik az egyik FK társamat, azt másnap fellövöm az egész frakció HQ-t. Másra nem ment ki a dolog csak arra, hogy legyen egy kis lövöldözés megint a klubban.

Jó lesz mostmár abbahagyni, megkapja a társaság tőlem is a figyelmeztetést a fölösleges feszültségkeltésre illetve az indokolatlan lövöldözésre, a továbbiakban az ilyet bannal fogom jutalmazni, nem csak egy jaillel. -Átlehet adni az egész FK-nak.

Maercy_Pat büntetése 200perc adminjail lesz DM indokkal, ezek mellett Milan_Vojak kap 120perc adminjailt a folyamatos OOC megnyilvánulások miatt IC.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.