Max Johnson jelentkezése a NAV-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HKO2 presents

Újonc
2019. 09. 20.
12
9
V4 karakter
Max Sichanobu
V2 karakter
Max Johnson
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Péter-Szabó Patrik~

[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok,április 23-án leszek 16.

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körülbelül 3 hónapja tolom a szerot.3603 percem van de ez naponta nől.

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/tTFYKgX ~

Nem voltam még szerencsére és mindent megteszek hogy ez így maradjon.

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert mindig érdekelt a rendvédelem és nagyon tetszik a rendvédelem.

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Ahogy leírtam már érdekel a rendvédelem.Voltam rendőr is csak kirúgtak egy kisebb hiba miatt.Ugyanis elfelejtettem egy igazoltatást rádiózni.Kétszer nem követem el ugyanazt a hibát.Alkalmasnak érzem magam hogy NAV-os legyek.Nekem nagyon tetszik a rendvédelem.Egyszer szeretnék Merkuros vagy TEK es lenni.De az OMSZ se rossz.

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Patriknak hívnak.Egy Bács-Kiskun megyei városban élek.Egy informatikai szakgimnáziumba járok info szakon tanulok.Szabadídőmbe Seemta-zok ,gépezek,és barátaimmal vagyok,vagy éppen a barátaimmal LAN partyzunk.Naponta 2-3-4 órát tudok fent lenni,hétvégente még többet.

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Max Johnson

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1997.04.23. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Rend fenntartása,határellenőrzés,bűncselekmény megelőzés,adóügyek,illegális dolgok elfogása,szabálysértések elhárítása.

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Legelőször felszolítom megafonnal hogy húzodjon állítsa le a motort és szálljon ki a gépjárműből.Lerádiozom hogy igazoltatunk.Kiszállok odamegyek és bemutatkozok neki és elmondom a nevem,jelvényszámom,rangom.Elkérném a személyigazolványát,jogosítványát,illetve a forgalmi engedélyt.Megkérdezném a nevét és leellenőrzőm a papirjait hogy egyezik-e.Ha kész akkor megkérném hogy nyissa fel a csomagtartót és átnézem.Megnézném van e benne EÜ és nince e benne illegális tárgy.Ha végeztem elköszönöm és jó,balesetmentes utat kívánok neki.Egész igazoltatás közbe RPz-nék.

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos egyenlőre nincs.~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~Én segítőkész vagyok és könnyen tanulok meg új dolgokat.Törekszek mindig hogy valaami jobb és jobb legyen.Alkalmasnak érzem magam a feladatra.

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és a kisebb falvak, illetve a határok.Illetve cégek/boltok adóügyeinek ellenőrzése/végrehajtása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Sokkoló akkor használható ha a személy nem engedelmeskedik és ellenkezik.Lőfegyver akkor használható ha a személynél is lőfegyver van és használni akarja azt. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Név:Max Johnson

Születési hely,idő:Los Santos 1997.04.23.
Életkor:22 éves
Végzetség:Érettségi
Bemutatkozás röviden:Max vagyok.Los Santoba születtem 1997-ben.Jelenleg nincs házam de szeretnék egyett venni.22 éve itt élek a városba.Bányászatból élek meg,de voltam buszsofőr is.Nagyon sok időt tőltök San Fierro-ba.Nem a legjobb gyermekkorom volt.Nem volt annyi pénzünk ami elég lett volna.los Santosba jártam óvodába .Itt végeztem el az iskolát és a középiskolát.Nyáriszünetbe nem sok szabadidőm volt.Mentem diákmunkára hogy legyen pénzünk.A diákmunkán keresett pénzből fizettük be az iskolába a menzát ,hogy tudjak enni valamit.Utánna letettem a középfokú angol nyelvvizsgát. .Már általános iskolába felfigyeltek rám,az átlagom miatt.Ez miatt sok versenyt nyertem és ezáltal is kaptunk pénzt.Van 1 darab testvérem,akivel mindenen osztozunk.Egyszer büntettek meg 22 év alatt.A szabályokat mindig betartom. ~

• Tetszik
Reactions: Pici gyilok

Hayas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 05. 19.
257
351
Budapest
V4 karakter
Ogilvy Wright
LV karakter
Zain Mattingly
V2 karakter
Frank Hayes
Szia! Lapodat alaposan átolvastam többször is. Lényeget megtaláltam több kérdés sorra a válaszod alatt. Voltak hiányosságok/ egyéb furcsább dolgok. Igazából én azt mondom , hogy egy próbát megér az egész. Amennyiben leadereknek is elnyeri tetszését a lapod én TÁMOGATOM.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.