- 2021. 10. 10.
- 85
- 36
- V4 karakter
- Gator Gonzo
- V2 karakter
- Mauro John

IC RÉSZ

1. Név
- Vezeték:Mauro
Középső:
Kereszt:John
2. Édesanyja leánykori neve:
- Szolojov Georgina:
3. Születési adatok:
- Dátum: 1970.01.20
Hely: Los Santos
Nem:FÉRFI/list]
4. Súly és magasság:- Súly: 90kg
Magasság: 190cm
5. Állampolgárság:- Magyarországi állampolgár: IGEN
HA NEM: Magyarországi állampolgárságra jelentkezett: IGEN
Jelenlegi állampolgársága: Angol
6. Lakhely:- Bejelentett lakhely: Los Santos
7. Legmagasabb elvégzett tanulmánya:- Iskola: Egyetem
Iskola neve: Mauro John
Ideje:1980/05/16 - 1995/06/14
Végzettség:Tolna megye
9. Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?- IGEN
10. Kapott bírságot az elmúlt 5 évben, ha IGEN részletezze:- Nem
11. Telefonszáma:- 288986
12. Meséljen magáról (Legalább 75 szó):- John egy igazán értelmes, gyorsan tanuló személyiség. Elég gyorsan be tud illeszkedni bárhova. Mivel tud nagyon sunyi lenni ezért érzi magát alkalmasnak erre a munkára./list]
13. Honnan értesült a tagfelvételről:- Hirdetésben láttam.list]
14. Milyen nyelveken beszél:- Angol, Magyar
15. Volt tagja terror, illetve egyéb bűnszervezeteknek:- IGEN/
16. Vezetett már alkohol, illetve kábítószer befolyása alatt, ha IGEN részletezze:- Nem
17. Fogyasztott kábítószert, illetve egyéb tudatmódosító szereket, ha IGEN részletezze:- Nem
OOC RÉSZ
1. Név:
- Vezeték: Bitz
Középső:
Kereszt:Alex
2. Születési adatok:
- Dátum: 2004.01.20
Hely: Tolna
Életkor: 17
Nem:FÉRFI/
3. Legmagasabb elvégzett tanulmánya:
- Középiskola
4. Mióta játszol az SGS szerverein (V3,LV,V2,SAS):
- 3-4 éve
5. Hány játszott perccel rendelkezel:
- 8400
6. Sorold fel a hobbijaid:
- Foci, konditerem, horgászat/list]
7. Milyen karaktert alkotnál a frakcióban:- Barátságos de nagyon odafigyelő embert, aki mindennt megtesz hogy a bünözőket elkapja/list]
8. Miért szeretnél csatlakozni a frakcióba:- Alkalmasnak tartom magamat erre a munkára. Nem félek a bünözők elkapásától, lebuktatásától. Szeretném erősiteni a csapatot, és segíteni a bajba jutott embereknek.
9. Milyen terveid vannak a frakcióban:- Szeretném megtanulni az igazi rendőr rpt és fejleszteni az eddigi tudásomat. Szeretnék jó baráti körbe kerülni.
10. Milyen nyelveken beszélsz:- Magyar, Német, kicsit Angolul is
11. Voltál már bármilyen rendvédelmi frakcióban a szerveren, ha IGEN részletezd.- Nem
12. Voltál-e már bármely más frakció tagja, ha IGEN részletezd:- Nem/list]
13. Mesélj magadról (Legalább 150 szó):- Sziasztok. Alex vagyok, jelenleg 17 éves. Tolnai lakos vagyok, Nagyon szeretek a szabadidőmben horgászni és a haverokkal lenni. Bármikor amikor itthon vagyok és van rá éppen időm mindig mta-zok. Az Mta az az egyetlen olyan játék amikor bármilyen rossz napom is volt leülök a gép elé elkezdek a barátokkal játszani megnyugtat, mert annyira át tudom élni a bizonyos rp szitukat.
14. Miért válasszunk téged:- Olyan személy vagyok aki nagyon szeret barátkozni, és gyorsan megértem a közös hangot bárkivel. A munkát amit adnak legyen bármilyen piszkos akkor is arra törekszem hogy a legjobban végezzem azt el.
15. Mennyire fontos a csapatmunka a frakcióban, részletezd:- Nagyon fontos hogy az adott frakcióban a tagok mindenben próbálják meg egymást segíteni és közös hangra jutni. /list]
16. Csatolj képet a névváltásaidról, jailjeidről, kitiltásaidról, előző neveidről és játszott percedről.:
- Barátságos de nagyon odafigyelő embert, aki mindennt megtesz hogy a bünözőket elkapja/list]
- Hirdetésben láttam.list]
- Súly: 90kg