Mauro Westmiller Jeletkezés a Nemzeti Adó és Vámhivatal

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Linda Crusadel

Zöldfülű
2019. 01. 10.
153
95
22
Ragály
V4 karakter
Melody di angeló
LV karakter
Melody Styles
V2 karakter
Melody Styles
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Drofti Bálint ~

[#2] Korod:
~ 17 éves vagyok Juliusba töltöm a 18 at ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2017.04.20 18:07:08 76612 játszot percem van~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam még banolva de AJailba igen https:confused:/imgur.com/a/CmuPojT~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretném kiprobálni magamat a navnál legális életett folytani ezért van sok jailom mert illegálból jönnék legálba ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért szeretnék ide jönni mert aktiv vagyok és szeretnék kiprobálni magam a Navba és egy jó közösségbe be kerülni ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 17 éves vagyok Jelenleg gép függő szeretek társaságba lenni beszélgetni sokat vagyok aktiv a szerveren minimum 4-5 órát szeretek ismerkedni új emberekel szeretek tanulni új dolgokat sosem voltam még rendvédelembe és ki szeretném probálni kőmüves vagyok. Borsod megyébe lakok ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Mauro Westmiller ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1998.07.21 Los Santos Korház ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ NAV-on belül vannak különböző feladattal foglalkozó alosztályok, küztök a pénzügyőr, MERKUR bevetési egység. A NAV feladata legfőképpen a központi költségvetés, nyugdij biztositási alap, illetve az állam felé kötelező befizetés. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Előszőr felszólitanám hogy húzzodjon félre és szálljon ki bemutatkoznék hogy kivagyok milyen rangba és a gépjármüvet állitsa le elkérném a személyit forgalmit jogositványt kérnék egy nevet és ellenőrizném és utána a gépjármű csomgatartóját ellenőrizném és meg köszönném az együtt müködést és elköszönék tőle ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen van Rick O' Ruah ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ úgy gondolom hogy kitartó személyiség vagyok szeretek közzöségbe lenni szeretek új dolgokat tanulni engedelmesnek tartom magam.~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határok ellenőrzése Pénzügyek fent tartása az államfelé kötelező befizetések rend fentartás ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az úr ellenkezik vagy menekül fegyvertelenre sokkolót használnuk ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Mauro Westmillernek hivnak. Los Santos Születésü. Apukám mindig a rendre tanitott kiskoromba minidg megfigyeltem a rendőr kocsikat és érdekelet a szamka. Los Santosba tanultam nyolc osztályt sikeressen elvégeztem és utána rendőri iskolába jártam vagyon őri iskolába ott meg szereztem a szakmám és az éretsségim utána elvégeztem a fő iskolát amit sikeressen elértem szeretnék a Nemzeti Adó és Vámhivatal tagja lenni. ~

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Mauro Westmiller !
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Lola Mawyd
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.