Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Petinek hívnak és 15 éves vagyok. A szerveren Mauro Thomson karakterét alakítom én. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 76733 játszott percel rendelkezem >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladatköre elég nagy területet fed le. Alapjáraton a játékosok segítése, a szerverrel kapcsolatos fontos tudnivalók megosztása a játékosokal. A szerverrel és/vagy MTA-val kapcsolatos kérdésekre minél pontosabb válaszadás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Érzek magamban kellő potenciát az SGH élethez, és amennyiben úgy érezném, hogy a karrieremet magasabb szintre szeretném emelni, akkor az Adminisztrátori élet rejtelmeit fedezném fel. A szerveren rengeteg időt tudtam eltölteni, és rengeteg dolgot megtudtam tanulni a szerveren, illetve a szerverrel kapcsolatban, amit tovább szeretnék adni más újonnan regisztrálóknak is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Érzek magamban kellő akaratot és potenciát a SGH élethez, illetve a későbbiekben az admin pályafutáshoz. Úgy érzem, hogy megfelelően eltudnám láttni az SGH feladatokat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta minimum 4 órát, akár többet is tudnék eltölteni a szerveren>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnon voltam, de a régi hibámból tanultam. https://kepkuldes.com/image/JzR6wH >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem volt. https://kepkuldes.com/image/JzRhil >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: kedves, segítőkész, tisztelettudó
Negatív tulajdonságok: Néha öntelt, kíváncsi, túlbuzgó >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Számomra az adminisztrátori hatáskör az egy munkával ér fel. Sok időt tudnék és szeretnék belefektetni ebbe. Érzek kellő ambiciozust, illetve elhivatottságot magamban, hogy eltudjam látni emme feladatot. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám a személynek, hogy mik az alap RP fogalmak, és az alap szerver adta lehetőségeket elmagyaráznám, netán az alap munkákat is, amennyiben szüksége van rá. Elküldeném neki a szerverszabályzatot, hogy áttudja nézni, tanulmányozni tudja, nehogy esetleges gondokba essen, esetleg hibát véssen. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezém tőle, hogy miért szeretne vhspawn-t kérni. Amennyiben valamilyen bug miatt szeretne vh-ra való spawnolást, akkor megmondanám neki, hogy keressen fel egy adminisztrátort. Amennyiben nincs megfelelő indoka rá, ez esetben elmondanám neki, hogy ilyen esetekben nem jár VH-ra spawnolás. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
/vá 93 Szia! Amennyiben a fegyvered te PPzted, vagy skines ez esetben a megfelelő bizonyítékkal (Amennyiben te PPzted a PPzésről bizonyiték, illetve az átverés részel kapcsolatos logok, képek/videók) keress fel egy adminisztrátort, vagy nyiss Panaszkönyvet a fórum megfelelő részében! >>
Utoljára szerkesztve: