- 2019. 12. 03.
- 7
- 1
- V4 karakter
- Petra Dox
- LV karakter
- Petra Dox
- V2 karakter
- Mauro S Luigi
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Norbert ~
[#2] Korod:
~ 14 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Őszintén nagyon nagy kihagyásom volt de mindennap aktiv lennék dutyban 6-8 órát és 2012 percem! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ 1x voltam adminjailbe nagyon régen! https/imgur.com/a/cAfDZ3U ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért mert ez lenne az első frakcióm a szerveren nagyon érdekel ez a frakció,sokat rpznék itt,IRL érdekel ez a munka és nagyon sokat lennék aktiv,úgy gondolom érett vagyok erre a lehetőségre! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert én megpróbálom a legjobbat kihozni és megpróbálok a legjobban rpzni! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Kovács Norbert vagyok. 14 éves vagyok,Szlovákiában születem. Jelenleg egy kisebb városban élek a családommal,nagyon érdekel engemet az informatika és a kosár. Minden héten járok kosár edzésekre. Segitőkész,jószivű,barátságos fiú vagyok. Mindenhéten szoktam biciklizni,kosarazni a barátaimmal. Szabadidőmbe sokat vagyok gép előtt is! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Mauro S Luigi ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1989.12.01. - Las Venturas Medical Center. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A határon túl fenntartani a rendet,áthaladó személyeket igazoltattni/vizsgálni.Figyelni az adózásokat!~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Legelőször felszolítom hogy Itt a Nemzeti-Adó és vámhivatal! húzodjon félre állítsa le a motort és szálljon ki a gépjárműből.Lerádiozom hogy igazoltatunk a társammal.Kiszállok odamegyek és bemutatkozok neki és elmondom a nevem,jelvényszámom,rangom.Elkérem a személytől a személyigazolványát,jogosítványát,illetve a forgalmi engedélyt.Megkérdezném a nevét és leellenőrzőm a papirjait hogy egyezik-e.Ha kész akkor megkérném hogy nyissa fel a csomagtartót és átnézem.Megnézném van e benne EÜ és nince e benne illegális tárgy.Ha végeztem elköszönöm. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen.~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Szerintem alkalmas vagyok erre a munkára,erős vagyok,és segitőkész is vagyok érdekel ez a munka. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és a kisebb falvak, illetve a határok. És az adó ellenőrzése ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Sokkoló akkor használható ha a személy ellenkezik.Lőfegyver akkor használható ha a személynél is lőfegyver van és használni akarja azt. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
Nevem: Mauro S Luigi
Születési hely,idő:1998.12.01--Las Venturas Medical Center
Életkor:23 éves
Végzetség:Érettségi,Egyetem
Bemutatkozás : Luigi vagyok.Las Ventursba születtem 1998-ban.Jelenleg .14 éve itt élek a városba.Nem a legjobb gyermekkorom volt.Nem volt annyi pénzünk ami elég lett volna..Itt végeztem el az iskolát és a középiskolát.Nyáriszünetbe nem sok szabadidőm volt,de dolgoztam kis pénzért.Mentem diákmunkára hogy legyen pénzünk.A diákmunkán keresett pénzből fizettük be az adókat stb...Utánna letettem a középfokú Olasz nyelvvizsgát. .Már általános iskolába felfigyeltek rám,az átlagom miatt.Ez miatt sok nyelvversenyeket nyertem és ezáltal is kaptunk pénzt.Van 1 darab testvérem,akivel mindenen osztozunk.Egyszer büntettek meg 22 év alatt.