Mauro S Luigi[NAV TGF]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ThomsonASARI

Újonc
2019. 12. 03.
7
1
V4 karakter
Petra Dox
LV karakter
Petra Dox
V2 karakter
Mauro S Luigi
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Norbert ~

[#2] Korod:
~ 14 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Őszintén nagyon nagy kihagyásom volt de mindennap aktiv lennék dutyban 6-8 órát és 2012 percem! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ 1x voltam adminjailbe nagyon régen! https:confused:/imgur.com/a/cAfDZ3U ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért mert ez lenne az első frakcióm a szerveren nagyon érdekel ez a frakció,sokat rpznék itt,IRL érdekel ez a munka és nagyon sokat lennék aktiv,úgy gondolom érett vagyok erre a lehetőségre! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert én megpróbálom a legjobbat kihozni és megpróbálok a legjobban rpzni! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Kovács Norbert vagyok. 14 éves vagyok,Szlovákiában születem. Jelenleg egy kisebb városban élek a családommal,nagyon érdekel engemet az informatika és a kosár. Minden héten járok kosár edzésekre. Segitőkész,jószivű,barátságos fiú vagyok. Mindenhéten szoktam biciklizni,kosarazni a barátaimmal. Szabadidőmbe sokat vagyok gép előtt is! ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Mauro S Luigi ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1989.12.01. - Las Venturas Medical Center. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A határon túl fenntartani a rendet,áthaladó személyeket igazoltattni/vizsgálni.Figyelni az adózásokat!~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Legelőször felszolítom hogy Itt a Nemzeti-Adó és vámhivatal! húzodjon félre állítsa le a motort és szálljon ki a gépjárműből.Lerádiozom hogy igazoltatunk a társammal.Kiszállok odamegyek és bemutatkozok neki és elmondom a nevem,jelvényszámom,rangom.Elkérem a személytől a személyigazolványát,jogosítványát,illetve a forgalmi engedélyt.Megkérdezném a nevét és leellenőrzőm a papirjait hogy egyezik-e.Ha kész akkor megkérném hogy nyissa fel a csomagtartót és átnézem.Megnézném van e benne EÜ és nince e benne illegális tárgy.Ha végeztem elköszönöm. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen.~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Szerintem alkalmas vagyok erre a munkára,erős vagyok,és segitőkész is vagyok érdekel ez a munka. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és a kisebb falvak, illetve a határok. És az adó ellenőrzése ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?

~ Sokkoló akkor használható ha a személy ellenkezik.Lőfegyver akkor használható ha a személynél is lőfegyver van és használni akarja azt. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)

Nevem: Mauro S Luigi

Születési hely,idő:1998.12.01--Las Venturas Medical Center
Életkor:23 éves
Végzetség:Érettségi,Egyetem
Bemutatkozás : Luigi vagyok.Las Ventursba születtem 1998-ban.Jelenleg .14 éve itt élek a városba.Nem a legjobb gyermekkorom volt.Nem volt annyi pénzünk ami elég lett volna..Itt végeztem el az iskolát és a középiskolát.Nyáriszünetbe nem sok szabadidőm volt,de dolgoztam kis pénzért.Mentem diákmunkára hogy legyen pénzünk.A diákmunkán keresett pénzből fizettük be az adókat stb...Utánna letettem a középfokú Olasz nyelvvizsgát. .Már általános iskolába felfigyeltek rám,az átlagom miatt.Ez miatt sok nyelvversenyeket nyertem és ezáltal is kaptunk pénzt.Van 1 darab testvérem,akivel mindenen osztozunk.Egyszer büntettek meg 22 év alatt.

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
jó kis lapot írtál úgy hogy TÁMOGATOM

Nicholas

Újonc
2019. 04. 14.
35
25
20
Jugoslavija
V4 karakter
Nicholas D Turner
V2 karakter
Vittorio Vincenzo
Az IC részleg elfogadható, az OOC-t viszont bővítheted. Amennyiben erre kerül sor, én TÁMOGATOM a lapod.

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Mauro S Luigi!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.