- 2021. 04. 20.
- 288
- 184
- 20
- V4 karakter
- Diego Bosco
- LV karakter
- Mauro Smith
Panasztevő InGame neve:
► Mauro Monelli ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Sevil Inan ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►
Az elején leszögezném, hogy csupán tisztázási szándékkal írom ezt a panaszkönyvet, kifejezetten panaszom nincs az illetőre, valamint nem célom, hogy bárki bármilyen szankcióban is részesüljön! A mai napon épp helikopterrel közlekedtem, amikor Sevil Inan (honvéd) felszólított, hogy szálljak le igazoltatás végett. Megtörtént a szokásos ellenőrzés, igazoltatás. Miután átadtam az irataimat, köztük a fegyverengedélyemet is, Sevil megkérdezte, hogy van e nálam fegyver. Közöltem vele, hogy van, illetve érvényes engedélyt is hordtam magamnál mint mindig. Május 31.-én kértem egy névváltást, amit közöltem is az intézkedő honvéddel és a később helyszínre érkező nyomozókkal is OOC, valamint azt is, hogy az előző nevemmel már be van jelentve a fegyver. Hosszas intézkedés után a magamnál legálisan tartott 35db lőszer elvételre került, eztkövetően előállítás miatt bevittek a honvédségre. Kaptam egy figyelmeztetést a bizonylatos fegyveremre, 96 ezer$ pénzbírságot, valamint egy IC jailt illegális fegyver birtoklás és illegális lőszer birtoklás vádakkal. Nos tudtommal csak akkor illegális a fegyver birtoklás amennyiben nincs nálam engedély egyáltalán. Ha minden igaz erre csak "kötelező bejelentés elmulasztása" büntetést kellett volna hogy kapjak, illetve figyemeztetést sem kellett volna kapnom a fegyverre, mivel volt nálam engedély. A gond az, hogy a fegyver még az előző nevemmel volt bejelentve a rendőrségnél. Ezen kívül az engedély érvényes. Ha az engedély érvényes, és nálam van, akkor abban az esetben legálisan van nálam a fegyver és a lőszer, tehát figyelmeztetés és ilyen ic jail nem járna érte.
Tömören és röviden: Ha van nálam egy glock 35db lőszerrel, engedéllyel akkor az nem illegális fegyverbirtoklás. Csupán kötelező bejelentés elmulasztása ami miatt a BTK szerint 170 ezer$ pénzbírság jár, börtön pedig nem.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/afbGfcYS ◄
Megjegyzés:
► Amennyiben a honvéd valóban hibázott, és van rá lehetőség akkor szeretném ha a figyelmeztetés lekerülne a fegyveremről. Amennyiben szükséges küldök egy részletesebb logot a beszélgetésről/igazoltatásról a bíráló adminnak. ◄