- 2021. 10. 10.
- 85
- 36
- V4 karakter
- Gator Gonzo
- V2 karakter
- Mauro John
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Alex>
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Alex vagyok, 18 éves,. Most fogom majd elvégezni a Szakközépsulit. Hobby a foci, peca, kondi. Amikor nem dolgozok akkor álltalában Mta-zok. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 19400 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Szeretnék egy jó munkát végezni a szerón. Szeretem a Nav munkáját is. Aktív vagyok ami a várósban jól jön. Szeretnék egy korrekt fizető munkát. Napi 3-4 órát tudok fennt lenni. Délután munka után. Hétvégén 6 órát is akár. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Sok tapasztalattal rendelkezem, szerintem precízen/pontosan tudom ellátni feladatom. Eléggé rugalmas vagyok. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
<Nem >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Határellenőrzés, Drog csempészek utáni nyomozás. ellátja az államháztartásról szóló törvény végrehajtására kiadott jogszabályokban a pénzellátással kapcsolatban számára meghatározott feladatokat, >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap: 3-4 óra, Hétvége: 6-7 óra >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
<Rugalmas, segítőkész vagyok. Szeretema csapatmunkát. Könnyen tanulok, főleg ha olyan dologról van szó, ami bele tartozik az érdeklődési körömbe. Emellett barátságos, és figyelmes ember vagyok. Álltalában mindenhez pozitívan állok hozzá, és megpróbálom mindenből kihozni a legjobbakat.>
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Én szeretek, és tudok is csapatban dolgozni. A csapatmunka fontos, hiszen megkönnyítjük egymás dolgát, és segítjük is egymást ezzel. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem számit. Hiába van Pl: egy 12 éves amikór jobb a felfogása minnt egy 20-30 éves emberé. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Mauro John >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Korház 1990.01.20 >
[#3] Anyja neve:
< Amanda Vasilev >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Állandó munkahely nem volt >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Másik városban voltam a rendőrség aktív tagja, rendelkezem a megfelelő tapasztalatokkal. Munkámhoz korrekten állok hozzá és a legjobbakat akarom belőle kihozni >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Határellenőrzés, adóügyek kezelése, illtve azok intézése.>
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Pénzügyőrségbe képzelném magamat, a célom az hogy egy Hadnagyi rangfokozatot elérjek.>
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Mauro John a becses nevem. Jelenleg 32 éves vagyok és Los Santosban élek. Szeretek engedelmeskedni a parancsoknak illetve a szabályt betartani. De amit nem szeretek azt ha valaki parancsolgat kivéve ha a felettesem. A kedvenc kocsi fajtám a sport kocsik illetve a Ford meg az Audi . A kedvenc fegyverem az M4 karabély meg az Mp5. Sokat szoktam járkálni szinte ismerem a várost mint a tenyeremet. >