Mauro Galia jelentkezése a Honvédség állományába.

vikinghalott

Barangoló
2019. 06. 19.
121
1
V4 karakter
Mauro Galia
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

SEE CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezz legjobb tudásod szerint, értelmes, kerek, egész, bő mondatokban válaszolni! Kérünk, mindenhova valós adatokat adj meg! A jelentkezési lapod az általad megadott válaszokból, illetve fogalmazási képességedből, valamint a kérdésekre adott helyes válaszaid alapján lesz elbírálva.

fejl-c2.png

I. OOC Információk

Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak?
Erik vagyok.

Hány éves vagy?
19. életévemet töltöttem a múlt héten.

Mióta játszol a SeeMTA V4 szerverén?
2019 óta kisebb, nagyobb kihagyásokkal.

Hány játszott perced van?
25 751 perc

Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy alkalmas lennék a honvédség kötelékébe tartozni, illetve lelkes vagyok, és hatalmas érdeklődéssel vagyok a rendvédelem felé.

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
2-3

Tudnál teljesíteni heti 1000 percet, melyet a frakcióra kéne szánnod?
Természetesen, igen.

Mesélj magadról pár mondatban! Írj pár sort magadról, amelyben bemutatod magad!
Eriknek hívnak, 19 éves vagyok, jelenleg Mentőtiszti főiskolán tanulok, mellette pedig dolgozom. Szabadidőmben játszom, vagy családdal/barátokkal vagyok. Rp-ben mindig is a frakcióknak éltem, ami azt jelenti hogy ha fent vagyok a szerveren, mindig dutyban vagyok.

Miért szeretnél a Honvédséghez csatlakozni?
Érdekes lehet kiképzéseken részt venni, illetve akciókon segiteni a társszerveket. Ezekbe szeretnék nagyobb belelátást kapni, és nyilván, minél magasabb rendfokozatot elérni.

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már?
Nem rendelkezem

Írj magadról 3 pozitív, valamint 3 negatív tulajdonságot!
Nem hazugságtűrő, van rá példa, hogy türelmetlen vagyok, és néha meggondolatlan szavak jönnek ki a számon. Kitartó, becsületes, és tisztelettudó vagyok.

Rendelkezel Teamspeakkel, valamint működő mikrofonnal?
Természetesen, Igen.

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Az Országos Mentőszolgálatnál voltam, Mentőszakápolóig jutottam, majd az eltávolításom oka inaktivitás volt, ez 2024. Októberében történt. Mentőtiszti főiskolát kezdtem szeptemberben, mellette dolgoztam, és kolis voltam. Mostanra szerencsére sikerült elköltözzek, és gépközelben is vagyok.

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!

fejl-c2.png

II. IC Információk

Ebben a részben a karakteredről szeretnék általános információkat megtudni.

fejl-c2.png

Teljes név: Mauro Galia
Születési hely, idő: Melburn, 1985.05.06
Anyja neve: Rosaline Galia
Bejelentett lakcím: jefferson st. 164
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 66534AB
Neme: Férfi
Családi állapota: Házas
Testmagassága (cm): 189cm
Testsúly (kg): 105
Telefonos elérhetőség: 387611204561
E-mail cím: maurogalia@seemail.com

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a karaktered képzettségére, illetve korábbi munkahelyeire vagyunk kíváncsiak.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség: Érettségi bizonyitvány
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los santos, Main High school
Ha van felsőfokú iskolai végzettség: Diploma
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro, Medical College
Nyelvismeret: Angol, Magyar Német
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Villanyszerelő, tehergépkocsivezető.
Korábbi munkahelyek: Országos Mentőszolgálat
Ha rendelkezik járművezetői engedély kategóriákkal, azokat sorolja fel: A,B,BE,C,CE

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben karaktered előéletére, illetve az általa megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt.

Volt már Ön ellen szabálysértési eljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt.

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem volt.

Volt már korábban bevonva vezetői engedélye?
Nem volt.

Volt már korábban vezetéstől eltiltva?
Nem volt.

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem.

Szolgált már korábban a See City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton?
Nem szolgáltam.

fejl-c2.png

V. Honvédséggel kapcsolatos kérdések

Az utolsó részben arra vagyunk kíváncsiak mennyire vagy tisztában Honvédség feladatkörével.

fejl-c2.png

Mik a Honvédség főbb feladatai?

Delegációk, nagyobb akciókon való részvétel, légtérbiztósítás, és a folyamatos kiképzés. Végül de nem utolsó sorban a járőrszolgálat.

Sorolja fel az altiszti rendfokozatokat!
Őrmester, Törzsőrmester, Főtörzsőrmester

Mit kell tenni, ha egy katona találkozik felettesével?
Vigyázzba állunk, majd tisztelgünk, és "Erőt, Egészséget!"

Mi a Honvédség 3 fő haderőneme?
Szárazföldi, Tengerészeti, Légi.

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: Seecity, 2025, 02, 22.
Aláírás:
Mauro Galia

_Foxii_

🕊 Invictus maneo🕊
2020. 11. 24.
327
1 069
V4 karakter
Ariana Luchese
Szia! A perced nem rossz, de itt más történt az OMSZ-nél szóval szerintem engedjük el egy jó időre!