> Játékbeli, és fórum neved <
Matus Mazursky | Matus
> Miért szeretnél globális moderátor lenni? <
A szerverre 2017-ben regisztráltam, viszont aktívan csak 2019-től kezdtem el játszani. A fórumot 2019. 12. 20. óta használom. Miért szeretnék globális moderátor lenni? Napi szinten több órát töltök a fórum platformján, a játék mellett szinte mindig használom általános dolgokra. Aktív KÉB-el rendelkezem, emellett már több topicot is "vittem" nem kis ideig. Tudom milyen nehéz és sok feladatuk van a GModoknak a moderálás és a különböző topicok "karbantartása" mellett. Szeretném megkönnyíteni az ő feladatukat, szerintem teljes egészében eltudnám látni a jogkörrel járó teendőket. Sima mezei fórum felhasználóként eddig csak úgy tudtam nekik segíteni, hogy különböző "reportokat" küldtem egyértelmű szabályszegésekről. Viszont ennél jobban is ki szeretném venni a részemet a fórum felületéből. Nagy hangsúlyt fektetek az igényességre és a csapatmunkára. Szerencsére ismerek pár jelenleg is moderátor és exmoderátorokat is, akiknek a napi munkája nélkül a fórum felületén nem lenne rend. Egy tökéletesen kialakított, gördülékenyen futó felület nem jött volna létre a felhasználók és a moderátorok nélkül.
> Miért pont téged válasszunk? <
Mint említettem, nagy hangsúlyt fektetek az igényességre és a precíz munkára. Eddig minden belefogott topicba, érvényesek voltak rám az alábbi jelzők. Nem hagytam egy tervet, munkát sem félkészen. Minden feladatot a tőlem telhető maximális figyelemmel és pontossággal oldok meg. Többször tölthettem volna be a szerveren adminisztártori illetve sgh adminsegéd feladatkört, viszont számomra közelebb áll a szívemhez a fórum és annak felületén történő "adminisztártori" feladatkör betöltése. Hosszú távra tervezek, ez a tulajdonságom látható a szerveren frakciókban történő "múltamból" is. Két frakcióban voltam eddig, az egyikben közel két évet a másikban pedig lassan fél éve vagyok megtalálható, az aktivitásom és a szeretetem ilyen téren sem lankadt és ameddig kedvem, céljaim vannak addig nem is fog. Hasonlóan állok a fórum felületéhez is, szeretném huzamosabb ideig ellátni ezt a feladatkört, oszlopos tagja lenni a jelenlegi moderátor csapatnak.
> Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? <
A játékkal párhuzamosan a fórum is megvan nyitva, hiszen több fontos értékes információt ami szükséges a karakterem fejlődéséhez innen tudok megszerezni. Az aktívan töltött időt 2-3 óra közé tudnám belőni napota, ennyit töltök a fórum böngészésével, élményképek kirakásával / szerkesztésével és különböző topicok használatával. Természetesen amennyiben moderátori jogkört töltenék be, mindenképpen pozitív irányba változnának a számok.
> Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak) <
A szerveren többször töltöttem be IDG adminsegéd szerepkört, szeretek segíteni a kezdő játékosoknak amennyiben megakadnak valahol, emellett több játékostársamnak segítettem elindulni a karrierépítésében a szerepjáték világában.
Road Pirates MC
/Matus Telford/
Közel két évet töltöttem a frakcióban, emellett itt is szeretném megköszönni a leadereknek @Freeman és @Sylvia -nak, hogy támogattak és segítettek nekem elindulni a megfelelő úton. Nélkülük valószínűleg most nem nem tartnék ott a szerveren ahol. Az alapok lepakolása fontos volt az SGS "pályafutásom" során, amit a közel 24 hónap alatt tőlük kaptam meg nagyrészt. A két év alatt nagyon sok mindent sikerült megtapasztalnom, mind pozitív mind negatívumokat is. Rájöttem, hogyan tudok a játékosbázis oszlopos tagja lenni anélkül, hogy különböző emberek, csoportok "flame,beef"-elése nélkül kerülnék a célközösség elé. Két év alatt sikerült a frakcióban leaderi pozíciót betöltenem, amit körübelül egy - másfél évig aktívan tudtam hozni. A leaderi rangnak mind a hátrányait és előnyeit megtapasztaltam, belátást nyertem a mindennapjaiba egy frakciónak a vezető életébe. Átéltem a boldogságot, amikor egy általad "kinevelt és megtanított" tagod sikereket nyer el és a céljait dönti meg sorra egymás után a szerveren. Természetesen emellett nem maradhatnak el a hosszú discord / ts beszélgetések amikor egy-egy szerverszabályzatot, kialakult szituációt kellett újra és újra átrágni mivel nem mindegyik pontja, és a helyes regálás erre sem volt érthető több embernek. A minden hétvégi meetingek ahol egymás butaságaiból sikerült erőt kovácsolni és előnnyé átfordítani a hibázást.
Nemzeti Nyomozó Iroda
/Matus Mazursky/
A Road Pirates MC után nagy váltás volt a legális frakció... viszont örülök, hogy a szerver ezen oldalát is átláthatom és megtapasztalhatom az itt ért pozitív illetve negatív hullámokat. Úgy gondolom, átlátom a két oldal közötti nagy szakadékot és próbálok jelenleg is arra törekedni, hogy ez a "szakadék" minél kisebb legyen, hogy mind a két fél tökéletesen kitudja élvezni a szerveren töltött idejét. Persze, sohasem lesz egyenlő a két fél, más más szituációkban fog az egyik a másik fölé emelkedni, de ennek így kell lennie, ez a normális. Tapasztalataim alapján tudnám segíteni fórumon a kezdő, tapasztaltabb illegálos ( élménykép, topicok helyes használata, különböző hozzászólások érzelmi kihatása a másikra) munkásságát és a rendvédelmi frakcióban illetve a civil játékosokat is egyaránt.
> Rendelkezel TeamSpeak3-al? <
Igen, napi szintű aktivitással is használom. A játszott órákban általában itt is elérhető vagyok.
> Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? <
Legelsőnek is a topicok rejtelmeibe és használatába vezetném be őt. Elmagyaráznám az illetőnek, hogy melyik topicban milyen alfórumokat talál, ahol fontos információkat tud begyűjteni, mind a karaktere ic karrierje mind pedig a fórum helyes használhatához. Megmutatnám neki a szerver illetve a fórum szabályzatot is, aminek a betartására inteném őt, hiszen csakis így lehet valaki a közösség normális tagja. Bemutatnám neki a frakció topicot, ahol jelentkezni tud legális frakciókba (NAV, HONVÉDSÉG, FIX, BMS, PD, NNI) és illegál frakciók élményképeit és a csatlakozáshoz szükséges információt tudná megszerezni -Itt még fontos megemlíteni, hogy illegális frakcióba csakis IC tud bekerülni, nem lehet nálunk jelentkezési lapot írni. Miután magába szívta az információkat, megmutanám és elmagyaráznám neki a nonscriptes frakciónak a fogalmát és, hogy ők milyen szerepet vesznek ki a szerveren. Fontos megemlíteni a FA/SA és egyéb (pl.: panaszkönyv, moderátor segítségkérés ect...) topicokat is ahol kötelező a 'minta' használata. Megmutatnám neki, hogyan tudja kimásolni és helyesen kitölteni a mintát a saját adataival, sok kezdő számára ezek sok nehézséget szülnek, így akár TS-Discordon is szívesen bővebben kifejteném neki, mit hogyan tud megcsinálni a fórumon belül.
> Ismeretséged a csapaton belül? <
Volt szerencsém egy egészen közeli baráti kört kialakítani pár taggal akikkel mai napig tartom a kapcsolatot. Elsőnek @Scott legényt emelném ki a többiektől, még mikor aktívan láttam a szerveren egészen szép, minőségi illegál rpket és élményképeket tudtunk egymás segítségével végrehajtani. Ha bármiben van valami kérdésem fórumon, esetleg valahol segítség kellene általában mindig hozzá fordulok, hisz tudom, hogy ő egy segítőkész fickó akit bármikor kereshetek. Rajta kívül még volt szerencsém egy frakcióba lenni @caяl és @Trevon aki sajnos már nem tartozik a moderátorokhoz, viszont szerintem ettől függetlenül vele is egy baráti kapcsolatot sikerült kialakítani még régebben mikor mind a ketten az illegál oldalat erősítettük jelenlétünnek.
> Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános) <
Sziasztok! Matus Máténak hívnak, SGS platformokon inkább 'Matus'-ként ismernek többet. 2017-ben kezdtem el a SeeMTA szerverén játszani, elsőnek én is mint Ti nagyon semmi hasznosat nem csináltam, csak fel alá rohangáltam a pár ezer dolláros feketére színezett ladámmal. Pénzt gyűjtögettem, hogy aztán versenyes tuningra költhessem, igazából semmi értelmes RP szituációba nem keveredtem sajnos kezdőként, így hamar rá is untam az egészre. Ezután rá két évre, Nick-nek köszönhetően (igen... rávett, hogy visszajöjjek) visszatértem a roleplay világába. Igazából kis kezdő nokiként még mindig nemtudtam semmit kezdeni egyedül de! szerencsére egy jól rpző, illegális frakcióhoz kerültem. Mint sokaknak kiderült, szeretem a motorok világát, így nem is volt kérdéses a frakcióválasztás ilyen téren. Egy jó társaság része lehettem, végre tudtam, hogy mit akarok elérni, célokat tűztem ki magam elé amiért megérte feljönni nap mint nap a szerverre. Már nem a pénzkeresés motivált, sokkal jobban az RP keresése. Furcsa nem?Mikor kis kezdő playerként nem találtam meg az RPt akkor inkább a pénz felé fordultam. Most pedig, hogy már megtaláltam az RPt inkább ez vonz mintsem a pénz farmolása. És ezt a látásmódot szeretném másokkal is megosztani, belevonni ebbe a csodálatos végtelen világba amit a roleplay ad. Röviden tömören így kezdődött a SGS pályafutásom... és akkor térjünk rá a témára, vagyis rám! 2005-ös születésű kölyök vagyok, kis matekkal ki is lehet számolni, hogy 17. életévemet taposom. Középiskolába járok, jelenleg 11. osztályos tanuló vagyok. Gépészet szakágra járok, amennyiben elmegyek egy speckó egyetemre és megtömöm a fejemet még több tudással akár gépészmérnök is lehet belőlem, de ez még a jövő zenéje. Most inkább csak azon vagyok, hogy jövőre letudjak érettségizni, és utána megszerezzem a gépészeti technikumomat. Nem szándékom senkinek a kárát keresni, hisz abba mi jó van nekem? Akivel kétes a kapcsolatom, próbálom minimalizálni a veszekedést és inkább normalizálni a kettőnk közötti "konfliktust", szerencsére egy nyugodt ember vagyok aminek segítségével az előbb említett dolog elég jól megy.
Utoljára szerkesztve: