Panasztevő InGame neve:
► Matthias Caversaccio Rockwood ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Marcus McGregor,Roland McGregor ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Tegnap délután kezdődött ez a kis incidens,mentem kaszinó felé egy bérelt motorral és elütöttek majd kiszálltak a kocsiból és odajöttek hozzám kérdőre vonni hogy ez mivolt és kérték az autó javíttatási árát, de én ellenkeztem és nem fizettem ki az árát mert nem az én hibám volt hogy lakott területen belűl több mint 200 km /h jönnek,és nem sokkal hogy utánna hogy közöltem velük hogy nem adom oda az árát megütött Marcus McGregor 1x majd elkezdtem szaladni a rendőrség háta mögé és és ott fejbe lőtt, ezért meg is kapta a büntetését, és ugye én úgy tudom hogy admin ügy után törlödik az ic előzmény és éjszaka megjelentem a Reptéren egy Audi R8-al mert elszerettem volna adni a járművet és mikor meglátták a nevemet egyből oda is jött a csapat és megkérdezték hogy eladni hoztam-e a járművet és erre válaszoltam hogy igen, nos megkérdezték hogy mennyiért adom én válaszoltam rá hogy 4millió irányár, és kinevettek majd mondtam hogy pénztelenekkel nem üzletelek és elakartam volna menni de Roland erre megvert és semmiféle indok nélkül. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2019-02-17 18:32:09] [Output] : [AdminJail]: Malacka bebörtönözte Marcus McGregor-t 90 percre.
[2019-02-17 18:32:09] [Output] : [AdminJail]: Indok: DM Délutáni ügyről a kiosztott JAIL.
[2019-02-17 21:42:31] [Output] : *** Roland McGregor megpróbál rálökni egyet Matthias-ra hogy a motorháztetőre essen réá és sikerül neki
[2019-02-17 21:44:46] [Output] : *** Roland McGregor megpróbál köpni egyet úgy hogy eltalálja Matthias testét de sajnos nem sikerül neki.
[2019-02-17 21:45:21] [Output] : Roland McGregor: (( nem tetszik valami mehetsz adminhoz ))
17 21:43:05] [Output] : Marcus McGregor: (( te tudod a szabályokat? ))
McGregor: (( meg beszél olyan dolgokat, amit nem ért, mithogy a /megpróbál ForceRP. ))
[2019-02-17 21:50:13] [Output] : Darius Creed: (( átlátszoak vagytok ))
[2019-02-17 21:50:38] [Output] : Marcus McGregor: (( hát, most átlátszó vagyok, ))
◄
Megjegyzés:
► Szerintem ebben az akcióban van egy kis mg szag mert szerintem azért senkinem kezd el verekedni hogy azt mondja a másiknak hogy komolytalan érdeklődökkel nem beszélek,vagy is pénztelenekkel. valamint Marcus többszőr is minősített OOC-ba és flegmázott velem. Jó magam is minősítettem őket ooc-ba mert azt amit a tegnapi napon csináltak az valami borzasztó,azért mert nem nekik van igazuk egy admin ügy során azért már vadászni kezdenek rád és akárhogy meglátnak ezt fogják tenni veled. És amúgy "Kis nokik" szóval minősíttem őket. Én és Roland már megkaptuk érte a szankciót. Én a minősítés miatt kaptam 120percet Roland pedig OOC stílus miatt és helytelen megprobál miatt. Marcus McGregor beis vallota az utolsó bizonyítéknál hogy direkt volt a balhé csak megakarták bosszúlni a délutáni jailt. ◄
Utoljára szerkesztve: