Elutasítva Matthias Slawa - Trevor

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Péter Roland

Újonc
2019. 01. 27.
24
4
V4 karakter
Matthias Slawa
LV karakter
Matthias Slawa
V2 karakter
Matthias Slawa
zoldlogo.png

Neved:
< Matthias Slawa >

A ban időpontja:
< 2020-07-03 10:03:41 >

A ban időtartama:
< 2022-06-23 10:03:41 >

Neve, aki bannolt:
< Trevor >

A ban oka:
< Admin férevezetés,Loghamisitás

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát már nagyon megbántam csak tul makacs voltam meg nagyon ki voltam,mert el hagyott a barátnöm és itthon se jó a helyzet és nagyon roncson vagyok lelkileg és lv-n vezettem le hogy eltereljem figyelmem mindenról ez az egy játék ami le kötött és ezzel tudtam élni ez volt nekem a drogom. Sajnálom amit tettem ha tehetném előbe elmennek az adminhoz és bocsánatot kérnék mert tiszteletlen voltam. Jogosan kaptam a szankcíót tudom a tetteimet vállalok rosszul csináltam rossz napom volt be látom azóta már mit hogyan kellet volna. Nem kaphatnák még egy utolsó esélyt? Bizonyitanám hogy normális becsületes ember vagyok akíre nem lenne panasz. Kérlek szépen most ez a helyzethez csak lv segienne! Köszönöm hogy megnézted! >

Trevor

Don't **** with my city.
2019. 01. 10.
1 005
585
23
Győr
V4 karakter
Bronson Sullivan
LV karakter
Adam Redmond
Helló!

(Ott az indokban volt még más is...) Nagyon csúnya dolog volt, amit ott csináltál, és ahogy előadtad magad előttem. Megértem a bánatodat, és azt is, hogy le kell valahol vezetni a feszültséget, de ez egy RP szerver, nem erre való.
Illetve nem is biztos, hogy erre a számítógép a megfelelő. Inkább találj egy másik elfoglaltságot, ahol ki tudsz kapcsolni! Talán ez lenne a legjobb megoldás szerintem.

Erre (még) nem tudok UB-t adni, sajnálom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.