Matthew Williems jelentkezése a W-taxi-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 29.
34
1
V4 karakter
Matthew_Williems

09090e2d5649c9f68ee87206754ac69b.png

Nálunk ön az első!

IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Matthew Williems a becsületes nevem./

> Édesanyja neve? <
/Julan Wender/

> Születési ideje <
/1998.02.03./

> Lakcíme <
/See City Ellcorona./

> Telefonszáma <
/Válasz/

> Érvényesek-e iratai? <
/igen,teljes mértékben érvényesek az irataim./

> Fuvarozással való tapasztalat <
/igen,van régen a See City Taxinál dolgoztam csak sajnos fel kellet mondanom./

> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/Matthew Williems vagyok. 1994.09.23-án születtem meg egy nehezebb helyzetű családba születtem talán ennek is csak az volt az oka,hogy édesapám és édesanyám nagyon szeretek inni.4 testvérem is volt akiken nagyon jól kijöttem hisz mindig is én voltam a legkisebb és engem tekintetek a kis kincsnek.Sajnos már korán elkezdtem az életet . Édesanyám nagyon fiatalon már bölcsődébe járatot amire nem is nagyon emlékeszem,majd az óvoda is így ment mind egy átlagos embernél. Majd megkezdödöt a tanulmányaim 6 évesen kezdtem meg az általános iskolát ahol nagyon szeretem járni hisz sok barátom volt ezáltal el suhan 8 év és fájó szível hagytam ott az általános iskolát édesanyám közmunkára akart küldeni,de ezt nem akartam így elmentem elvégezni egy középiskolát. Autószerelőt választottam hisz nagyon szeretek autókkal foglalkozni. Majd eljjöt a szeptember ismét egy nagyon jó osztályközöségbe kerültem meglepő módon 3 lány is jött a szakmára amit én választottam. Jól kijöttem az osztálytársakkal de annál inkább nem a tanárokkal.Hisz mindig rám szálltak. Elvégeztem sikeresen az iskolát és nagyon könnyen is ment a szakma. Igy ugy döntötem elmegyek egyetemre tanulmányi eredményeket szerezni.De sajnos nem igazán ment hisz mellete elkezdtem a gépkocsi jogositványt így elhanyagoltam az iskolát. így elmentem a taxisokhoz dolgozni hisz nagyon szeretek vezetni. De sajnos fel kellet , hogy mondjak hiszen nem bírtam azt ami ott volt meg nem tudtam éjjel nappal dolgozni náluk,és nem is az a kedvelt szakmám.Testvéreimmel szoktam autókat szerelni ha elromlik esetleg a nagy családba valakinek az autója .így a W-taxit választottam munkahelyemnek így nagy reményeket füzők a jövömhőz /

OOC RÉSZ

> Mi az IRL neved? <
/Máté a becsületes nevem./

> Hány éves vagy? <
/15 éves vagyok jelenleg./

> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/28000/

> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/https://imgur.com/a/LeJAdEN/,,,,,https://imgur.com/a/J3SSWnk../

> Mesélj magadról pár mondatban! <
/ Az én nevem Egyed Máté,15 éves vagyok,illetve Kaposváron élek szüleimmel és bátyámmal.Középiskolába járók és gépjármű szereléséhez közel álló szakmát választódtam.Régen kisebb módon űztem a football-t ,illetve a kosárlabdát.Azt kell tudni rólam,hogy nyugodt természet vagyok,illetve szeretek csapat munkát végezni.Szeretném a közel jövőben autó szerelő lenni hisz nekem nagyon tetszik a szakma.Szabadidőmben kerékpározom,illetve nagyon szeretek utazni.Tanulmányi eredményeim is javultak,hisz nagyon szeretem ezt a szakmát tanulni,és szeretem az oztályközöséget is.Nyugodt ember vagyok,és nagyon szeretek csapatban dolgozni hisz mindenki megértően dolgozik egy csapatban.Szeretek hinni mások véleményébe,de viszont ha átvernek akkor legközelebbi alkalommal eszembe fog jutni.Szeretek uj embereket megismerni ezért is szeretnék a W taxi-ba jönni mint frakcióként.Ennyi lenne így körvonalba magamról.> /

> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/igen elolvastam,és teljes mértékben elfogadom a szabályzatnak az összes részét./

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szia!
Mint minden jelentkezést ezt is én fogom bírálni!

Ha már ideírtam a véleményem is idefűzném:

Szerintem jó lett a jelentkezés. Jail viszont baromi sok van, és nem is kicsi indokokkal.
Mivel fontos nekünk ez, ajánlatot tudok neked is tenni. 60 percnyi AJ után felbontjuk a szerződésünket.

Megfelel?

Koi

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
61
48
V4 karakter
Chloe Evergarden
LV karakter
Chloe Evergarden
V2 karakter
Nope
SZIA!
Szerintem a AJ-k nagyon sokak.A 60 perchez ragaszkodok én is Mint Petilolol
SZERINTEM MEHET TÁMOGATOM

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Én azt mondom nagyon sok a jail, főleg az utóbbi időben. Viszont maga a jelentkezéssel nincsen bajom. Ugye azért azt be kell vallani, hogy nem lehet a mércét olyan magasra helyezni, mint egy teljes értékű scriptes frakciónál. Úgy vélem, hogy megérdemelsz egy esélyt, hiszen szimpatikus az OOC sztorid is.

Engem is a sok AJ miatt küldenek el kb. minden frakcióból mikor van 1250 órám meg elég sok mindent megéltem már a szerveren. Így én ez alapján nem fogok senkit megítélni, főleg nem szeretnék senkit emiatt megfosztani az RP lehetőségétől. Az AJ-es feltételekbe én nem szólok bele, az Jason reszortja.

TÁMOGATOM!

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Nekem ennyi bőven elegendő a döntéshez!

Gratulálunk! Jelentkezésével sikerült bejutnia a W-Taxi köreibe!

Keress fel PÜ-ben a továbbiakért!

Zárom, helyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.