Elutasítva Matthew W Dalton - Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szerko

Zöldfülű
Támogató
2019. 06. 15.
165
86
Pálfa
V4 karakter
Ernesto Ramirez
LV karakter
Matthew W Dalton
V2 karakter
-Nincs-
zoldlogo.png

Neved:
< Matthew W Dalton >

A ban időpontja:
< 2022. 01. 19. 22:58 >

A ban időtartama:
< 2030. 01. 01. >

Neve, aki bannolt:
< Jake >

A ban oka:
< OOC Kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Mondhatni sok idő eltelt a bann óta, amit offline kaptam. Tudomásom sem volt az incidensről, kik közt, és milyen módon zajlott. Baráti társasággal voltam, mind discordon, mind szerveren egyaránt. Mivel munka és iskola miatt sok időm nem volt se MTA, és semmi féle játék használatára, így ez teljesen kiment a fejemből, jobban mondva nem törődtem vele, inkább azzal, ami fontos volt. Mivel időm úgy engedi, szívesen tartoznék ismét a szerver lakosságához, és aktívabban játszani rajta. Mivel semmi tudomásom nem volt, kik között és milyen módon zajlott az egész OOC Kereskedelmes dolog, így furcsán néztem a bannra. Tudomásom szerint és sokak elmondása szerint szerepeltem egy logban, és Jake ennek következtében bannolt, mivel megvolt neki a gyanú, hogy én is fixen benne voltam a témában. Mivel részemről nem így volt, ha lehetséges tisztázni szeretném magam. Viszonylag régi játékos voltam a szerveren, 2018-as regisztrálásommal, és nagyából 125.000 a szerveren eltöltött percel. Voltak kisebb nagyobb PP-zéseim, ezeket nagyából bizonyítani is tudom. Nagyon csábít vissza a szerver, szívesen ülök bármilyen nagyságú/percű adminjail-t is. Köszönöm hogy vetted rá az időt, és elolvastad. >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Pontosan 13 autó átadásában szerepeltél. Hogy nem voltál tudatában az incidensnek, ha ennyiszer szerepel a neved?

Szerko

Zöldfülű
Támogató
2019. 06. 15.
165
86
Pálfa
V4 karakter
Ernesto Ramirez
LV karakter
Matthew W Dalton
V2 karakter
-Nincs-
13? Feltudnád nekem sorolni, melyik autók voltak azok? És mikor voltak ezek?

• Vicces
Reactions: Danikaaaa

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Elküldtem mindent PÜ-ben.

• Tetszik
Reactions: HOONIGAN

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Marad a kitiltás.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.