[Matthew Velaryon] Jelentkezési Lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

birka06

Barangoló
2019. 01. 20.
134
135
LV karakter
Alessandro Santino
V2 karakter
Matthew Velaryon
abb4f85ae2fe98b7438ba80bd44329be.png

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS

A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.

J E L E N T K E Z É S
| IC |

Teljes név: Matthew Velaryon

Születési hely, idő: LS, Santa Cruise Hospital. 1998.10.14

Telefonszám/ egyéb elérhetőség: 36221975666

Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: LS, Sugar Street 9/A

Legmagasabb végzettsége: Rendészeti Technikum, Érettségi

Eddigi munkahelyei: Sccs ,Fix and Drive, Taxi.

Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Üdvözlöm!​
Matthew a nevem. Los Santosban végeztem az általános iskolát, 2011-ben sikerült, ezután mentem a Rendészeti Technikumba, ahol 2017 ben végeztem. Ekkor én már el szerettem volna szegődni rendőrnek hogy szolgáljam a hazám, de sajnálatos módon anyukám elhunyt, így én maradtam apukámnak mint segítője. Ezután elmentem dolgozni a Taxihoz, ahol nemsokat voltam, mivel nem volt forgalom, utána voltam SCCS-ben ott fél évig dolgoztam. De most már úgy érzem a lábamra álltam és képes lennék a hazámat szolgálni, minden áron.​
Tisztelettel: Matthew​

| OOC |
Hogy szólíthatunk: Attila

Mennyi idős vagy: 16 éves vagyok.

Legmagasabb iskolai végzettséged: Szakma (készülőben)

Mennyi játszott perccel rendelkezel: 120123 percem van.

Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és mik azok: igen, 15 el, bevallom kicsit sok, de ne ítéljük el a könyvet a borítóról, változtatok rajta a jövőben hogy ne legyen jailem most már. szeretnék végre egy frakcióba bekerülni, mivel így nagyon unalmas nekem a játék így hogy nem csinálok semmit, legalább lenne nekem is valami akció benne​
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen mennyivel és mik azok: igen, 1 el, egy félre értésből adódóan ( )​
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: igen, hárommal, (Matthew D Tavzadze, Matthew Bangle, Matthew Velaryon)
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
Egy fiatal pálya kezdőt, aki próbál oda figyelni, de ugyan akkor csendes, az emberekre lélekben próbál hatni, de ha kell azért erőteljesebben is fellép. Kollégáit megtisztelő de azért mégis elővigyázatos, oda figyelne társaira akár munkán kívül is beszélgetne velük, céltudatosság vezérelné a napjait. Taxi-s múltjának köszönhetően nem vezet rosszul, de mégis többet hisz magáról ebből a szempontból mint amire képes lenne.​

Miért pont rád essen a választásunk?
nem lennék kiemelkedő a többi közül, de próbálnám erősíteni a csapatot, igazából átlagos lennék.​

Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
nem voltam még rendőr.​

Robinson John

Aktív fórumozó
2020. 08. 18.
249
165
V2 karakter
Robinson John
Tisztelt Matthew Velaryon!
Az Országos Rendőr-főkapitányság megkapta jelentkezését, a vezetőség átolvasva úgy határozott hogy elutasítja a lapját.

_____________________________________________________________________________________________________________________
Megjegyzés:
- Súlyos UCP.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.