- 2019. 01. 10.
- 262
- 216
- V4 karakter
- Tyler Bush
- LV karakter
- Matthew Sanders
- V2 karakter
- Fernando Marshall
Teljes neve:
< Matthew Sanders a teljes nevem. >
Születési helye, ideje:
< 1986.06.18 >
Édesanyja lánykori neve:
< Jessica Kenway volt a lánykori neve. >
Jelenlegi lakcíme:
< Fort Carson Motel A1/B >
Hány éve él a városban?:
< Nem tudom pontosan, talán 3-4éve. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Legfőképp azért szeretnék önöknél dolgozni mivel megvan a Szerelői végzettségem és önök az egyedűli működőképes Műhely. Másodszorra pedig láttam a környezetet, az összekovácsolt csapatot aminek a tagja szeretnék lenni. Úgy gondolom értékes tagja tudnék lenni a jelenlegi csapatnak. Továbbá alkalmasnak érzem magam e posztra. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Azért érzem magam alkalmasnak erre az állásra, mivel be tudom tartani a szabályokat amiket kiszabtak, illetve kiszabnak. Mellesleg Szerelő végezttségem is van, ezt ne vegyék kérem nagy képűségnek viszont nagyon jó tanuló voltam. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Még nem. (( ezzel a karakterrel, nem )) >
Előző munkahelye(i):
< Urma Trans. futár vagyok. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, rendelkezem. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Matthew Sanders >
Játszott perceid:
< 42.137 játszott percem van, ami naponta növekszik rendesen. >
Eddigi frakcióid:
< Ezen a szerveren az első a Roosevelt volt Fort Carson-i szerelő frakció. És voltam még 2x Taxis, továbbá 2x LVMS tagja.>
Jelenlegi frakciód:
< Jelenleg nem tartózkodom frakcióba. >
Mióta RP-zel?:
< 2013ban kezdtem az RP karrieremet, azóta is nap mint nap játszok, lényegében 7éve hogy itt vagyok. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Régen miután megnyílt a szerver jelentkeztem a Roosevelthez és megtetszett az akkori csapat, társaság és maga az LV szerelő script. Előtörtek a régi szép emlékek és van némi időm amit a frakcióra szeretnék szánni. Mivel jelenleg civil vagyok és ez az élet unalmas, így a frakcióban megtalálnám a helyemet és húzamosabb ideig megűlnék. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Azért kéne "pont" engem választanotok mivel voltam régen szerelő igy már kiismerem magam egy pár dolgon. Csapatmunkához hozzá vagyok szokva LVMS illetve Taxiban is szükséges volt. Terhelhető személy vagyok igy bármivel megtudtok bizni elvégzem a feladatot ( legalábbis oda fogom tenni magam és kihozom a maximumot belőlem ) >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/KTAkTxq Az első AJm igazából jogos. Akkoribban feljöttem LVre körbenézni és nem vettem komolyan a szervert, mivel V3ra őszpontosítottam. Második AJm tisztázva lett mint látható. A harmadik " RP folytatás" az lényegében el kellett mennem a géptől mikor be akartak vinni meglett oldva. A DB az lényegében annyi volt hogy el ütöttem 2 admint, későbbiekben javitva lett az indok NonRP-re. Ezt nem szeretném publikálni hogy mi történt, esetleg TSen el mondom. >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/KTAkTxq, igazából a ban jogtalan lett, lényegében Roosevelt szerelő telepen véletlen elütöttem egy srácot aki rám hivta az admint "szándékosan ütöttem el" indokkal, én ki áltam az igazamért hogy véletlen volt ezért jött az "adminnak való hazudás" indok, későbbiekben megbeszéltem az akkori Szuper Adminnal aki jogtalannak tartotta a bannom (Admin megtudja nézni ha minden igaz oda lett írva hogy Megbeszélve, Tisztázva vagy ilyesmi). >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/ZblpaAR >
Voltál-e már szerelő?:
< Voltam más szervereken, illetve itt LVn Rooseveltben. >
Mennyi idős vagy?:
< 15 éves vagyok. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< Nyítás óta játszok némi kihagyással.>
Használsz-e TS3-at?:
< Nap mint nap használom mikrofonnal. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Természetesen használok. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 3-4 órákat tudnék lenni naponta. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután 16-17órától egészen este 21-22ig. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Délutáni lehetőséget szeretném választani. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Sziasztok, Zsoltnak hívnak de jobban szeretem ha a virtuális világban Frankynek szólítanak. Erdélyben élek, pontosabban Szatmárnémetiben. Itt több határátkelőhely is van Magyarország felé. Jelenleg 15éves vagyok és 10ediket kezdem meg Hétfőtől. Szerintem nem vagyok rossz tanúló de nem vagyok a legjobb sem, mondhatni átlagos. Hobbijaim közé tartozik a gépezés rengeteg időt töltök RP szervereken jelenleg csakis itt játszom de e mellett PUBG/ FIFA/ ritkán ETS2/ ATS/ Bus Simulator, pecázás, régen kosárlabdáztam hónapokig de ezt abba hagytam kisebb-nagyobb problémák miatt. Kosárlabda előtt pedig haverokkal fociztunk. A barátköröm illetően pedig, eléggé szűkös nem barátkozom akárkivel csak, aki jó benyomást keltett. Ennek az az oka, hogy sokan hátba szúrtak, szerettek volna hátba szúrni ebből adódóan. >