Matthew Ross jelentkezesi lapja a NAV-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 03. 21.
1
0
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Máté. ~

[#2] Korod:
~ 15 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016 óta játszok a V2 szerveren 4000 játszott percem van, de játszottam Lv-n, V3-mon, de a legtöbbet Lv-n. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://i.imgur.com/GwpRMmu.png ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert én IRL is szerettem volna Nav-os/Rendőr lenni és régen annyira, hogy egy pár jogszabályt meg is tanultam önként, és kiszeretném próbálna magamat rendvédelmi frakcióban is. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért szerintem mert sokat tudok fent lenni, és ha akár Ts-re kell felmenni az sem akadály, és szerintem megbízható, és segítőkész ember vagyok. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 15 éves vagyok, Kerepesi Máténak hívnak, Kunadacson élek, szabadidőmben gépezek, vagy szerelek, általában azért járok fel SeeMta-zni, hogy Rp-zek. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Matthew Ross ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Las Venturas, 1999-ban születtem. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Elkülönített állami pénzalap javára teljesítendő kötelező befizetés, és az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, és a biztonság nyújtása. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám a jármű vezetőjét, hogy parkoljon biztonságos helyre, és hogy állítsa le a gépjármű motorját, és ,hogy ne szálljon ki a gépjárműből, utána le rádióznám a gépjármű adatait ( Színe, rendszáma stb..), utána kiszállnék a gépjárművemből, és elkérném az iratait, ha minden érvényes és passzol akkor mondanám neki, hogy fáradjon hátra velem a csomagtartóhoz, és nyissa fel, ha ott sem találnék semmit akkor meg köszönném és elnézést kérnék a feltartoztatás ért, és elengedném, ha találnék benne valamit akkor oda nyúlnék a sokolló/pisztoly ért ( Attól függ milyen veszélyes/illegális tárgyat találnék. ) és felszólítanám hogy tegye fel a kezeit az autó tetejére, és ne hogy meg mozduljon, majd csinálnék egy ruházat átvizsgálást, majd bevinném az őrsre. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Én szerintem azért mert tisztelet tudó vagyok, és szigorú, szeretem a fegyelmet, és kifogástalan életvitelem van. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro-Bayside,Flint County és Whetstone környéke. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az illető megszegi a parancsot, és a törvényt. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Matthew Ross vagyok Las Venturasból költöztem el, ott Las Venturas-ba végeztem el a Rendvédelmi Szakközép iskolát ( 2015-2019 ) eléggé megfontoltan cselekszek, és ezért mindig azt mondták, hogy lassú vagyok, szerintem ez a tulajdonságom fog megmenteni a haláltól egyszer, általában kocsikázok imádom az autókat, és a motorokat. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Hali! IRL ''szerettél volna" rendőr lenni. már nem? Enyhe fogalmazás nehézség észrevehető a lapban NAV Hatáskör nekem kicsit másolásnak tűnik egy két átírással, az aktívságod miatt adok egy esélyt, de TS Meghallgatáson azért jobban figyelj oda.
TS meghalgatás időpontjáért keress fel egy TS enaktívabb leadert, de megpróbálok én is alkalmazkodni.
Elfogadva

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.