Matthew Gregor --> Charlie Cortez [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

diqaz

Újonc
2019. 03. 30.
16
30
V4 karakter
Lewis Grington
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Matthew Gregor

Panaszra tett személy InGame neve:
Charlie Cortez

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Körözés volt a kocsimon : REMJ,RUM,feltehetőleg ifb (tek 04.14.). Erre fel megfogja semmi fegyver nincs nálam semmi és fejbelő...

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A rendőr csakis felszólítás után lőhet, kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos. <-- Szerverszabályzat. Egyébként éppen havert vittem volna el katonaságra csak kiment a fejemből hogy van körözés nem is volt nálam semmi illegális tárgy. Oké szétlőtte ruiz a kocsit mondom még nem sokkol le mivel arra nincs pg meg nem is szólít fel futok. Erre egyszer csak a kezem törik máskor pedig a fejem repül... Szerintem mindent elmondtam és érthető a problémám...

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni, várom 24 órán belűl az érintett Charlie Cortez válaszát az ügyben.

CharlieCortez

Visszaeső NonRP-s, Cortez Boomer
Very Important Person
2019. 01. 10.
45
129
30
Vác
V4 karakter
Charlie Cortez
LV karakter
Charlie Cortez
V2 karakter
Charlie Cortez
Helló!

A szerveren több éve legális frakciókban működő személyként én mindig mérlegelem a szituációt és számomra természetes, hogy az erre vonatkozó alap szabályok szerint játsszak. Félreértések akkor is megesnek, itt is vagyunk tehát. Személyes megítélésem szerint, amikor azt látom, hogy a kollégám lő rád és feltételes IFB körözés van az autódon nem kell kétszer gondolkodnom azon, hogy lőjjek-e rád. Ha a KATONA haverod hirtelen nem kezd el segítségért kiáltozni nem is értem milyen logikus okból, kétlem, hogy rád lőtt volna bárki is az elején, majd nem indul be ez a láncreakció. Ugyanakkor a kollégát sem hibáztatom, segítségért kiáltott a haverod az autóból jó viccből, és feltételes IFB volt a körözés az autón. Az alap felszólításokat az üldözés közben megkaptad. Engem az érdekelne jobban, hogy egy rendvédelmis szolgálaton kívül miért mászkál Arany Deagle-el, és miért kiáltozik segítségért ha csak egy jó barátja kidobja őt. Nevezzük IC ügynek, akkor sem fér bele a szerepébe szerintem és nem gondoltam volna, hogy miután nem csinálunk belőle hosszas IC balhét mégis PK-n látom magam. Ezen kívül azt sem értem, miért töltöd fel a bizonyítékot amin látszik, hogy ugrálva közlekedsz, a tenger felé. A szerveren ez egy másik eléggé idegesítő szokás, amikor hirtelen mindenki Michael Phelpsként fejezi be az üldözést, egyből vízbe vetve magát mivel nem sokkolhatunk, biztos a halál és a többi. Nem látom realisztikusnak azt, hogy szinte mindenki a tenger felé veszi az irányt, majd úszásnak ered az üldözés végén. Egyébként nem ellen panasz ez a hozzászólás, nem érdekem, hogy ráálljak ezekre a dolgokra fent és vitatkozzunk, szimplán leírtam az én álláspontom, miszerint ha a kollégám már lő rád és feltételezett IFB van az autón, nem nagyon tudok mást csinálni. A kollégám sem hibás, ha a melletted ülő teljesen kilépve a szerepéből nem kiált segítségért másképp lett volna rendezve az ügy. A megoldás a menekülés végén pedig nem a tenger és a biztos halál meg a bunny hopping, ez már csak a személyes véleményem.

Köszönöm a figyelmet!
- Charlie Cortez (Gergő)

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Úgy gondolom hogy Charlie mindent leírt tisztán, lehet mondjuk az lett volna a legtisztább hogyha rád darálnak mert nyilván tudod hogy milyen körözés van a kocsidon, akkor megfogod magad bentmaradsz a kocsiban nemszállsz ki és megadod magad, de nyilván nem akartad hogy lelegyél tartóztatva ezért kezdtél el ugrálva menekülni a víz felé, miközben fegyvereket fogtak rád, én úgy gondolom hogy ebben a szituban te vagy az aki hibát követett el és nem pedig mi.

diqaz

Újonc
2019. 03. 30.
16
30
V4 karakter
Lewis Grington
Nos. Én vagyok a hibás mikor fegyver van rám fogva? Még én nem lövök ti miért holott fegyver semmi nem volt nálam... Kiszálltam majd futottam kaptam kezembe majd fejembe. Te ezt hogy reagálnád le FA ként? Felszednéd magad püff jail. Random rámdarálsz mikor menekülök derbyzel semmi gondom nem volt vele. De viszont futok el majd lelősz holott nem is kezdeményeztem tűzharcot. Szerverszabályzatba ez van attól hogy főadmin vagy bekel tartani a szabályok és Charlie-t nem védeni mivel igen is hibát követ el. Mivel a katona haverom segítségre kiált mikor csak kidobtam volna katonaságon akkor is mi mentesít fel hogy lőjj? Hogy ő kiabált? Másik meg ugrálva mentem a víz felé azért mivel tk-ra lőtted a kocsim a nagy semmiért mivel tűzparancs semmi nem volt csak egy REMJ,RUM,Feltételezett IFB valószínűleg irl is így megy a dolog mivel tudtommal valamennyire irl-re alapul a játék de ha tévedek javítsatok ki. De még mindig nem mentesít fel hogy fejbe legyek lőve mert futottam a tenger fele. Akkor is jöhetsz utánam lábam bármit elkapsz hidd el megállok. Várom Taco bírálatát már előleg láthatóan jogtalan de nézzük mi sül ki belőle. (Semmi rossz szándék csak a szabálysértés az szabálysértés MINDENKINEK)

• Vicces
Reactions: RicoWright

Boxos

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
61
51
V4 karakter
Mike el Fuentes
LV karakter
Mike Moriette
V2 karakter
Mike Moriette
Halo, mivel én ültem mellette, így ide írok, hátha.
Elsőnek is, nálam Camo Desert Eagle volt, igaz hogy szolgálaton kívül viszont a fegyver tárolása duty után nem éppen kivitelezhető, hiszen ha csomagtartóba teszem, fent áll a veszélye hogy nyitva marad a jármű(esetleges kifagyás) így esélyes hogy csomagtartózva lesz. Nem szoktam ic mászkálni szinte semmit, mivel általában mindig dutyban vagyok, sajnos így tudom kivitelezni hogyha néha van időm.

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nos. Én vagyok a hibás mikor fegyver van rám fogva? Még én nem lövök ti miért holott fegyver semmi nem volt nálam... Kiszálltam majd futottam kaptam kezembe majd fejembe. Te ezt hogy reagálnád le FA ként? Felszednéd magad püff jail. Random rámdarálsz mikor menekülök derbyzel semmi gondom nem volt vele. De viszont futok el majd lelősz holott nem is kezdeményeztem tűzharcot. Szerverszabályzatba ez van attól hogy főadmin vagy bekel tartani a szabályok és Charlie-t nem védeni mivel igen is hibát követ el. Mivel a katona haverom segítségre kiált mikor csak kidobtam volna katonaságon akkor is mi mentesít fel hogy lőjj? Hogy ő kiabált? Másik meg ugrálva mentem a víz felé azért mivel tk-ra lőtted a kocsim a nagy semmiért mivel tűzparancs semmi nem volt csak egy REMJ,RUM,Feltételezett IFB valószínűleg irl is így megy a dolog mivel tudtommal valamennyire irl-re alapul a játék de ha tévedek javítsatok ki. De még mindig nem mentesít fel hogy fejbe legyek lőve mert futottam a tenger fele. Akkor is jöhetsz utánam lábam bármit elkapsz hidd el megállok. Várom Taco bírálatát már előleg láthatóan jogtalan de nézzük mi sül ki belőle. (Semmi rossz szándék csak a szabálysértés az szabálysértés MINDENKINEK)
Nos igen, fegyver van rád fogva akkor nem kell futkorásznod, ha már odajut a dolog hogy megáll a kocsid akkor jobb ha megadod magad, csak nyilván nemfogsz így tenni mert miért ülnéd le a jogos ic jailed hogyha megis halhatsz és pár perc múlva mehetsz megint a kocsiddal, továbbá nem random daráltalak meg és nem FELTÉTELEZETT IFB volt rajtad, hanem sima IFB azaz megbizonyosodott az aki rádrakta hogy fegyver van nálad, nem azért lettél lelőve mert kiabált a haverod, ő megadta magát ezért nem lett vele csinálva semmi, picit félreértetted a dolgot, továbbá egy olyan pozicíóban vagyok Rendőrségnél hogy adhatok ki tűzparancsot mint alezredes, semmi rossz szándék a részedről meg mosod kezed lábad, de azért végig gyanúsítasz mindennel kapcsolatban a mondataid alapján(védem Charliet,én mint főadmin bármit megtehetek ~lefordítva). Derbi pedig nemvolt mert nem szálltam belétek semmit ilyen nemtörtént, bementem elétek lassítottam majd ti belémjöttetek hátulról és felborultatok... mérföldekre volt a derbitől az amit én csináltam :)

diqaz

Újonc
2019. 03. 30.
16
30
V4 karakter
Lewis Grington
Honnan tudjam fegyver van rám fogva a fegyver mikor a karakterem nektek háttal van!? Továbbá senki nem bizonyosodott meg hogy fegyver van nálam mivel mp5 volt 1 a másik meg ha nem tudod biztosra Ruiz minek írod le? https://imgur.com/a/3mr70Cc <-- Itt a kép hogy milyen körözés volt... Továbbá a videón is látszik csak annyit látok hogy ott áll a kocsival charlie de én csak futottam majd kaptam a fejest :)

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Feltehetőleg cuccot nem láttam elötte, my bad ettől függetlenül ugyanúgy PG volt, nyilván ha rád darálnak akkor fegyvert is fognak rád, továbbá ütközést meg azt hogy csúsztatok/felborultatok azt sem rpztétek még csak egy binddel sem, többi dologra is reagálj, ne csak olyat ragadj ki az egészből amire tudsz értelmes magyarázattál előállni.

diqaz

Újonc
2019. 03. 30.
16
30
V4 karakter
Lewis Grington
Ahogy én se bindeltem mert felborultam és neked mentem azt te se bindelted ennyit erről. Ha karakterem nektek háttal van hogy lássa hogy fegyver van ráfogva? Jaj ne viccelődjünk már...

• Vicces
Reactions: aDSP és RicoWright

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nálam annyi látszatja volt az egész eseménynek hogy mögémértél és hátranéztem már csúsztál a kocsival és borultál fel szóval ez alapján nekem nemvolt okom arra hogy bindeljek mert konkrétan megsem mozdult a kocsim... és kezdj el normálisan beszélni, legalább annyira mint ahogy énis beszélek veled.

diqaz

Újonc
2019. 03. 30.
16
30
V4 karakter
Lewis Grington
A videón látszik hogy neked mentem. Beszédemért ha bármiféle flegmaságot vettél észre akkor sorry nem szándékozom konfliktusba keverdeni! Szimplán az a gondon hogy cortez védi cortezt ahogy haver mondta. Miközben te is tudod jól ruiz HIÁBÁT KÖVETETT EL.

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Ha ennyire rámegyünk a dolgokra akkor nyilván én vagyok aki hibát követett el mert én kezdtem darálni, ő pedig ebből azt szűrte le hogy fegyveres lehetsz ezért nyilván őis lő rád élessel, szóval ez alapján engem kellett volna hogy PK-ra rakjál, nyilván az hogy nálad az látszik hogy nekem jöttél ez nálam nem így volt, szinkronizáció.. ez sajnos ilyen.. továbbá úgy gondolom mint Főadmin tudok pártatlan maradni és egyáltalán nincs szükség arra hogy védjem a Charlie-t felnőtt ember, megtudja magát védeni, nyilván azért írtam hozzá mert énsem érzem egyáltalán jogosnak a PK-t pláne úgy hogy még szemethunytunk nagylelkűséggel az előtt is hogy haverodnál camo dezi volt, ami a fent említett körülmények között sem lehetne nála..

Boxos

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
61
51
V4 karakter
Mike el Fuentes
LV karakter
Mike Moriette
V2 karakter
Mike Moriette
Nem akartam bele folyni ebbe, de ha a camo dezi gond off dutyba, akkor egy Cortez X-be AKK-n biciklivel mennyire reális? :)

• Vicces
Reactions: Bogyo és Danesz

CharlieCortez

Visszaeső NonRP-s, Cortez Boomer
Very Important Person
2019. 01. 10.
45
129
30
Vác
V4 karakter
Charlie Cortez
LV karakter
Charlie Cortez
V2 karakter
Charlie Cortez
Hazaértem közben bocs, továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy nem hiszem, hogy bármilyen szabályszegés történt a körözések és az egyedi szituáció miatt. A szerver szabályzatot követni kell, attól függetlenül rengetegszer figyelembe veszik az adminok, hogy nem robotok játszanak a szerveren hanem emberek, van jó pár szabály ahol nem vakon döntenek hanem megnézik a körülményeket, például az álló autóból lövésnél is figyelembe veszik, hogy a másik fél lőtt-e, mivel ugye azért nem szabad álló autóból lőni mert nem tud sebezni a másik fél, továbbá azt is megnézik, hogy milyen körülmények között állt az autó, pl ha hirtelen lefékez a sofőr, de az anyósülésről meg még lőnek pár másodpercig, nem hiszem, hogy találnál olyan admint aki emiatt büntetéseket osztogatna. Ez is egy ilyen szituáció. Feltételes IFB, kolléga lőtt, okkal mivel emberrablásra utaltak a jelek és azt nem egyszerű fegyvertelenül elkövetni, tehát megalapozottan jártunk el így. Katona társadra meg ne is térjünk ki, pedig ki lehetne de rám szól a panasz, magam védem itt.

Nincs szükségem bármilyen más Cortez vagy admin védelmére ebben az ügyben, magabiztosan válaszoltam szerintem én is úgy, hogy nem nagyon mentem bele más dolgaiba, ignorálom is a válaszok nagy részét hogy lásd, a megadott témával foglalkozom.

Szerk:

Boxos: panaszkönyvet kellett volna írni amikor releváns volt a téma és ott megbeszélni az ügyet, nem utólag takarózni vele.

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nem akartam bele folyni ebbe, de ha a camo dezi gond off dutyba, akkor egy Cortez X-be AKK-n biciklivel mennyire reális? :)
nem OOC volt azzal gond hogy te camo dezivel mászkáltál dutyn kívül, mert IC vihettünk volna be ezért és akár függeszthettünk volna fel miatta.

Boxos

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
61
51
V4 karakter
Mike el Fuentes
LV karakter
Mike Moriette
V2 karakter
Mike Moriette
Ha pk-t nyitok ugyan az lett volna a vége mint ami ennek is lesz :D

Edit: nekem amúgy sem célom másnak rosszst tenni, nem véletlen nem akarok ide se írni csak valamiért minden hszben szerepel hogy a katonára inkább ne térjünk ki, amit azért nem tudok szó nélkül hagyni, hiszen TEK-nek sem szokott járni érte semmi.

Utoljára szerkesztve:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Na Pacsi ismét!
Előszőr is szeretném megkérni Matthew Gregort, hogy a "Cortez védi Cortez" személyeskedést fejezd be, Ruiz az ügynél volt, így értelemszerűen védi azt, akivel volt.
Másodszor, mivel itt kilátástalannak látszik, hogy ésszerű érvekkel kitudjuk fejezni egymás mondandóját, így Charlie, illetve Matthew, mikor felelne meg nektek egy TS beszélgetés? Ti vagytok a főbb érintett felek, Ruiz illetve Mike F Moriette, nektek nem muszáj megjelenni.​

diqaz

Újonc
2019. 03. 30.
16
30
V4 karakter
Lewis Grington
Charlie nagyra becsüllek! Nem azért de már amit meg formázol,ide dobsz is látszik hogy mit akarsz mondani. Értelek meg minden egyetértek viszont! Az a problémám szerverszabályzatba ez van és ezért is írtam meg holott érted csak futottam nem is láttam hogy kiszállsz csak hogy jössz látszik a vidin is és egyszer törik a kéz máskor meg már jön a fasza kis halálzene. Ui: Amikor Charlienak jó bármikor a nap folyamán megtudok jelenni!

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Ismételten pacsi,
19:00-19:30 közötti intervalúmban fent leszek TS-en szobámban, ha akkor megfelel mindkettőtöknek, gyertek fel és folytatjuk, ellenkező esetben azután itt bírálom el a leírtak/megtudtak alapján.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.