Helló!
A szerveren több éve legális frakciókban működő személyként én mindig mérlegelem a szituációt és számomra természetes, hogy az erre vonatkozó alap szabályok szerint játsszak. Félreértések akkor is megesnek, itt is vagyunk tehát. Személyes megítélésem szerint, amikor azt látom, hogy a kollégám lő rád és feltételes IFB körözés van az autódon nem kell kétszer gondolkodnom azon, hogy lőjjek-e rád. Ha a KATONA haverod hirtelen nem kezd el segítségért kiáltozni nem is értem milyen logikus okból, kétlem, hogy rád lőtt volna bárki is az elején, majd nem indul be ez a láncreakció. Ugyanakkor a kollégát sem hibáztatom, segítségért kiáltott a haverod az autóból jó viccből, és feltételes IFB volt a körözés az autón. Az alap felszólításokat az üldözés közben megkaptad. Engem az érdekelne jobban, hogy egy rendvédelmis szolgálaton kívül miért mászkál Arany Deagle-el, és miért kiáltozik segítségért ha csak egy jó barátja kidobja őt. Nevezzük IC ügynek, akkor sem fér bele a szerepébe szerintem és nem gondoltam volna, hogy miután nem csinálunk belőle hosszas IC balhét mégis PK-n látom magam. Ezen kívül azt sem értem, miért töltöd fel a bizonyítékot amin látszik, hogy ugrálva közlekedsz, a tenger felé. A szerveren ez egy másik eléggé idegesítő szokás, amikor hirtelen mindenki Michael Phelpsként fejezi be az üldözést, egyből vízbe vetve magát mivel nem sokkolhatunk, biztos a halál és a többi. Nem látom realisztikusnak azt, hogy szinte mindenki a tenger felé veszi az irányt, majd úszásnak ered az üldözés végén. Egyébként nem ellen panasz ez a hozzászólás, nem érdekem, hogy ráálljak ezekre a dolgokra fent és vitatkozzunk, szimplán leírtam az én álláspontom, miszerint ha a kollégám már lő rád és feltételezett IFB van az autón, nem nagyon tudok mást csinálni. A kollégám sem hibás, ha a melletted ülő teljesen kilépve a szerepéből nem kiált segítségért másképp lett volna rendezve az ügy. A megoldás a menekülés végén pedig nem a tenger és a biztos halál meg a bunny hopping, ez már csak a személyes véleményem.
Köszönöm a figyelmet!
- Charlie Cortez (Gergő)