Matthew D Holmes jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JustMatt

Újonc
2020. 05. 02.
11
6
V4 karakter
Matthew Holmes
LV karakter
Cleo Emerson
V2 karakter
Steve Jason
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Szénási Máté ~

[#2] Korod:
~ 16 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2017-08-15 óta vagyok beregisztrálva. 55.722 játszott percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/KukNN5P ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Kétszer voltam eddig NAV-ban, véleményem szerint rendvédelmi frakciók közül a NAV a legélvezhetőbb és itt éreztem magam a legjobban. Az illegális frakciókhoz nem vonz a szívem, mindig is a rendvédelmi frakciók voltak a szimpatikusak. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Van tapasztalatom a szerveren rendvédelmi frakciókban, kétszer voltam NAV-os a múltban, és az NNI-ben is megfordultam. Szeretek csapatban dolgozni, és nyílt vagyok az új emberek megismerésére. Jól kezelem a stresszes helyzeteket, és jók a kommunikációs képességem. +50 ezer percem miatt eleget volt időm tanulni az rp-zésről. Emellet, főleg Rp-re építkező frakcióban is voltam. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Szénási Máté vagyok. 16 éves. Heves megyében élek, és Pest megyébe járok középiskolába. (Nem vagyok kollégista!) Fő hobbim a fotózás, és van egy kutyám. Jelenleg gépészetet tanulok, de a jövőben inkább humán tantárgyak felé szeretnék elhatárolódni, főiskolán. RolePlay szervereken, 4 éve játszom, kifejezetten szeretek RP-zni, és hasonló interaktív játékok kedvelője vagyok. Jelenleg nem egy életbiztosítás a számítógépem, de hamarosan új gépet szeretnék vásárolni. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Matthew D Holmes ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1995.04.29. San Fierro, városi kórház. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Los Santos-on kívüli területek felügyelése, a bűn fékezése. A határátlépések, és a a polgárok biztosítása, vizsgálata. Cégek adóügyeinek felügyelése.. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Félreáallítom az út szélére, felszólítom a járművemből hogy szálljon ki az autójából. Odasétálok, bemutatkozok illedelmesen, elmondom jelvényszámom és a nevemet, megvizsgálom az illető iratait, majd az autó műszaki állapotát. Átnézem a csomagtartót, van e benne Egészségügyi doboz, és esetleg valami illegális tárgy, szer. Ha mindent rendben találok, visszaadom az iratokat és elköszönök. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nem tudok róla. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Volt rendvédelmi munkahelyem. Tisztában vagyok a külömböző fegyverek működésével, jó emberismerő vagyok, különösen jó a megfigyelőképességem, és a beszédkézségem. Illedelmes vagyok, és tiszteletben tartom a többi embertársamat, nem mocskolódok. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és környéke illetve, a környező települések és közutak. Los Santos-on kívül. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az intézkedés alá vont személy, háromszori felszólítás után is ellenkezik, vagy valamilyen sérülést próbál okozni az intézkedést végző személyen, akkor a BTK szerint leírt kényszerítő eszközök használata legális. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Matthew D Holmes 1995.04.29 San Fierro Tel szám: 229251. 19 éves koromig édesanyámékkal éltem, majd elköltöztem és önálló életet kezdtem. Első munkahelyem egy maszek autószerelőnél volt, ahol jól megismertem az autókat. 20 éves koromban elvégeztem egy OKJ-s tanfolyamot, és egy fegyver üzletben kezdtem el dolgozni. Sikerült megtapasztalnom a rendvédelmi munkahelyeket is, csak sajnálatos módon leépítés miatt eltanácsoltak az állományból. Most Kamionos munkákkal foglalkozom, maszekként. Végzettségeim: 8 általános, egy gépész, és autószerelő szakma. A Jövőben pedig elvégeznék egy egyetemet ha lesz stabil pénzügyi hátterem. (Rendvédelmi szakon tervezek tovább tanulni) Angolt és Magyart is remekül beszélem, angolból emelt szintű nyelvizsgát tettem érettségi után, emellet emelt érettségim van magyarból, és matematikából. Jelenleg egy panellakásban élek, Los Santos közepén, a kórház mellet. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Hali, mikor voltál navos? illetve miért lettél kitéve/léptél ki stb stb kik voltak a leaderek ?

JustMatt

Újonc
2020. 05. 02.
11
6
V4 karakter
Matthew Holmes
LV karakter
Cleo Emerson
V2 karakter
Steve Jason
Több mint fél éve volt körübelül, mert utána rögtön volt egy kisebb nagyobb kihagyásom is. Mindkétszer többet voltam bent 1 hónapnál. Mindkétszer azthiszem én léptem ki, indokokat őszintén megmondom, nem tudok mondani, mert már nem emlékszek rájuk. A Leaderek pedig még egy fogós kérdés, amire nem tudok válaszolni. (Rég volt már) Viszont biztosíthatom a Leaderséget arról hogy nem két hetes karriert szeretnék a NAV-ban.

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Elfogadva. TS en keress fel leadert a továbbiakért

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.