Matthew Climford panasza Treshaen Pierce,Andrew Hardwell,Stroganov David Vasilievich -re [Titi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

killerke01hun

Újonc
2019. 01. 10.
28
19

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Matthew Climford

Panaszra tett személy InGame neve:
Treshawn Pierce,Andrew Hardwell ,Stroganov David Vasilievich

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/5aKIU77

Megjegyzés:
Nos nem az első eset volt hogy a farmomat be RBS-zik úgy hogy bezártam.Nos ezt a panaszkönyvet azért írom meg mert elegem lett abból hogy az NNI-ek végig faltörőkosozzák az összes farmot és ha találnak valami drogot akkor le RBS-zik.IRL sincs ilyen hogy végig feltörnek egy garázs sort mert házkutatási engedély kell bármilyen razziához.

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
A panaszt én fogom bírálni. Várom a panaszra tett személyek válaszát 24 órán belül

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
Sziasztok.
Én az RBS kocsit vittem ki, és 3-4 objecetet raktam le, mert volt ahol segíteni kellett. A többi választ átpasszolom a srácoknak, látták a motorod rendszámát, elmenekültél, és látták a farm rendszámát így felmerülhetett hogy valami nem tiszta nálad, és bamm.
A karakterednek és a PK indokának(MG) semmi köze ahhoz, h lezárták a farmot, fel lett törve, le lett zárva, IC ügy.

shukar2

Újonc
2019. 01. 10.
37
41
Nagykanizsa
V4 karakter
Jimmy_Climford
Nos én is hozzászólnék pk-hoz mert éríntett vagyok. Az a motoros akit említettek az én voltam mert reggel én rám került a locsolás . Ami lelett RBS-elve abba a farmba nem is voltam ezen a napon szerintem meg is látszik mert elvan rohadva minden benne. Én miután leráztam az NNI-t vissza jöttem és a másik farmba tevékenykedtem akkor nem volt semmi forgalom. Nagyon nem értem hogy ha climford a rendszám akkor egyből felkell törni azt a farmot. Lehet azért menekültem mert fegyver van nála vagy stb. Egy fekete M5 e60 megáll melletted 2 néger kiszáll persze hogy elmész onnan.

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
Ezt a srácok tudják alátámasztani, cáfolni.
Climford volt a rendszám, így felmerült hogy az a farm a climford motor tulajé, elvileg ki akarták nyittatni veled a farmot, és akkor mentél el, amiből eredően jöhetett az h nem akarod h benézzenek. A rendszám, farm név stimmelt, innentől nem értem mi a problémátok ezzel.
A menekülés volt az indoka, hogy feltörjék.
A hasonlat meg gyenge, nem bandás szólt hozzád, hanem NNI-s, ha nincs mitől félned nem mész el.

killerke01hun

Újonc
2019. 01. 10.
28
19
Nos én még annyit szolnék hozzá hogy erről nem tudtam hogy rendszámos Sanchezzel ment a Jimmy locsolni én azt hittem random feltörtétek a farmokat.De ha pl. James a rendszám akkor feltörik az összes James nevű farmot evvel ne mnagyon értek egyet.

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
Gondolj bele reálisan, ha odamész IRL egy taghoz, hogy ellenőrzés folyik, nyissa ki a farmot amiben dolgozott(vagy nem abban, de mondjuk amiből kijönne IG), és ő elmegy egy olyan rendszámú motorral, aminek a rendszáma is ott a táblán, nem egyértelmű h az a farm az, és nem tiszta, ha elmenekül? Nem random törték fel!
ui: gondolom ott volt a motor ahol a farm is, vagy a közelébe.

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose
maga nagyon okos nehezkut!

I1qYuW7.png

bence.png

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló Szerver Adminisztrátor, panasz tevő, vádlott, szemtanúk írhatnak hozzá!
Nincs közöd a panaszhoz.

Büntetésed: 100 büntetőpont.

I1qYuW7.png

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Imádom
Reactions: BBandy

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
A leírtak fényében a bizonyítékok zárt logikai láncot alkotnak, így érthető a panaszban említettek intézkedése.

A panaszt következmények nélkül zárom.

• Imádom
Reactions: BBandy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.