Jelentkezési Lap
IG NEVED: Matteo Wilson
JELENLEGI JÁTSZOTT PERCED: Jelenleg 11 játszott percem van, viszont ha bekerülök a frakcióba 1 hét alatt simán meg lesz a 1500-2000 perc is akár.
IC SZINT: LVL 1
KOROD: 17
UCP KÉP (Ban/AJ/Névváltás): (Névváltások valahogy rám bugoltak szerintem)
RENDELKEZEL TS3 HOZZÁFÉRÉSSEL: Igen
RENDELKEZEL MŰKÖDŐ MIKROFONNAL: Igen
RENDELKEZEL DISCORD ACCOUNTTAL: Igen
EDDIGI FRAKCIÓID: SeeMTA V2.n még nem voltam frakcióba.-De V3-on és V4-en igen.(V3 Fix&Drive , V4 Honvédség, és ORFK)
TÁVOZÁSAID OKA: Nem jött be a frakció közönsége, folyamatosan az ment hogy basztak rám a többi tagok amikor segíteni kellett volna.
HA VOLTÁL SCCS-BE, MIKOR: Nem voltam
MI VOLT AZ AKKORI IG NEVED: Nem voltam
MI VOLT A TÁVOZÁSOD OKA: Nem voltam
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTKÖZNAP: 4-5 óra
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTVÉGÉN: 4-5 óránál fix több.
PÁR MONDAT MAGADRÓL: Csoki a becenevem. 17 éves vagyok. Szeretem az embereket. Szeretek beszélgetni. Mindig segítek mindenkinek ahol csak tudok. Szabadidőmben többnyire gépezek, edzek vagy melózok. Jelenleg rendészeti szakon tanulok. Lassan 5 éve MTA-zok, ez idő alatt elég szép pálya futásom volt kisebb/nagyobb szervereken is. Egy nagyon kedves, és segítőkész srác vagyok. Szeretem ha körülöttem fegyelmezettség van. Néha eléggé szigorú vagyok.
MIÉRT SZERETNÉL A FRAKCIÓHOZ CSATLAKOZNI? Mert szeretnék egy olyan frakcióba tartozni ahol nem közösítenek ki és normálisak az emberek + ha segítséget kérek segítenek is.
EGYÉB MEGJEGYZÉS: Nincs
Jelentkezési lapod leadásával tudomásul vetted a frakció szabályzatát, elfogadod, illetve felvétel esetén betartod.
A fórumon feltüntetett ig neved elavult. Frissítésére 12 órád van. @Dex
Moderátor által szerkesztve, ekkor: