Matteo Wilson jelentkezése SCCS-be

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kissivo0208

Újonc
2022. 10. 04.
10
1
25
Kisláng
V4 karakter
Matteo F Gonzales
V2 karakter
Horvat Mark
sccslogo-new-color.png

Jelentkezési Lap

IG NEVED: Matteo Wilson
JELENLEGI JÁTSZOTT PERCED: Jelenleg 11 játszott percem van, viszont ha bekerülök a frakcióba 1 hét alatt simán meg lesz a 1500-2000 perc is akár.
IC SZINT: LVL 1

KOROD: 17
UCP KÉP (Ban/AJ/Névváltás): (Névváltások valahogy rám bugoltak szerintem)

RENDELKEZEL TS3 HOZZÁFÉRÉSSEL: Igen
RENDELKEZEL MŰKÖDŐ MIKROFONNAL: Igen
RENDELKEZEL DISCORD ACCOUNTTAL: Igen

EDDIGI FRAKCIÓID: SeeMTA V2.n még nem voltam frakcióba.-De V3-on és V4-en igen.(V3 Fix&Drive , V4 Honvédség, és ORFK)
TÁVOZÁSAID OKA:
Nem jött be a frakció közönsége, folyamatosan az ment hogy basztak rám a többi tagok amikor segíteni kellett volna.
HA VOLTÁL SCCS-BE, MIKOR: Nem voltam
MI VOLT AZ AKKORI IG NEVED: Nem voltam
MI VOLT A TÁVOZÁSOD OKA:
Nem voltam

NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTKÖZNAP: 4-5 óra
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTVÉGÉN: 4-5 óránál fix több.

PÁR MONDAT MAGADRÓL: Csoki a becenevem. 17 éves vagyok. Szeretem az embereket. Szeretek beszélgetni. Mindig segítek mindenkinek ahol csak tudok. Szabadidőmben többnyire gépezek, edzek vagy melózok. Jelenleg rendészeti szakon tanulok. Lassan 5 éve MTA-zok, ez idő alatt elég szép pálya futásom volt kisebb/nagyobb szervereken is. Egy nagyon kedves, és segítőkész srác vagyok. Szeretem ha körülöttem fegyelmezettség van. Néha eléggé szigorú vagyok.
MIÉRT SZERETNÉL A FRAKCIÓHOZ CSATLAKOZNI? Mert szeretnék egy olyan frakcióba tartozni ahol nem közösítenek ki és normálisak az emberek + ha segítséget kérek segítenek is.

EGYÉB MEGJEGYZÉS: Nincs

Jelentkezési lapod leadásával tudomásul vetted a frakció szabályzatát, elfogadod, illetve felvétel esetén betartod.
A fórumon feltüntetett ig neved elavult. Frissítésére 12 órád van. @Dex

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Porupatrik

Pötyögtető
Támogató
2019. 12. 07.
537
276
Dunakeszi
www.youtube.com
V4 karakter
Liliana Kolobzeg
LV karakter
Greg Kolobzeg
V2 karakter
Sora Miura
sccslogo-new-color.png

Tisztelt Jelentkező!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy jelentkezési lapja: ELUTASÍTÁSRA került az áttekintés során.

((Megjegyzés: Nagyon kevés a játszott perced. Kérlek írd újra a lapot, ha legalább a LVL 5-öt elérted. ))
See City Car Service - Tulajdonos
Sora Miura​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.