Matteo Rodrigez Unban kérelme - [FA/SA ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Teo.

🤷‍♂️
2019. 01. 10.
425
1 129
V4 karakter
Rodney Burson
LV karakter
Javier Caldera
zoldlogo.png

Neved:
< Matteo Rodrigez >

A ban időpontja:
< 2017-05-02 17:44:57 Lassan két éve... >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 Örök >

Neve, aki bannolt:
< Mruxi (tudtommal már nem admin) >

A ban oka:
<
Sziasztok! Először is elnézést szeretnék kérni hogy "híresség" neveket fogok mondani de a történetbe létfontosságú szerepet visel, és azért is elnézést szeretnék kérni hogy nincs kellő bizonyíték mivel már két éve volt és nem próbálkoztam ub-val ezáltal nem mentettem el a logot ! Tehát, a történet ott kezdődik hogy elmentem horgászni mivel eléggé pénz hiányban "szenvedtem" és láttam ezt a "hírességet" akit nem másnak hívtak mint Davey Wats és az eredeti Davey-nek a neve Davey Watson volt! Eleinte le se esett hogy ő nem az igazi, és a körülöttem lévő jó pár embernek sem így mindenki ajándékozgatott neki köztük én is ! Sajnos ott bukott le a történet az én szememben hogy írta hogy jön fel Thomas aki az ő egyik legjobb barátja. Aki követi a munkásságát az tudja hogy Thomassal már eléggé régen "összevesztek" nem tartják a kapcsolatot stb ! Ez volt az első indok amiért gyanítottam hogy ő nem az igazi Davey! Második indok: Azt írta hogy most jelenleg nem megy a videó így nem lesztek benne ! Ismét felmerül az a dolog hogy aki követi Davey munkásságát az tudja hogy ő nem szokott játszani a szerveren videón kívül így ismét volt egy indokom arra hogy megerősítsem a hitemet abban hogy ő nem az igazi Davey ! Ezen felháborodva írtam Patrik Adminisztrátornak hogy intézkedjen ez ügyben mivel átveri az embereket, adományokat fogad el stb ! Hosszas veszekedés után azon kötöttünk ki hogy nem fogja aj-ba rakni őt, mivel aki bedől neki az így járt. Itt már olyan állapotban voltam hogy nem tudtam normálisan visszaírni és nem akartam annyiba hagyni az egészet mivel ott veri át az embereket vígan és nem cselekednek ellene hogy fogtam és egy hevesebb irománnyal válaszoltam Patrik-nak ami kb így nézhetett ki: HÁT DE BAZDMEG ITT VERI ÁT AZ EMBEREKET ÉS NEM CSELEKEDSZ ELLENE ! Vagy valami ilyesmi... És ezért kaptam a nekem járó jutalmat ami a következő volt: OOC / PM-en tanúsított stílus, gondolkozz el! Ez egy hónapos ban lett volna, de ez nekem nem volt elég így nyitottam az adminra egy panaszkönyvet ami annyiból állt hogy Patrik be lett állítva egy olyas embernek aki jól végezte a dolgát és én aki csak segíteni szeretett volna meg egy utolsó kis parasztnak aki csak jártatja a nagy száját ! Ezen felháborodva elküldtem mindenkit melegebb éghajlatra amiért megkaptam a kellő jutalmamat ami nem más volt mint:

Mruxi Min?síthetetlen magaviselet, Alpári stílus

És többet a SeeMTA Las Venturas Felé se tekintettem, ezidáig mivel úgy gondoltam hogyha már új év akkor új remények és megpróbálkozok az unban kérelemmel.
A szövegben szereplő Thomasnak semmi köze nincs a tulajdonos Thomashoz !
:)

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Lényegében azért szeretnék unban kérni mert megbántam amit tettem, mármint azt ahogy viselkedtem, amilyen módon viselkedtem az adminisztrátorokkal. Lassan két éve történt ez a "kis" incidens, szerintem eleget "bűnhődtem". Egy teljes karakter törlésbe is benne lennék !

Elnézést szeretnék kérni így utólag is mindazon adminisztrátortól akik SeeMTA V3 Las Venturas- szerverén részt vettek eme nem hétköznapi ügyben, és elnézést szeretnék kérni mindazon dolgokért amit meggondolatlanul vittem végbe. >

Utoljára szerkesztve:

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
TeamSpeak 3 szerverünkön keress fel! [tslv.see-game.com]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.