- 2021. 10. 03.
- 115
- 188
- V4 karakter
- Vito Tvrchi
- LV karakter
- Fujikawa Aki
- V2 karakter
- I've never had
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bognár Bence a becses nevem, sokan Dzsuánnak neveznek egy régi IG nevem miatt, de jelenleg Matteo El Salazar néven tartózkodom a szerveren életében. Két napja 16. életévemet karcolom. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 46.189 percem van ebben a pillanatban a szerveren és ez folyamatosan növekszik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok és az adminisztrátorok segítése és munkájuk könnyítése. Játékosok kérdéseikre igyekezve minél pontosabb választ adni, és esetleges igénylések/kérelmek eljuttatása adminoknak. Bizonyos esetekben kezdő játékosok oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek feladatokat vállalni és az emberek segítése is eléggé közel áll hozzám, ezáltal vagyok az OMSZ frakció tagja a szerveren. Ezek mellett színesebbé tenném a szerveren való feladatom és még több játékélményt szeretnék szerezni ezáltal. Voltam már párszor IDG SGH és tetszett a rám ruházott ideiglenes feladat. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Megvan bennem a kellő kitartás és akarat, hogy segítsek az embereken a szerver életében és egyben az igyekezet, hogy minél pontosabb választ adjak az kérdező játékostársaknak. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi szinten egy 4-5 órát minimum tudnék teljesíteni és ezt iskola időben is képes lennék tartani, de ezt képes vagyok túlszárnyalni könnyedén. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Bannolva még nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos megfordultam még régebben amikor kezdtem a játékot, mivel csináltam egy-két hülyeséget, de azóta tanultam a leckéből és áttanulmányoztam a szerver szabályzatot, annak érdekében, hogy ne kövessek el több hülyeséget.>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Esetekben felhúzom magam amikor nagyon sok dühitő dolog találkozik velem egymás után, a nem annyira fontos dolgokat képes vagyok elfelejteni, megesik az is, hogy egy napnak a végére már nagyon elfáradok és akkor nem nagyon pörög gyorsan az agyam, de ezek olyan tulajdonságok amik személyes véleményem szerint mindenkiben megtalálható. Pozitív: Nagyon feltudok pörögni jobb napjaimon ezzel kompenzálva a fáradt énemet, csapatban jól tudok dolgozni, igyekszem a dolgomat/munkámat minél precízebben végrehajtani. Ezen felül elég jó probléma megoldó képességem van. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Őszintét megvallva szívesen lennék a későbbiekben az Admin team tagja. Mivel mint fentebb is említettem szeretnék az embereken segíteni. Ezen felül bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok a munkám elvégezni akármennyire legyen bonyolult is esetekben. Azzal sem ,,mondok" idegent ha azért, mert szeretném a saját ,,életemet" a szerveren színesíteni. Megemlítendő, hogy azért is szeretnék tagja lenni, mivel vannak ismerőseim az adminisztrátorok csapatában és be kell valljam enyhén irigylem őket, hogy ők már ezt is kipróbálták. Ezzel nem fogok újat mondani, de egy jó társaságnak is szívesen lennék értékes tagja. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A legfontosabb amit első sorban közölnék vele, hogy ez nem egy Fun/Dara/GazdagRP szerver hanem RP azaz Role Play ami nem jelent mást, hogy úgy kell viselkednie, mintha egy élő embert irányítana. Ha ezt tisztáztam vele elmagyaráznám a főbb dolgokat amik kelleni fognak neki, pl.: /me és /do/ IC és OOC chat használata és definíciójukat, mikor melyiket használjuk. Tanács képpen ajánlanám neki az F1 gomb megnyomásával elérhető panelt és annak videóit és tanulmányozását, mivel azzal már eléggé sok dolgot magtanulhat kezdetekben a szerverről. Ezt követően csatolnám neki a szerver szabályzat linkjét és esetleges kérdésire választ adnék, ezek után leszögezném, hogy a szerver szabályzat valamely pontjának nem ismerete nem jogosít fel annak betartása alól, majd kitérnék annak érdekében, hogy biztosan tudja az alap RP szabályokra (MG/DM/RK/PG stb...). Ezt követően tanácsolnám neki, hogy gondoljon ki egy karaktert és azt kezdje el kiépíteni és adnék tanácsokat, mint például kiépíthet egy maffia tagot vagy ha nem akar annyira erőszakos személyt RPzni akkor például saját példámból kiindulva csinálhat egy mentős karaktert is. Ennek kigondolása után mondanám, hogy kezdjen el pénzt keresni különböző módon, akár autókkal való kereskedéssel vagy városházán felvehető munkákkal, amiket már előzőleg megismerhetett az F1 panel által, majd ezek után menyjen a megfelelő helyre és kezdjen bele játékosokkal való RP szituációkba és igyekezzen minél színesebb /me és /do sorokat írni. Ajánlanám neki, hogy regisztráljon fel a fórumra, hogy minél több infót megtudjon a szerverről, mint például szerveren eladó járművek/ingatlanok és ha legális karakterbe gondolkozik és megtetszik neki valamelyik frakció akkor tudjon jelentkezési lapot írni, vagy ha rendvédelmi frakcióról lenne szó akkor tudja mikor lesz toborzás/akadémia. Majd mondanám neki, ha későbbiekben is van tanácsa nyugodtan forduljon hozzám vagy SGH társaimhoz. Végszóként pedig mondanám neki, hogy érdemes letöltenie a TS-t mivel a könnyedén lehet új embereket megismerni annak segítségével és egyes frakciók jelentkezése mellé tartozik TS elbeszélgetés is, majd a DC szerverhez is javasolnám csatlakozását, mivel tud más emberektől/adminisztrátoroktól segítséget kérni és rendezvényekről meg egyéb dolgokról is tudomást szerezne, és szintén tudna új embereket megismerni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Tudatnám vele egy /vá-n keresztül, hogy ilyennel nem tudok segíteni, mivel nincs hozzá jogosultságom és szólok neki, hogy AS chaten keresztül jelzek az adminisztrátoroknak, hogy kéne neki egy kis segítség és csatolnék egy ID-t. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá-n keresztül jelezném neki, hogy az esetben, ha a fegyver skines és a figyelmeztetésével való átverést a szerver szabályzat tiltja és szintén AS chaten keresztül jelezném az adminisztrátoroknak, hogy kéne egy kis segítség ebben az ügyben.
konkrét szituációban így nézne ki az én szemszögemből: /vá 93 Hali, amennyiben skines fegyverről van szó szólok egy adminnak, ha nem teleportál hozzád senki akkor írj PK-t fórumon és csatolj logot és segítenek neked.
/as Sziasztok, 93-as ID-hez tudna menni valaki fegyver figyelmeztetéssel való átverés ügyben kérlek? >>
Utoljára szerkesztve: