Matteo Davidson jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Attila.

Újonc
2023. 10. 01.
31
6
Marosvásárhely
V4 karakter
Matteo Davidson
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Attilának hívnak,15 éves vagyok. (Matteo Davidson)

Hány játszott perccel rendelkezel?
6 873

Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminok dolgát meg könnyebbitsék,kisebb kérdésekre válaszolni a játékosoknak

Miért szeretnél SGH tag lenni?
Ki szeretném magam próbálni adminsegédként,szeretnék egy csapathoz tartozni,szeretném magam fejleszteni egy nagyobb közösségben is, és szeretnék a játékosoknak segíteni.

Miért pont téged válasszunk?
Első sorban azért mert szeretek csapatban dolgozni, továbbá szeretek segíteni játékosoknak/embereknek (irl is), aktív is vagyok,naponta fent tudnék lenni a szerveren,

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta 3 órát

Voltál már kitiltva? (UCP kép)

Voltál már adminjailben? (UCP kép)

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítő kész,Barátságos,Aktív
Negatív: lusta,türelmetlen,kicsit akaratos

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék viszont ez a jövő kérdése. Egyenlőre adminsegédként szeretném magam ki próbálni, és ha az adminok,vagy nagyobb vezetőségi tag is azt mondja jól teljesítek akkor persze ki próbálnám magam adminként is,hogy fejleszem magam. De egyenlőre csak adminsegéd szeretnék teljesíteni.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első sorban el küldöm neki a szabályzatot, ha nem tud valamit vagy nem ért akkor el magyarázom neki. Utána el mondom neki a fontos helyszíneket.(Rendőrség, Kórház, városháza stb). Utána el mondom a munkákat és hogy hogy kell csinálni. Utána el magyarázom a frakciókat,és azoknak a működését. Ha nem érti úgy semm a dolgokat akkor el küldöm neki a Thomas álltál csinált tutorial videókat.

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Vhspawn csak úgy nincs. Először közölném vele hogy csak úgy nem adunk neki vhspawn. Továbbá el magyarázom hogy én mint adminsegéd nem is tudok adni mert én csak kérdésekre válaszolok. Meg mondom neki nyisson új topicot és részletesen írja le hogy miért kell neki vhspawn. Ha nincs oka akkor ez egy IC ügy és hívjon taxit.

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Szia! Ha SeeNionban vetted és nem PP-s volt (bizonyítékal bizonyítani) akkor ez egy teljesen jogos. Mivel ha nem PP-s akkor lehet átverni. De ha nem PP-s akkor nem lehet ! De ezt bizonyítékal kell alá támasztani.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia Matteo!

Nagyon kevés perced van ahhoz, hogy egy hasonló pozíciót tudj betölteni.
Hogyha lesz egy pár tíz-százezer perced, és látszódni fog a válaszaidon, hogy több tapasztalattal rendelkezel, lehet róla szó, de így sajnos nem.

• Tetszik
Reactions: Fede
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.