Matteo Alvarez Unban kérelme- Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Teo.

🤷‍♂️
2019. 01. 10.
425
1 129
V4 karakter
Rodney Burson
LV karakter
Javier Caldera
zoldlogo.png

Neved:
< Matteo Alvarez eredeti akk Matteo Rodrigez >

A ban időpontja:
< 2018-08-23 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Kon >

A ban oka:
<

Multi account. [Bevalotta - Apex16] Lényegében ott kezdődött a dolog hogy pár nappal mielőtt regisztráltam volna az "új accountot" vettem a gépbe egy új ssd-t és egy új hdd-t és felléptem v3 lv-re tök véletlen mert sima v3-ra szerettem volna majd hagytam hogy töltse le mert majd úgyis fog kelleni az unbanhoz a kép(az eredeti accounthoz).... Láttam hogy betölti a dolgot majd bejön a bejelentkezési panel.... beírtam a felhasználót és a jelszavat 2x is hogy nem-e valamit félre írtam de azt írta hogy nem ehhez a géphez van társítva. Én hülye regisztráltam egy accountot és felléptem a szerverre magam sem tudom pontosan hogy miért.... Sétáltam pár kőrt és ráírtam Kon-ra hogy amúgy nekem van egy accountom ami bannolva van és hogy ilyet lehet e csinálni ? És közölte hogy nem... csak akkor lehetne használni ha a másik accountot nem használom, de olyat hogy bannolva van az egyik így felejtős, vagy valami ilyesmi ! Tehát lényegében most nem tudok belépni az Apex16 frissen unbannolt accountomba mivel az Adolf16 account van jelenleg a géphez társíva ami ugye bannolva van, amit nem bánok ha töröltök, sőt meg is köszönném ! :)

>

Amiért szeretnéd az unbant:
< Lényegében azért mert nem használtam ki a multi accountot tehát nem nonoztam nem éltem tovább az életemet mintha misem történt volna meg semmi... egy 20 percet ha rohangáltam össze vissza és írogattam az adminoknak hogy mi a helyzet. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.