Tisztelt jelentkező!
Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.
A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!
Teljes neve:
- Mats Strecker -
Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb
Születési hely, idő:
- Las Venturas, 2000.02.23 -
Bejelentett lakcím:
- Las Venturas, Rendsands West ST. 4-
Telefonszám:
- +38-76-909-5295 -
Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Szeretnék egy stabil munkaközösség tagja lenni, az autókat kimondottan szeretem, igy eléggé közel áll hozzám ez a szakma. Pár éve végeztem el az Autószerelői szakmát is,sok tapasztalattal rendelkezem. -
Miért pont önt válasszuk?
- Kitartó, barátságos, jókedvű fiatal férfi vagyok. Életkorom miatt sem kell aggódni, hiszen bőven van bennem potencia. Jól tudok illeszkedni a munkaközösségbe is, szerelői tapasztalattal rendelkezem. -
Hol talált cégünk hirdetésére?
- Egy álláskeresési oldalon találtam rá a cég hirdetésére. -
Korábbi munka helye, feladatköre:
- Saját műhelyembe mókoltam az autókat hobbiból, rendes cégnél is dolgoztam régebben Los Santosban, pontosabban egy éve. Ott egy évet töltöttem el. -
Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Felmondás
[—] Kirúgás
Kirúgásának okát fejtse ki:
- - -
Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Viara Avela
Kelt: 2024.11.09
Viara Avela
Kelt: 2024.11.09
- Out Of Character -
Neved, ahogy szólíthatunk:
- Gergőnek hivnak -
Betöltött életkorod:
- 18 éves vagyok , Februárban töltöm a 19-et-
Jelenlegi játszott perced:
- 24.093, de ez folyamatosan növekszik -
Korábbi frakcióid:
- LVPE -
Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Kirúgtak sajnos, inaktivitás miatt. -
Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2018 nyarán regisztráltam V3-ra, LV-n 2021 óta játszom. -
Terveid a frakcióban:
- Elérni több rangot is, akár leaderi poziciót is elérni, persze ez sok mindentől függ. Kiszeretném próbálni magam ilyen téren is.-
Miért válasszunk téged?
- Kedves, barátságos srác vagyok. Sok időt tudok eltölteni a szerveren ezért a heti minimummal se lenne baj. Tapasztalattal is rendelkezem, V3-on és V4-en voltam már FIX & Drive-ban. -
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Napi 2-3 óra bőven teljesithető, hétvégén több -
Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -
Account ID-d:
- 4613 -
Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Heló, Gergőnek hivnak, 18 éves vagyok és Budapesten élek. Autófényezőként dolgozom Budaörsön már lassan 4 hónapja, ebben is tanultam iskolás éveim során. Szabadidőmben az autómat csinálgatom úgy ahogy, bár a lap megirásakor éppen szerelőnél van, tipikus BMW.. Szoktam motorozni és videójátékozni munka mellett, amire van időm persze, szivesen játszom, kipróbálom a dolgokat. Emellett persze barátságos, jó kedvű srác is vagyok, könnyen barátkozom, össze tudok szokni bárkivel. Hamar feltudom venni azt a stilust amit az adott ember / társaság képvisel. Az utóbbi időben nem nagyon játszottam a szerveren munka miatt, de mostmár hogy hozzá szoktam a melóhoz igy több időm és kedvem is van hozzá. 1-2 hete kezdtem újra játszani aktivabban, szóval amikor van időm feljövök és játszogatok pár órát. Civilként unalmas picit számomra, szóval ezért is próbálkozom meg itt, hátha sikerrel járom. V4-en 116k+ perccel is rendelkezem, csak ott sikerült össze szednem egy bant és emiatt nem játszom már ott.-
Utoljára szerkesztve: