Mathilda Frances - Huan Carter [lorii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Leonardy

Újonc
2022. 06. 20.
31
10
V4 karakter
Imran Baldwin
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mathila Frances

Panaszra tett személy InGame neve:
Huan Carter

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP tuningokkal való átverés. Az autó ugy volt elmondva hogy rendszám, ecu, turbón kivül minden benne van.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A jármüvet meg szeretném tartani, ezért vagy a tuningok árát, vagy a tuningokat szeretném elkérni. Nem a szankció a célom, hanem a kár megtéritése.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Sziasztok!

A panaszt én fogom kezelni.

@Huan Carter -nek 24 órája van válaszolni a panaszkönyvre. Továbbá @Leonardy kérlek csatolj további bizonyítékokat, hogy mi nincs a járműben, aminek benne kellett volna lennie (kép).

• Tetszik
Reactions: B4DF4C3 és Dani.

Huan Carter

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
44
50
V4 karakter
Huan Carter
Tisztelt játékos társam és Iorii, szerintem teljesen világosan le van írva minden, ahogy le is írtam az autó számomra ecu és turbó valamint rendszámon kívül fullos, az esztétikai pp-s tuningokkal.
[2024-03-11 22:01:34] [Output] : Huan Carter mondja: Egyedi rendszám és egyedi turbó ecun kívül minden ami kell
[2024-03-11 22:01:53] [Output] : Huan Carter mondja: Lsd, bf, pj, lámpa pj, duda stb..
Úgy gondolom ez a két sor mindent elmond tisztességesen elmondtam mi van a kocsiba ennek ellenére mégis megtörtént a csere. Szerintem ebben nem vagyok hibás, de kíváncsi vagyok Iorii a véleményedre.
Amennyiben szükséges az egész logomat elküldöm.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: jimre és Dani.

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
@Leonardy által csatolt bizonyítékok alapján @Huan Carter nem a pontos, megfelelő felszereltségét közölte a járműnek.

Mivel Huan te azt írtad, hogy: “[2024-03-11 22:01:34] [Output] : Huan Carter mondja: Egyedi rendszám és egyedi turbó ecun kívül minden ami kell”

Én ezt úgy értelmezem, hogy az autó ezeken kívül minden premium tuningot tartalmaz. Jelen esetben hiányzik 3 venom tuning, nitró, prémium traffipax radar, airride.

Beszéljétek meg ezen prémium tuningok kárpótlását és jelezzétek felém.

Huan Carter

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
44
50
V4 karakter
Huan Carter
Jelenleg nem tartózkodom otthon ,de amint hazaérek csatolom az egész beszélgetést én úgy írtam le minden van benne ami számomra fontos felszerelésnek mondható. De ha még így is Mathilanak adsz igazat ez esetben vissza szeretném kérni az autót és semmissé tenni a cserét mert ez így számomra egyáltalán nem érte meg. Én korrekt voltam leírtam mi van benne úgy gondolom azért nem én vagyok a hibás mert annak ellenére ,hogy leírtam ő mégis belement a cserébe.

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
A kapott logot át olvastam.
Semmivel sem találtam többet, mint amit a panasztevő fél csatolt bizonyítékként.

Semennyire sem állja meg a helyét, hogy te kijelented, hogy minden benne van, ami számodra fontos felszereltség ([2024-03-11 22:01:34] [Output] : Huan Carter mondja: Egyedi rendszám és egyedi turbó ecun kívül minden ami kell
[2024-03-11 22:01:53] [Output] : Huan Carter mondja: Lsd, bf, pj, lámpa pj, duda stb..)

és erre hivatkozol a panaszkönyv alatt. Mit szeretnél ilyenkor? A másik félnek ki kellett volna találnia, hogy mik is azok a neked fontos tuningok? Nem.

Annak fényében, hogy a panasztevő a járművet megszeretné tartani, beszéljetek meg itt a panaszkönyv alatt egy időpontot, amikor megtéríted a kárt. Ezt megteheted a tuningok bele vásárlásával vagy megbeszélt összeg kifizetésével. Erre adok @Huan Carter 48 órát!

Fejleményeket jelezzétek a panaszkönyv alatt.

• Tetszik
Reactions: B4DF4C3

Leonardy

Újonc
2022. 06. 20.
31
10
V4 karakter
Imran Baldwin
Hali. Az autót megszeretném tartani,ahogy említettem már. 9100pp károm keletkezett így,ami 550$/db áron számolva 5.000.000$.

• Vicces
Reactions: bazsixkzz

Leonardy

Újonc
2022. 06. 20.
31
10
V4 karakter
Imran Baldwin
Én viszont a teljes káromat kérem megtéritésre,szóval várom az admin válaszàt.

• Fire
Reactions: Márk44

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Abban az esetben, ha nem szeretnél élni Huan ajánlatával, akkor az általad írt 550$/db árat én is korrektnek vélem.

• Tetszik
Reactions: Márk44

Leonardy

Újonc
2022. 06. 20.
31
10
V4 karakter
Imran Baldwin
Nehezen,de megtörtént a kártérítés. Köszönöm a segítséget!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.