Mathieu Paquet kontra Connor S Kenway [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mathieu Paquet

Panaszra tett személy InGame neve:
Connor S Kenway

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, amint a videón látszik átvizsgáltam a ruházatát, majd átnéztem a csomagtartót. A kezembe volt a fegyver és mire leírtam az rpt ő úgy elhajtott miközben a kezembe volt a Tec. Ez miatt mivel elhajtott nem tudtam kivenni az antikokat.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/k6mh5y

Megjegyzés:
-

Andor01

Újonc
2023. 12. 03.
37
10
V4 karakter
Connor S Kenway
Hali!

Kezedbe volt a tec velem szembe addig engedelmeskedtem is, aztán hátra mentél a csomagtartóhoz pakolni így megragadtam az alkalmat hogy nem tartod rám a fegyvert és elhajtottam.

De amúgy milyen előrp volt erről? Én személy szerint kételkedem, hogy helikopterrel jársz és rabolnod kéne mert szegény vagy. Biráló adminnak elküldöm privátban az én szemszögemet is.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
IC ügy szerinte, hogy én mikor akarok rabolni és mikor nem vagy rászorulok-e.

Ez egy pénz szerzési lehetőség amit kihasználok. Attól mert nincs rádfogva a fegyver ugaúgy PG-nek minősül. A kezembe attól függetlenül ott volt. Természetesen nem daráltalak szét mivel az nonrp. Rp-vel meg kivettem a csomidból a cuccokat addigra meg elhajtasz..

EDIT: Illetőleg egyedül nem kell előrp. Magammal beszéljem meg vagy mi az elképzelés ?

• Vicces
Reactions: Horsepriest972

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Attól, mert katona vagy nem mentesít fel a PG fogalma alól. Ugyanúgy félted a karaktered.
Én is kivagyok téve darának és ugyanúgy vonatkozik rám a PG. Nem hajtok el úgy hogy mögöttem az embernek fegyver van a kezébe és simán belövi a szélvédőt és kilövi a fejemet.

-PG - PowerGaming - Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél megtenni.

↳ Példa: többen fegyvert fognak rád és nem teljesíted kérésüket, ellenszegülsz.

• Tetszik
Reactions: Nándika

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
436
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Hello! Nem értem mi volt a pontos elképzelés miközben rabol téged ott a fegyver a kezében és te elhajtasz mikor simán letudna lőni mivel a fegyver elő van véve és te ezzel így a karaktered kockáztatod pár apró dolog miatt.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Della és Lole

Andor01

Újonc
2023. 12. 03.
37
10
V4 karakter
Connor S Kenway
Fegyvert fognak rád, az hogy a kezedbe fogod az nem jelenti azt hogy tartod rám. Még ha le is rp-zed hogy felém tartod a fegyvert akkor már nem hajtok el. Mint az elején is amikor fogtad rám kiszálltam a kocsiból.

Edit:
Jó ha hibáztam ezesetben átadom a maradék antikot. Én nem tartottam annak de ha jogos akkor jogos.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
436
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
PG nem csak ott merül ki minden esetben, hogy fogják rád a fegyvert.
Példa ként ha a kezében van és te fegyvert veszel elő akkor is pg-nek minősül mivel neki nem tartana semeddig meg mozdulni és lelőni mivel célozna és lőne.

• Tetszik
Reactions: Lole

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Nem a jail a szándékom nekem tökéletese ha átadod az antikokat.
Csak nem volt fent admin, hogy tudjak neki szólni, hogy folytassuk az rpt.

• Vicces
Reactions: Horsepriest972

Andor01

Újonc
2023. 12. 03.
37
10
V4 karakter
Connor S Kenway
Akkor átadom és kész mindenkinek happy ending.

Nem volt szándékomban akárkinek is játékélményét elrontani. Hiszen ez még mindig csak egy játék is pixelek ezek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.