Mathias Frame jelentkezése a NaV szolgálatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bonki

λ
2019. 09. 05.
438
791
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Gocsál Mátyás ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 13 ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 7218 percem van a szerveren. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ Igen votam már. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=416ucov2.png ~

[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ Sajnos már voltam. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=416ucov2.png ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Eddig még nem voltam egy rendévelmi frakció tagja sem, ezért gondoltam hogy jelenkezek. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Alkalmasnak érzem magam arra hogy jelentkezzek, és helyt álljak. ~

[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Nem, még nem voltam. ~

[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Köznaponként kedd kivételével 2-4 órákat, hétvégén akár 9-10 órát is, nem egyhuzamban. ~

[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Gocsál Mátyás vagyok, egy érdeklődő ember aki szeret új dolgokat kipróbálni. Csapatmunkában amikor olyan a téma jó vagyok, illetve vannak jó ötleteim is ha értem az adott témát. A rossz tulajdonságom az hogy néha nem tudok hozzászólni fontosabb dolgokhoz, hallgatok. ~

II. PARAGRAFUS
IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Mathias Frame ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro, 1999. Július. 19. ~

[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ ((http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=554szemelyi.png, http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=657jogsi.png)) ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határőrzés, igazoltatás, kisebb akciók felügyelése, végbevétele. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ San Andreas állam megfigyelése ~

[#7] Előző munkahelyei?
~ Amióta a városban vagyok, bányász vagyok. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Sajnos igen. Egy szer 2 illető megpróbált nekem eladni egy AK-47-es gépkarabélyt. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Fény híd felkapocsása, megaphone-ba az illetőt figyelmeztetni hogy álljon félre. Mikor félreáll, és kiszáll, én is kiszállok, majd elkérem az iratait. Helyes iratok esetén, folytatom a gépjármű utasterének, csomatartójának ellenőrzésével. De ha nem, akkor ki osztom a szankciót. Ezek után elköszönök, és megyünk tovább. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Alkalmasnak érzem magam a mununkára, és szívesen segítem az államot. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ amikor az úr nem tesz eleget a felszólításoknak, vagy veszélyben van társam, vagy saját életem. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Mathias Frame vagyok, 1999. Július. 19.-én születtem San Fierróban. Gyerekkorom óta itt élek. Mindig is foglalkoztatott engem a Nemzetio Adó- és Vámhivatal foglalkozása. Így 13 évesen eldöntöttem hogy pénz ügy őr leszek. Ugyan ebben az évben látogattunk ki a városok városába: Los Santosba, ahol sok érdekes dolgot találtam. Valamikor kisebb üldözéseket, és valamikor meg csak barátságos őr nagyokat a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. Nagyon jól elbeszélgetem velük. Egyszer egy nyíltnapon is részt vettem amikor végleg eldőlt a fejemben hogy Pénzügy őr-nek szeretnék majd jelentkezni. 17 évesen le tettem a jogosítvényomat, és elkezdtem dolgozni Bányászként. Azóta is ezt csinálom a munkát végzem. 2006-ban elkezdtem a tanulmányaimat a San Fierro-i alltalános iskolában ahol megismerkedtem a mai napig legjobb barátaimmal. 2014-ben elkezdtem a Los Santos-i Rendvédelmi Szakközép iskolában tanulmányaimat. Azt befelyeztem. A munkámat még mindig csinálom. Egyszer kerületm egyedül rendőri ügybe, amibe meg is kaptam a szankciómat. ~

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Mathias Frame!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük amint tud, keressen fel egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Jack Styles
Vezérőrnagy

• Tetszik
Reactions: Bonki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.