Matheus S Aguirre -> Lac

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
176
239
21
V4 karakter
Matheus S Aguirre
V2 karakter
Dave Williams
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Matheus S Aguirre

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Lac

Panasz oka, leírása, kifejtése:
| Mértéktelen szankció |

[AdminJail]: Admin 1 Lac bebörtönözte Matheus S Aguirre játékost 300 percre.
[AdminJail]: Indok: OOC, reportban játékostárs minősítése.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/AnyUkLSr
368402 Report

Megjegyzés:
Teljesen igazat adok abban a többieknek, hogy nem volt itt-ott teljesen helytálló a kifejezésem, viszont nem gondolnám, hogy 300 percet kellene osztani a másiknak ez az ügy kapcsán. (logban az egész ügy)

Az ügy a következő, több rendőrnek nem sikerült megfejteni, hogy miért van rajtam a körözés amikor tegnap ültem. Itt hozzácsatolnám, hogy több logot, napilogot és mindent is küldtem a rendőröknek arről, hogy tegnapi nap 300 perc IC Jailt ültem a körözésem előtt, de senkit sem érdekelte a logom alapján sem. Itt felment a pumpa és nem teljesen úgy álltam a dologhoz ahogy kellene, de szerintem ez rendszerint előfordulhat még a nyugodt emberekkel is. Hozzátenném OOC sosem minősítettem senkit, soha nem volt ebből problémám.

Doki

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 644
4 676
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Megvárjuk az admin válaszát.

Lac

Fórum betyár
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 188
970
V4 karakter
Keith Nash
Szia.

[2024-08-21 17:39:52] [Output] : [17:39] Matheus S Aguirre: (( Emberünk nem tud összerakni kettő logot xd ))
[2024-08-21 17:46:12] [Output] : [17:46] Matheus S Aguirre: (( Azért, mert annyi esze nem volt az emberünknek, hogy odaírja az indokot már nem az én saram. ))

A szankciót ezekre kaptad, illetve a 368402-as reportban is minősítetted a játékostársadat. Nem nagyon értem a problémádat, az ügy során tudomásul vetted a problémát, nem említetted, hogy gondod lenne a szankció mértékével.

A körözésedet pedig letisztáztuk, megnéztem a mai és a tegnapi napilogodat is.

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
176
239
21
V4 karakter
Matheus S Aguirre
V2 karakter
Dave Williams
Körözéssel semmi problémám nincs csak beleírtam, hogy a bíráló Admin is értse a dolgot, hogy miből fakadt ki ez az egész.

Megértem, hogy nem volt teljesen ésszerű a gondolkodásom, de szerintem akkora hatalmas nagy szivendöfést nem okoztam a srácoknak ezzel a két szóval, hogy 300 percet üljek miatta, láttam már 5000x rosszabbat is ami miatt nem kapott az illető.

Mindenesetre várom a bírálatot, több hozzáfűznivalóm nekem nincs.

Doki

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 644
4 676
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Logok és a report alapján jogosan kaptad a büntetést, egyáltalán nem így kell megnyilvánulni közösségben. Panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.