- 2019. 01. 29.
- 900
- 1 465
- 19
TeamSpeak 3 neved:
< Mason M'Velazquez >
UID-d:
< ptVrBBCHSxCPxT4E5/GxfadyARA= >
Bann pontos időpontja:
< 2018-ban "bannoltak ki", viszont a mostani ban időpontja 2020.12.03 >
Bann pontos indoka:
< Bannoltan nem jössz fel. ( 2018-as "ban" oka az volt, hogy perma.) >
AKi bannolt:
< 2018-ban Shifty bannolt ki, most pedig Angelo, Frank, illetve Dr3x. (csak ő ugye már nem operátor) >
Amiért unbant szeretnél kapni:
< Sziasztok! - Hogy miért szeretnék unbant kérni? Egyszerű válaszok közé tartozik. Személy szerint úgy gondolom, hogy semmit nem követtem el, viszont ténylegesen kivoltam bannolva 2018-ban, s fogalmam sincs, hogy miért. A teamspeak az én életemben nagyon nagy szerepet játszik, persze amikor csak játszok, ezáltal szeretnék unbant kérni, mivel szeretnék új lehetőségek felé nyitni, mint példáúl új frakció, új barátok, esetleges új pozíció betöltése, gondolok itt a szerver adminra, teamspeak 3 moderátorra, vagy adminsegédre. >
Megjegyzés:
< Angelo, illetve én is tudjuk, hogy mi nehezíti az én unbannomat, s mi tesz még rá egy lapáttal arra, hogy ne kapjak unbant. Egyik nagyon jó barátom üzent Angelo-nak privát üzenet formájában, hogy ne legyél iligy Angelo, add meg Ferii-nek az UB-t. Mint ezt beszéltem Angelo-val, erről én nem tudtam, s az ő nevében is bocsánatot kérem akkor, illetve bocsánatot szeretnék kérni most is.. a haverjaim mindent meg akarnak tenni, hogy nekem meglegyen az unbannom... ő pont az ellenkezőjét csinálta, viszont a célja ugyanaz volt. Visszatérve arra, hogy 2018-ban miért lettem kibannolva, fogalmam sincs... szerintem valami tévedés van a dologban, vagy nem tudom, ezért gondoltam, hogy próbálkozok az UB-val, illetve karácsony környékén beszéltem Ricsi-vel aki oda gettelt Angelo-hoz, s egy hosszas beszélgetés után arra jutottunk, hogyha megkapom a fórum unbant, amit ma kaptam meg, körülbelül 5 perce, akkor rögtön írjam meg, s lesz ami lesz. Remélem, hogy eltudjátok nekem tekinteni azt a "semmilyen" indokú bant, mivel azt se tudjuk, hogy "mit csináltam". Várom a bírálást, a megértésedet/megértéseket köszönöm. >